Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

no a my juz po nauce,nasiedzielismy sie w tym kosciele ponad godzine i suszenie głowy: ŚLUB!!!ŚLUB!!!ŚLUB!!! co prawda mamy świetnego księdza, i bez probblemu ochrzci nam malego,ale pogadac musiał...
a ja siedze z małym,ogladam"jak spedzic świeta" i zagladam do Was, bo R.poszedł z Kacpra chrzestnym na piwo:/

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

Andzia - pierniki rewelacja już nie wspominając o pomocniku:) pomyśl sobie co to będzie za rok jak będzie trzech pomocników:)
My ubraliśmy choinkę:) w końcu:) i powiem wam, że nie myślałam że wyjdzie tak fajnie, zwłaszcza że z braku funduszy na bombki są tylko ozdoby słomiane, cynamon, suszona cytryna, i cukierki:) no i lampki oczywiście...

czesc baby!
wczoraj nie mialam ani chwili,żeby do was zajrzeć..ale dzisiaj androbilam z czytaniem i sie melduję..
u mnie wczporaj katastrofa!! musialam robic ewakuacje zdomu do mamy..bo głupia gotując obiad podpaliłam zamaist patelnie to plastiklowy pojemnik na gazówce i tak śmierdziało, ze maskara!!! G. cała noc wietrzyl chatę a ja z Marcelkiem pojechalam do mamy....:lup:
a od dzisiaj mam tv! w końcu...
Cafe kuchnia śliczna!!!
Magda uściski dla Michasia i duuzo zdrówka..

Vercia no to niezle:) Dobrze, ze tylko na smrodzie sie skonczylo:)

Cafe ja tez jestem za a propos listy. Moeg nawet cos takieo przygotowac, musialaybyscie mi wyslac na PW date urodzin maludow, wage, wzrost, moze tez date swoich urodzin i imienin. Jak zrobie, to przesle Anet i zamiescilaby to w pierwszym poscie. Co Wy na to?