Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Cafe podnoszone za raczki siadaja i tez uwielbiaja te pozvcje.
Ale do samodzielnego siedzenia jeszcze maja czas:)

Mnie martwi cos innego. Wczoraj przegladalam stare zdjecia Stacha (swoja droga Maryska to jest maly STachu) i on jak mial 3 miesiace to trzymal juz grzechotki i gryzaki i sam je wkladal do buzi. A dziewczyny w ogole:Histeria: Jak im wloze cos do raczki, to trzmaja, ale zupelnie nieswiadomie:(

A jak jest u Was?

Hello :)
Witam przy sniadanku. JA jak zwykle owsianeczka ;)

Andzia kuruj sie kobieto! Ja sie wychorowalam za nas wszystkie i wystarczy!

JUstynka Michał podobny jest do taty. Ja mam tak jasna karnacje, ze przez cala ciaze modlilam sie, zeby jej nie odziedziczyl. Haahhaa! ?Udalo sie, bo teraz ma identyczny odcien jak jego tatus :). A w szpitalu ciagle sie mnie pytali czy tata obcokrajowiec. Hihihih! A tata Polak, tylko taki ciemanwy.

Moj kurczak tez trzyma zabawki jak sie je mu do raczki wlozy, ale pewnie nie ma o tym pojecia :). Probuje lapac wiszace zabawki albo swojego ukochanego losia tylko ze z marnym skutkiem.

witam was kobitki...
dovzytałam was z zimną kawą...jak zwykle, choc ostatnio odgrzewam w mikrofali jak mi się chce :oczko:

mój Marcel trzyma mocno grzechotki i oczywiście pcha je do buzi tak jak palce i całe piąstki...

Andzia współczuje z tym przebieraniem..mój Marcelek nienawidzi sie ubierać i an całe szczeście ubieram go rano i do wieczora mam spokój po kapieli dopiero zakladam czyste rzeczy...ale coraz mniej mam na niego ubranek..wszystko za małe...

dziewczyny czy wy odkladacie ciuszki i sprzety na następne dziecko??? Andzia Ciebie kobitko nie pytam :oczko: choć nigdy nie wiadomo....:ok:

Gosiamm ale ja głupia jestem ta chustu lulu najbardziej jest dla takich super maluchow a moj koń będzie mial tam malomiejsca...dobrze, że pani ze sklepu dzwonila zapytać na kiedy dostawa mi pasuje i powiedziala troche o chustach i doradzila hamalu ...

cafe a twój O;uś od tego noszenia w nosidle nie domaga się teraz, żebys wkladala go tam na okrągło???bo tylko tego się obawiam....bo my nie nosimy go wcale tylko do odbicia...tak to dzięki macie i leżaczkowi amm jakieś kilka godz dla siebie boon się sam bawi....

zmykam kobitki na spacer i po obiadek...
Andzia dziewczynki superowe a Michałek jak laleczka ;) i te włoski...super!