Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

I moj dzien w koncu dobiegl konca...mam tylko nadzieje, ze caly rok nie bedzie tak wygladal...
Stachu przeszedl samego siebie, foch za fochem, histeria za histeria, na koniec jeszcze sie wywalil, uderzyl glowa w drzwi i ma taaaaaaaaaaaaaakiego guza, ze masakra!!!!! Poki co obserwujemy, mam nadzieje, ze nic mu nie bedzie, jutro i tak mialam jechac z nim do lekarza, poprosze, zeby mu zrobili od razu przeswietlenie glowy, bo tyle co on mial ostatnio upadkow to obled:(

Widze, ze u wszystkich ambitne postanowienia...
Veronica ja tez zaczelam znowu palic, ale jakos nie chce mi sie rzucac:(
To ostatnio jedyna moja przyjemnosc...
A pale 2-3 dziennie, wieczorkiem tylko jak dziatwa spi...

Hej!
Widze, ze dzisiaj wszystkie mamy jakis taki nijaki dzien. U mnie nijaki do 2 potegi.
Wczoraj wytrzymalam do 00:30 :)
Dzisiaj bylismy u moich rodzicow. Meczarnia. Maly najlepiej lubi byc u siebie w domu, tam ciagle na rekach. Teraz wykapany lezy w lezaczku, a P. czyta mu bajki.
Pewnie pojdzie spac o 24 :(

Ja jakos postanowien w tym roku nie robilam zadnych. Nigdy i tak nic nie realizuje. Zobaczymy co przyniesie rok i jakos tak na biezaco bede cos robic :)

Andzia ja tez podziwiam Ciebie za sily i wytrwalosc!

My chrzciny na szybko zaplanowalismy na 18 stycznia. Beda tylko rodzice chrzestni i dziadkowie. Moi rodzice sponsoruja impreze. Bedzie z glowy. Tylko nie mam co zalozyc mlodemu.

A o weselu juz nie wspomne. Mielismy juz termin, ale nie ma kasy na wesele. Weic pewnie w wakacje skonczy sie na jakims skromnym przyjeciu. Tylko jakos dziwnie - slub koscielny i bez wesela.

Cos ostatnio ie slychac Anet i Prosiaka, ciekawe co u nich...

Wczorj na tym sylwestrze, jak juz wspominalam, byly same mamusie...no i oczywiscie na pierwszym miejscu dzieci. No i przy okazji opowiadania ja tez wtracalam, ze moja kolezanka to...moja kolezanka tamto, moja kolezanka tez miala podobnie itd. W koncu jedna z mamusiek pyta, skad Ty znasz tyle wrzesniowych mamusiek??? Jak jej opowiedzialam o forum i kampanii naszej to uwierzyc nie chciala:)