Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

ale sie rozpisałyście!!!
ja też małam cc..i nie wspominam poroduwcale dobrze!!! wolałabym sama rodzić bo bardzo xle się czułam po znieczuleniu ogólnym i zabiegu...moja rana na ok 9 cm prawie nie widać..tutaj nie powiem dobrze zrobili i zeszyli jednym szwem całość...jedyne co, to nadal jest czerwona linia i to wsio....

co do dzidziola to mąz tez by chcial drugie-córcię ale ja chcę wrócic do pracy, zrobić chociaz nauczyciela kontraktowego i wtedy tak!!

nie wiem jak u was z włosami jest ale mi po narkozie wypadają masakrycznie!!! to ponad polowa moich włosow, ktore mialam :( fryjerka i tak dała mi jeszce miesiąc i powiedziala, że po 3 miesiącach od porodu to dopiero zaczynają lecieć....ech..juz sie faszeruje witaminami zapobiegawczo....
u mnie tez slońca nie ma, brzydko , ponuro a ja musze iśc na spacer i po obiad...zmykam kochane

heju Babki :)) zostawić Was na 2 dni i ne idzie nadrobić :))) my teraz mieszkamy u mojej mamy bo stary na delegacji i co ja mam sama z młoda w czterach scianach robić , a wiadomo ze tam zawsze mi ktoś pomoze :D moi bracia (blizniacy ) zakochani w Julce jeszcze zaspani w gaciorach juz pystak do niej cieszą i na rekach nosza :))
mieszy mną a moimi bracmi jest 10 lat róznicy i to jest makabra ...teraz juz sie wyrównało ale jak sobie przypomne jak byli mali ....o zgrozo ...
ja cc wspominam naprawde dobrze , moze dlatego ze miałam sztucznie wywoływany poród przez ta cukrzyce (nie mogłam przenosić ) i po tej oksytocynie skurcze były straszznie bolesne , nakuli mi doope masa zastrzyków na rozwarcie i zmekczenie szyjki a tam po 6 godzinach okrutnych bóli takich ze juz po sciaanach łaziłam !,5 cm rozwarcia ...no i wyjcia nie mieli ...cc.. czyli tak jak 2 porody bym przezyła ..jak jeszcze keidyś bede rodzić to tylko cc , se kuna od psychitry wezmę zaswiadczenie ze mam uraz i inaczej nie urodze O !!
jeny u Was tak swiatecznie , porzadki i wogóle ...a u mnie awaria rury ...sasiad zalany ...stary w delegacji ... syf i malaria w chacie ....koty z kurzy miałcza w kazdym kącie ..szkoda gadac ..do tego dojdzie najprawdopodobnie kucie scian w swiezo wyremontowanej łazience przez ta awarie , wodę mam zakreconą ....i w weekend jak juz naprawia to pewnie nie bede wiedziec w co łapy wsadzić ..

http://suwaczki.maluchy.pl/li-21790.png