Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Bartuś wszystkiego najlepszego!!!

Anielinka mój Kacperek urodził się z oczkami czarnymi, a teraz ma niebieskie;) ja mam szaro- niebieskie, a R. ma zielone, wiec mam nadzieję małemu zostaną niebieskie;)
andzia wspołczuje tesciowej, ja przez moją też wiecznie kłócę sie z R. i mam już czasem tak dosć, że bym ja najchętniej utopiła...nie byłoby problemu, bo jest niska i chuda wazy 48kg, wiec... a co do Stasia, to na pewno nie ma tego zapalenia...trzymam kciuki, zeby to była pomyłka...no a ten termin na migdałki to masakra....

my dziś też spacerowaliśmy ze 3 godzinki mój R. ma wolne aż do nowego roku, wziął urlop zaległy;)
wiecie tak patrzę dziś na mojego Kacpra i sobie myślę, że ten czas zapitala jak głupi jeszcze nie dawno siedziałysmy tutaj marudząc, że nam tak gorąco i ciężko, a teraz juz nasze dzieciaki maja po prawie 3 miesiące, albo ponad 3 miesiące...czasem boję się, że nie zdaże się nacieszyc małym, ze to wszystko tak szybko zleci, ze ani sie obejrze a juzpojdzie do szkoły i tyle...
mieliśmy dziś ubrać choinkę, ale jak mieliśmy remont daliśmy do tesćiów, bo u nas mało miejsca...i okazuje sie, ze u nich nie ma...wsiakła...hehehe pewnie stara komus oddała a teraz udaje i sie wypiera ze im nie dawalismy...ehhh i kolejny wydatek przed Świętami;(

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

mam nadzieję Gosiamm, że się sprawdzi ;) u mnie w sumie nie bylo az takiej potrzeby, żeby ja kupić...bo maly nie był wcale noszony i sie tego nie domaga...chyba, żecos jemu dolega i płacze...ale nakręcilam się tymi inf. o korzyściach z kangurowania, z bliskości..i jakos tak poczulam sie jak wyrodna matka, że ja go nie nosze i krzycze jak ktos bierze na ręce...a tak zawsze chociaz jak ktoś przyjdzie, czy pójde do kogoś to mam wolne ręce, żeby kawe wypić czy zaparzyć znajomym....a malemu sie bardzo podoba...no a trochę wygody jemu nie zaszkodzi....tak myslalam, zeby kiedys do supermarketu się z tym wybrać...może jeszcze przed świetaMI...

KasioleQ msz rację!! czas zapiernicza...ja pamietam jak w zeszlym roku całę świeta przeryczałam, że nie mogę zajśc w ciaze już 2 lata a tu mam juz Marcelka :), który teraz leży w lezaku i gada do lusterka-caly opluty :lol:

Kobity gdzie wy jesteście????tu świeci pustkami...

czekałam, czekalam a tu nikogo nie mA... wypilam zimna kawe..najdłam sie ciach czekoladowych...ściagam teraz program do obrobki zdjęć...

Andzia napisz co powiedzial pediatra...co z tym zapaleniem płuc?? to musi byc pomyłka!!

Marcel caly opluty padł i śpi mamrocząc cos pod nosem...ja idę szykować kolację i kapiel dla małego...

może później zajrzę do was...

My po ciezkiej nocce i ta dzisiejsza zapowiada sie tak samo :(
Bylismy na szczepieniu i maly teraz marudny, do tego z goraczka :(

Ale w szoku bylam po wazeniu. Wazy juz 6550! Ogolnie waga ok jak na ten wiek, ale ja tak przezywam, bo ze szpitaa go zabralam z waga 2600! Lekarze nas straszyli, ze bedzie slabo rosl, ze trzeba kontrolowac czesto itp. A tu taki kloc! :) W tak krotkim czasie :)

Magda to wrzucaj fote z nowa fryzura:Oczko:

Anielinka
u nas jest tak samo, ja mam brazowe oczv, a Kuba zielone...Stachu ma szare, a dziewczyny poki co niebieskie, slyszalam, ze brazowe oczka dzieci maja czesto juz od urodzenia...zobaczymy, fajnie jakby choc jedna miala po mamie:)

A Z TYMI LEKARZAMI TO NORMALNIE OBLED JAKIS, k. SIE TAK WKURZYL, ZE POWIEDZIAL, ZE ICH NORMALNIE ZASKARZY. oSTATNIO W uWADZE BODAJZE BYLO O FACECIE, KTORY MIAL NOGE CUKRZrowa czy jakos tak i lekarz mu powiedzial, ze tego sie nie da wyleczyc i tylko amputacja, bo noga juz gnila. poszedl do innego, ktory stwierdzil, ze to jest do wyleczenia. A lekarz, ktory chcial go amputowac przyznal, ze mialby za takie skierowanie 1000 zl wiecej!!! Nosz kurna mac!!! A facet by byl bez nogi!!!
Cale szczescie pojechalam do tego pediatry dzisaij. Niestety nie kazdy moze sobie pozwolic na wizyte u dobrego lekarza i faszeruja potem dzieciaka antybiotykiem albo klada do szpitala.
W ogole przy tym wypisie nie dali nam polowy wynikow, wypis jest z data 5.12 i adnotacja, ze brakujace wyniki do odbioru za 7 dni, a to juz minelo 9 dni!!! K. tam jutro jedzie i czuje, ze bedzie goroca!!!!

Cafe najchetniej sama bym tam pojechala!!!
Na wypisie ma wpisane przerosniety trzeci migdal-a laryngolog go nie badal!!!
Alergiczny niezyt nosa-kataru nie ma!!!
Atopowe Zapalenie Skory-a nikt go nie ogladal!!!
Obustronne Zapalenia Pluc-
Astma Oskrzelowa
A i jeszcze Niedobor Zelaza-a pediatra stwierdzil, ze zelazo w normie, bo dla dzieci sa inne normy
To Pani Ordynator Oddzialu Dzieciecego o tym k... nie wie???