Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

i ja sie witam!!!

Oluś wszystkeigo naj naj naj....:36_1_67:
u mnie też inetnsywny dzień dzisiaj..juz a raczej w końcu umyłam okna, zrobiłam obiad, wysprzatałam chate, wyprałam wszystko co mozliwe....i mam dość....pęka mi łepetyna...jutro czekają mnie tylko male zakupy do domu i wszystko..tyle latania przed świętami...i jeszce jak na złosc spalił mi się dzisiaj odkurzacz i cały dzień cieknie grzejnik :36_2_31: i jeszcze czekam na G. bo dopiero wraca z Niemiec

ale..dostałam dzisiaj paczkę z nutricia i przyslali nam pierwszą zupkę, soczek, mus jablkowy i próbki mleka i herbatki :36_7_8:

zmykam zając sie synkiem bo zaniedbuję go dzisiaj pzrez te obowiązki....:36_2_53:

nuu wkoncu koniecccc ...upiekłam 2 ciasta , zrobiłam sałetke , rybe po grecku , bigosek i sledzika i thats all narazie , jutro kaprpik , pstrag , i pierogi :)) damy rada :DD nawet sie zbytnio nie umęczyłam .. prezenty popakowane wiec wsio gra i bucy ..chyba se gingersa walne na ta okazje :DD najwyzej Julka bedzie spała 2 razy mocniej :PP a jak Wasze "place boju " ??? pewnie po łokcie urobione jesteście ...duzo spokoju zycze i wytrwałości :)) młaaaaaaaa babeczki :)

http://suwaczki.maluchy.pl/li-21790.png

Najserdeczniejsze życzenia: Cudownych Świąt Bożego Narodzenia Rodzinnego ciepła i wielkiej radości, Pod żywą choinką zaś dużo prezentów, A w Waszych pięknych duszach wiele sentymentów. Świąt dających radość i odpoczynek , pociechy z Waszych partnerów i uciechy z maluchów niech rosną zdrowe , mądre i beda samą słodycza dla rodziców :))

http://suwaczki.maluchy.pl/li-21790.png

Hej kobietki kochane:) ja urobiona po pachy i końca nie widać...no ale dopiero wieczorem się za wszystko zabrałam... makowce w piekarniku... kapucha się gotuje, grzybki też i śledzie się moczą... wpadłam poszukać jakiegoś dobrego przepisu na śledziki... jeszcze piernik będę piekła.. nie wiem o której spać pójdę...ale wiecie co w końcu święta poczułam... te wszystkie zapachy w domu.... no i musze prezenty opakować... na szczęście mały śpi....

Kochane, życze Wam-
Zdrowych, radosnych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia, dużo wiary i siły w pokonywaniu trudów codzienności, nadziei i wytrwałości w zmaganiach z przeciwnościami losu, a przede wszystkim wiele miłości, zadowolenia i radości z tego, co dobre i piękne oraz wszelkiej pomyślności w Nowym 2009 Roku
Oby nasze kochane dzieciaczki w zdrowiu się chowały!!!

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Kobietki padam na ryjek;) ale powiem wam, że lubię takie zmęczenie:) ogólnie w domu cały czas panuje bałagan ale to co miało być zrobione jest zrobione;) a jutro mnie jeszcze czeka atak na miasto bo do bratanicy jeszcze nie mam prezentu:36_2_18: no i oczywiście nie mam w co się ubrać na kolacje wigilijną... a może i mam ale wyglądam we wszystkim tragicznie... idę zaraz nyny:) pewnie przez święta tu pustka będzie...