Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Prosiaczek
a ja wymyśliłam co dam w prezencie gwiazdowym rodzince- wszyscy dostaną ode mnie dzidziusiowy proszek do prania, żeby ciuszki które chcą dać małej dawali już wyprane;) Bo są takie słodkie, że od razu chciałabym założyć ;)

To sie zdziwia :sofunny::sofunny:

Cafe ja tez pizze wcinam. Malemu nic nie jest, a ja potem cierpie, bo zoladek odzwyczajony. No i moje wrzody wtedy szczesliwe :)

A ja mam pierwsza siostrzana bojke za soba. Dziewczynv lezaly obok siebie i nagle ryk Zoski-biegne, Maryska usmiech od uch do ucha, a Zosienka biedna z biniolem na czole. Przylozyla jej mende mala z grzechotki!!!

Magda to na pewno od jedzenia, gdyby robila caly czas takie, to mogloby oznaczac alergie

Prosiaczek rejestracja rewelka!!!

Cafe a moze odciagaj chociaz pokarm do butli i dawaj swoj??? Ja wiem po sobie, ze im czesciej podasz sztuczne, tym mniej pokarmu:( No i malemu z butli latwiej leci, wiec moze potem nie chciec cyca. Tak dlugo juz dalas rade z karmieniem, wierze, ze CI sie uda!!!!

Ja tez wszystko robie wieczorami, nie jest zle, Stasiu troche zaniedbany przeze mnie, ale mam nadzieje, ze bedzie coraz lepiej. Niestety dla siebie nei mam czasu w ogole:(

A jeszcze co do prezentow, to sa takie ksiazki "Kronika Dziecka", gdzie jest miejsce na pierwsze zdjecie, pierwszy zabek itd. Tez bardzo fajny pomysl na chrzciny

my już po spacerku....
Prosiaczek Zoska super, Andzia twoje dziewczynki też ;)

mój G. poszedl do pracy więc nie muszę sluchać, że wszystko go boli...zacznie się dopiero wieczorem :szok:

cos brzęczał,że podjedzie wykupić cyfre plus, bo nie wiem czy wiecie ale odkąd wróciłam ze szpitala-czyli od 29.09 nie mam tv w domu....jak się okazało to nie winA KARTY, TYLKO G sie zorientował :wow:, że skończyła sie umowa i dlatego nie odbieramy kanałow...normalnie wziąć walnąć to mało!!!!

ja też wam sie pochwalę, że Marcel zasypia koło 20-30 i spi do 5-6..dzisiaj pobil rekord spał do 7-30 az sama nie wierzyłam i sprawdzalam zegarek...ale zawsze po kapieli daje butle wtedy spi do rana...jak nie dam to musze karmic o 23 jeszcze...

cos mnie migrena dopadla...:36_2_16:kurde, nigdy nie maialm takiego bólu glowy a po porodzie to już 5 raz!! jeszcze okres mam na dodatek...bleee

Andzia ja mam taka kronike dla Marcelka i bardzo fajna jest....jest miejsce na włoski, na ząbek...mozna wpisać kto odebrał poród, w jakim szpitalu, co mysleli rodzice jak dziecko przyszło na świat, jak się przygotowali do porodu, co czuła mama i takie tam...super!