Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

No wlasnie dziewczyny ja juz nikomu nie ufam
Dopoki dziecko jest zdrowe to jest suuuper, niech ryczy, niech jest niegrzeczne, ma kolki i Bog wie co jeszcze-ale jest zdrowe!!!
Jak sie zaczynaja choroby to juz sie robi jazda!!!
Ja juz troche przeszlam ze Stachem...mam nadzieje, ze po tym wycieciu migdala rzeczywiscie sie uspokoi!!!

Gosia kurcze po 7-mej musze zaprowadzic Stacha do przedszkola:(

Magda tyle co Ty przytylas wciazy, to mi zlecialo przy porodzie!!! Teraz zostalk sam tluszcz...i zle mi z tym...a tez wpierdzielam jak głupia!!!
Czekoladka, pifffko, pizza!!!
Po swietach to chyba bede w worze od pyrów chodzic:(

A 17 stycznia idziemy na impreze karnawalowa:)
Tylko w czym????

witam wieczorową porą...;)

Andzia to jest normalnie skandal!!! ja nie wiem te konowały, chcą sie dorobic na ludzkim nieszczesciu, no ale zeby na dzieciach probowac to na prawde skandal...
Magda mi tez prawie tyle spadlo przy porodzie co Ty przytyłaś w całej ciaży...a teraz sie staram zrzucić ale jakos nie bardzo mi to idzie, i jak patrze na siebie to za przeproszeniem zygac mi sie chce...a ta opona od traktora zamiast brzucha calkowicie mnie wkur...a
Justynka kuruj sie kochana:**

no Prosiaczek tez cos sie ostatnio nie odzywa...

ide spac kochane, bo jutro jedziemy do jakiegos molocha (czyt.supermarketu) po jakies prezenty, bo jestesmy jeszcze w lesie, zreszta musimy kupic choinke, bo moja pieprznieta tesciowa gdzies ja przehandlowała...
Kacper śpi wykąpany, więc ja idę poprzytulać się z R.;):36_4_10::36_4_10::36_4_10:

dobranocka kochane do juterka:****

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

Prosiak się melduje na pokładzie;))) Miałam ostatnio taki kocioł, że nie miałam jak odpalić laptopa! Swojego do teściów nie wzięłam a teściowej jest zaśmiecony i ma vistę więc chodzi tak wolno, że jak mi już wskoczy jakaś strona to zdążę zamknąć komputer! Ale już jestem;)))

Chrzciny udane! Pojechaliśmy w sobotę do teściów bo chciałam teściowej pomóc w przygotowaniach a ona ze swoją siostrą już wszystko porobiła więc miałam labę! Mała była cudowna- całe chrzciny przekładana z rąk do rąk a nagadała się tak, że nie dopuszczała nas do głosu. A ja w kościele się tak wzruszyłam, że aż się poryczałam! Napisałąbym, że Zośka się uspokoiła z tym płaczem ale nie będę zapeszała;) Tylko zegar jej się poprzestawiał i zasypia około północy a do tego czasu tak gada, że czasem to mnie już głowa boli;) Przed chwilą zasnęła ale ona lubi sobie zrobić taką małą drzemkę przed "snem właściwym" więc całkiem prawdopodobne, że niedługo mi się obudzi.
Dzisiaj zamówiłam dla małej ŁÓŻECZKO _KOJEC _KOŁYSKA ____PÓŁKA _WIBRACJE (497893409) - Aukcje internetowe Allegro. Ciekawe, czy jej się spodoba... Jestem zszokowana jak ona szybko rośnie! W wózek głęboki ledwo się mieści i za miesiąc z kawałkiem trzeba będzie się przesiąść do spacerówki! No i musiałam jej dzisiaj kupić kombinezon bo w ten, w którym się topiła jak się urodziła teraz się nie mieści!
Moje Prosiaki już śpią więc i ja się kładę. Spokojnej nocy! Fajnie być znowu z Wami ;))):36_4_10:

http://www.suwaczek.pl/cache/7dd702d99e.png
http://s2.pierwszezabki.pl/017/0174999f0.png?4853

andzia konowalow nie brakuje...

Wczoraj przyszedl do nas pediatra-magik, popatrzyl na Tosiaka, posluchal co mam do powiedzenia i mowi: "alez prosze pani! dziecko nie toleruje laktozy". Normalnie jakbym dopadla ta debilke z przychodni, to bym ja chyba zadusila! 4 miesiace mecze sie ze swoimi dietami i kolkami u dziecka, ktore ma je od mojego mleka, co bym nie jadla! a wystarczylo posiwiecic pol godziny na wywiad!
Dzis Tosiek przeszedl na bebilon pepti mct i kolek ZERO.
ALLELUJA!:woow:

a co do oponki to juz ja prawie zgubilam, chociaz nadal waze 5 kilo wiecej niz przed ciaza... to chyba te cycki... no nic, przestane karmic i jesc normalnie to moze wroce do poprzedniej wagi...

Allayiala
w:

a co do oponki to juz ja prawie zgubilam, chociaz nadal waze 5 kilo wiecej niz przed ciaza... to chyba te cycki... no nic, przestane karmic i jesc normalnie to moze wroce do poprzedniej wagi...

Allayiala ten gorset który poleciłaś faktycznie działa cuda! Jak tylko go kupiłam to mi waga zleciała i nawet nie musiałam go nosić;) Ostatnio az teściówka się zdziwiła, bo myślała że jestem w gorsecie a ja mam już oponę od samochodu osobowego a nie od tira;) Super, że z Tosiaczkiem lepiej- obie z Zośką trzymamy mocno kciuki, żeby tak zostało! Ja, jak już pisałam, cały czas stosuję swoją dietę cud- jem wszystko a cudem będzie jak schudnę;) Jak robiłam makowiec to nawet maku trochę podjadłam a Zośce nic nie było. Tylk0o po zdrowym żarciu mi fiksuje;)

http://www.suwaczek.pl/cache/7dd702d99e.png
http://s2.pierwszezabki.pl/017/0174999f0.png?4853

helloo babeczki
olek pewnie za chwile sie obudzi no ale poki spi to ja korzystam i sie witam
Allayiala,andzia.....no jak czytam o waszych przygodach z lekarzami to az nie chce sie wierzyc....to komu do cholery mamy ufac ??no ale kazdy ma gdzies ,w koncu to nie lekarzy sprawa.....ehhhhh
gosia a ty znow na lotach!:36_1_21: pozalatwiaj wszystko ,udanego dnia

a reszta kobitek jak tam?wyspaly sie?
my dzielnie nie lulamy olka do snu i jest coraz lepiej....wczoraj poplakal troszke ale to raczej dlatego ze smok mu wypadal-wlasnie,wczoraj to po prostu swoja piache i kciuka to prawie zjadl!szok!a wieczorem domagal sie smoka jak nigdy,tam wiec zasypia sam i bardzo nam z tym dobrze...budzi sie roznie-dzis w nocy 3 razy ale spi do 8 a czasem do 9...no i wdzien ma 3 drzemki po pol godzinki....

Ello:)

Ja juz po spacerze do przedszkola, niestety kobiety juz sie budza:(

Prosiaczek chyba Cie tu wczoraj telepatycznie zwolalysm:)
Super, ze chrzciny udane, a fotka suuuper!!!
Ja mam takie samo lozeczko i dziewczyny w nim spia, bo jest wieksze:)

Allayiala
ja p... normalnie szok!!!! Najwazniejsze, ze wiecie na czym stoicie i oby bylo coraz lepiej!!! Nietolerancja laktozy to to samo co skaza bialkowa tak???

Cafe
kawy???