Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Cafe brawo dla Olka (no i dla Ciebie za konsekwecje) :)

My tez nie mamy ani firan ani dywanow. I nie bedziemy miec, bo nie lubie.
A u mnie tez swieta to zawsze tylko ze sprzataniem mi sie kojarzyly. I bardzo przez to nie lubilam swiat. Mama zarzadzala wielkie sprzatanie i w swieta bylam tak zmeczona, ze juz zadnej radosci w tym nie bylo.

Teraz u siebie chce inaczej! Sprzatane jest na biezaco, nie bede sie napinac przed swietami. Okna umyje, bo i tak swiata juz przez nie widze :)

Mnie dzisiaj na wspominki wzielo, jak to bylo w zeszlym roku, w swieta bylam juz w 2-gim tc, w ogole o tym nie wiedzac.
A pilo sie, pilo...ohohoh

Od lat mamy taka tradycje, ze w II Swieto spotykamy sie cala stara paczka na taka prawdziwa popijawe, wszyscy zjezdzaja sie wtedy w rodzinne strony i jest suuuper.
W tym roku pierwszy raz to nie wyjdzie, ja i moja przyjaciolka mamy 3 miesieczne dzieci, druga przyjaciolka 2 dni temu urodzila, a dziewczyna kolegi w ciazy...

czesc babki:)
a ja zasiadam przed lapkiem po tych włąsnie "swiatecznych porzadkach"-chociaz tez tego nie lubie, i wlasciwie nie robilam nic szczegolnego, tylko przestawilismy komode z szfa i musialam umyc podłogę poscierac kurze, pozmienialam posciel i firanki, a tak to bez wiekszych szalenstw, tez uwazam ze swieta to choinka, pierniki prezenty:smile_jump::smile_jump::smile_jump:
no ale troszke ogarnac trzeba jakby nie patrzył;/
mój Kacper też troche marudny dzis, teraz zasnał, bratanica przyjechala do nas na noc i wlasnie go "ubujala" w wózku, i spi, po kapieli i kolacyjce:)
stary ogląda "titanica" a ja wpadlam poczytac co u Was:), bo juz my sie "titanic" przejadł;/
a choinkę tez ubierzemy jutro, bo troche ozdób musze dokupic,i jeden przedłuzacz zeby na oknie lampki i Mikołaja zawiesic;)

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png