Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Hej kobietki:)
Wstaliśmy dopiero po 8... Teraz mały już piszczy i położyłam go do łóżeczka ale co z tego wyjdzie - nie wiadomo...
3 bit w miarę wyszedł chociaż mógł być lepszy... szafa jedzie...jeżeli jaki sylwester taki cały rok to cały rok będziemy szafę skręcać, a co gorsza cały rok spędzimy w bałaganie... Jak wiem że zmywarka coraz bliżej i już niedługo do mnie przyjedzie tym bardziej nie chce mi się zmywać... Ehhh

witam mamuski
olek spi nareszcie :)
niedawno karmilam go caly czas piersia nawet na noc to wstawal mi juz o polnocy na karmienie i tak co dwie godziny, od dwoch dni daje mu znowu butle na noc i spi mi ladnie do 2,30 i az lepiej sie czuje rano.
i wogole jakos pozmienialo mu sie w dzin wstalismy dzisiaj o 7,30 i juz go karmilam 4 razy ja nie wiem co jemu sie dzieje, jak tak dalej pojdzie to nic nie zrobie w domu, koty biegaja po domu, podloga w kuchni ma juz nieokreslony kolor masakra....czekam na siostre jak przyjedzie to sie zajmnie olkiem a ja posprzatam...
czestuje torcikiem bo dzisiaj juz dwa lata jestem mezatka jak ten czas leci, a od kad mamy oleczka to juz tak mi czas leci ze nie wiem nawet kiedy mi sie podzily te trzy miesiace.:8_6_21::36_3_28:

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

Justynka wszystkiego naj naj naj!!!

Magda Michałek super!! a jak glówkę dźwiga!
dziewczyny ja wczoraj sobie zaszalałam, pół dnia spędziłam na zakupach :smile_$: mężulek dal mi na urodziny kase i wychodne a ja z radością skorzystałam :36_7_8:
kupiłam sobie buty i spodnie a Marcelkowi ciuchy bo juz wszystko małe a po przeglądzie szafy świeci pustkami :( na szczeście wczoraj w Lesznie wszędzie były przeceny :) i kupiłam kilka fajnych ubranek :)

ja tez nie znosze balaganu(choc do pedantki mi daaaaaleeekooo) wiec ogarnelam lazienke i kuchnie....zrobilam sobie szybki obiad i mialam sie zabrac za cos dla K ale moj tato dzwonil ze przyniesie dla K krolika,juz zrobionego......wiec problem z glowy ,pewnie wystarczy na dzis i na jutro.....
maly siedzi spokojnie wiec to chyba jednak glod byl powodem niepokoju...widocznie po nocy cycki puste i rano sie nie najadl.....

cafe wypad super!! przynajmniej przez 3 godz moglam nie mysleć o myciu butelek, zmianie pieluchy itp. pojechala ze mna przyjaciółka, więc i zakupy były i póxniej plotki w kawiarence :36_2_25:

jutro możew pojedziemy na sykwestra do znajomych do Legnicy, choć trochę się boję zostawić Marcelka na cała noc i caly dzień u mamy..no ale trzeba sie trochę rozerwać też...

My dzisiaj mamy blogie lenistwo! Wstalismy o 12.30 (cala nasza trojca :)). I nic nie robimy.
P. tylko szybko odkurzyl mieszkanie, bo pies linieje i to wszystko. Az wstyd, ale nawet na spacerze nie bylismy. Obiad od tesciowki. Hihihhi! Zyc nie umierac :)

Za to caly czas bawimy sie z malym!

Michał tez ostatnio je co chwila. Nie wiem dlaczego, ale czasem nawet co pol godziny. Juz przez jakis czas przesypila w nocy 4-5 godzin, a teraz znowu co 2-3 h. Na szczescie oboje zaraz po karmieniu zasypiamy. No i co zrobic, damy rade. Juz tyle go karmie, ze kolejne 3 m-ce wytrzymam. Dopiero jak skonczy 5,5 m-ca to dostanie cos innego do jedzenia. Im pozniej to podobno lepiej - mniejsze ryzyko przede wszystkim alergii. JA sie napatrzylam na cierpienia chrzesniaka. Mial atopowe zapalenie skory i teraz astme oskrzelowa :(.

Witam sie szybciutko, bo czasu jak zwykle malo:(

Wczorajszy wieczor przemily, zmienily sie tez nasze plany sylwestrowe-idziemy do przyjaciol, beda jeszcze dwie inne pary, so nas przyhodza tescie i mamy wolne do 2:)

Justynka
wszystkieo dobrego i kolejnych takich rocznic!!!

Veronica rewelacjny prezent!!!

Wspolczuje Wam tych nocek, u mnie ostatnio sa (odpukac) baaaardzo dluige!!!
Dzisiaj dalam dziewczynom sprobowac jabluszka ze sloiczka-po lyzeczce-oblizywaly sie jak szalone.
Bylismy tez na szczepieniu-Maryska ma 6100 , a Zoska 6380:)

Moze uda mi sie jeszcze zajrzec wieczorkiem, buziaki mamuski!!!

Hej kobietki:)
Justynka wszystkiego dobrego dla Ciebie i męża:) :slub::36_3_15:
Mały własnie zasnął:hamak:, a ja smażę rybki:36_27_8: jeszcze placek chce upiec:8_5_16: coraz bardziej lubię pichcić... będzie to chyba zgubne dla mnie;) ale nie ma od nowego roku koniec pichcenia - zęby w płot;)
Mój mały robi się coraz bardziej samodzielny:36_4_13: leży w łóżeczku bawi się zabawkami, coraz ładniej udaje mu się chwytać...cudnie:)
Elementy szafy postawiliśmy w kont...musi tata przyjechać nam pomóc skręcić...bo to są takie wielkie elementy, że ja nie dam rady w tym składaniu uczestniczyć, a szkoda bo lubię skręcać meble i jak byłam w ciązy to połowę mebli z kuchni z tatą skręciłam:)