Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

kupilam w zarze na roczek i sa dobre!w ogole to ja kupuje na oko.....dzis w hm kupilismy body 6-9 miesiecy i sa prawei dobre....nie ma co sie sugerowac rozmiarowka,co fimra to inaczej....a babcia....pogadal pogadala:36_2_49: i tyle....ale nie podejmowalismy tematu i bylo nawet nawet.....ciotka ratowala sytuacje i zmieniala temat

czesc dziewczyny;-] ja was dzisiaj tylko czytam, bo... ogólnie mówiąc gosia+wino=tragedia... wczoraj pilsmy wino i wylałam na klawiature, teraz działają tylko niektóre literki i sie mecze piszac posta klawiaturą ekranowa... masakra... mały juz spi.... ja co prawda na zakupach nie byłam ale zamówiłam zmywarke:]
magda bajki czytacie przed snem? Cafe gratuluje udanych zakupów;)

Dzien dobry koffane!!!

U mnie nadal brak czasu, cale swieta albo w rozjazdach, albo z goscmi u nas-ale przemile i takie prawdziwie rodzinne!!!
Chrzciny jak najbardziej udane-w kosciele bylo troche placzu, na sali ponosili dziewuchy, po 19-tej dostaly butle i tak spaly w wozku do konca imprezy czyli do polnocy, przewiezlismy je do domu i splay do 7.15!!! Aniolki normalnie. Stasko dal rade do 22-giej i pojechal z moja siostra spac do nich, wiec mialam od rana troche luzu. I dobrze, bo po chrzcinach balowalismy jeszcze u nas z mlodsza czescia gosci do 3!!! A dzisiaj powtorka z rozrywki-czekamy na kolejnych znajomych:)

Niestety wychodza efekty uboczne Swiat-dziewczyny caly czas zabawiane i noszone, nie chcialy dzisiaj w ogole same lezec, caly czas domagaly sie towarzystwa!!!Musze je teraz troche utemperowac:
)

widze ze kobitki jeszcze spia.....wiemwiem.....niezly zart:36_1_1:
a moze ktoras spi?
olek juz sie obudzil....lezy i gryzie sliniak i piąche na zmiane....
tesciowa ciagle powtarza,ze juz w styczniu bdzie mozna dawac malemu jakies jedzonko....ja w sumie nie mam zdania na ten temat,musze sie poradzic bo nie wiem co robic....a wy jak robicie?kasioleqq to juz daje jedzonko....a reszta?cyckowe mamuski?

Heloł kochane:)
ja juz po śniadanku i kawce;)
moje baby jeszcze śpi, więc ja wpadłam poczytać Was:)
cafe gratuluje udanych zakupów, my dziś jedziemy jak R.wróci z pracy...też miał być w domu do Nowego Roku, a tu od rana niespodzianka;(
Magda ja nie znosze ostatnio moich tesciow,(odkad jest Kacperek, tak na mnie działają, bo we wszystko się wpieprzają) i wywalczyłąm swoje przychodzą do nas znajomi i siedzimy w domku:) co za ulga:36_1_21:
Gosiammm Ty to się masz...hahaha z tym winem:lup::lup:
Andzia super fotki z Chrztu, ja swoje będę miała jutro, bo tylko żona Chrzestnego robiła zdjęcia naszym aparatem nikt nie raczył robić...a nasz Kacper najgłośniej płakał jak tylko podszedł do niego ksiadz i robił mu znak krzyża to dał taki koncert, ze zagłuszał organy:P

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

czesc kaska....to ja zbieram sie,zeby poprzegladac olka ciuchy ....bo wiekszosc to juz za mala.....a kupuje tylko to co na bierzaco jest noszone....na razie nie brudzi za bardzo wiec nie jest zle....a mam juz nauczke,i wiem,ze nie ma co kupowac duzo bo i tak nie wynosi....
a sylwester?w domku....sami....no chyba,ze ktos przyjedzie na drinka....zobaczymy

Dobry:)

Ja tez na szybkosci pije kawke i zaraz lece, K. ma niby wolne, ale juz od rana siedzi przed kompem:(
Musze skoczyc na jakies szybkie zakupy, bo nie mam ca na obiad zrobic. Osobiscie, to juz nie moeg na zarcie patrzec, ale moje chlopaki owszem:)

Ja jak na razie nie daje nic procz mleka, moze ponowym roku jakies jabluszko sprobujemy, potem zupke...Boze jak ten czas przelecial!!!

witam kobitki!!1:36_2_53:

Andzia fajnie, że masz już chrziny za sobą...my planujemy na kwiecień na rocznice slubu cywilnego....

Cafe zazdroszczę zakupów!!1 ja ostatnio wszystko kupije dla Marcelka przez internet!!i faktycznie rozmiary sa rózne jedne 74 sa oogroomne a drugie 80 ledwo włażą...ale tez duzo nie kiupuję bo szkoda kasy a maly nie znosi...

a u nas święta spokojnie, choć co dzień inni goście no i oczywiście zaliczylismy wszystkich w rodzinie...ale jestem zadowolona ;)

cafe u nas te z te sciowka najeżdza na ślub koscielny, żeby razem ze cgrzciinamy reobić ale sami nie wiemy...jakos tak głupio tu chrzest mala impreza i od razu wesle??i znowu impreza...ech..a tak tylko stanąc przed ołtarzem i póxniej na obiad to glupio też...ech..sama nie wiem...

ja tez nie daje nic prócz mleka....ale za miesiąc chcę zmienic mleko na jakies bebilon HA zamiast nutramigen...w sumie Marcel nie ma typowej skazy białkowej tylko lekarz dał nam mleko takie ze wzgledu na kolki no i krostki na twarzy, ktore sa nadal...inna lekarka powiediząl, że totradzik niemowlęcy...ale spróbuje z innym mlekiem...my osttanio mamy problem Z nocnymi karmieniami Marcel się budzi o 2-3 ichce jeśc i w zasadzie je co 4-5 godz non stop..i to 230 ml...a przesypial cale noce...