Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

ja mam zawitkowskiego i jestem zadowolona z tej ksiązki, choc jest dośc ogólna...ale reprezentuje nowoczesne podejscie do wychowania i opieki nad dzieckiem...mam też b. Spock i Pierwszy rok życia dziecka H. Murkoff, A. eisenberg i ta jest już jak encyklopedia jest tu wszystko....od opieki po rozwój w każdym miesiącu, wątpliwości i odpowiedz, choroby dzieci itp.
a ja powiesiłam pieluchy na grzejnik maly śpi sobie a ja chyba wezmę kąpiel z bąb elkami i pianką....

a odnosnie tego nosidełka fisher price too no jest do 12 kg tylko...

Andzia mój Marcel jet duży, bardzo długi bo tak to jest drobny, nawet fałdek nie ma...a waży już 5950 g aż boję się pomysleć ile będzie ważył jak będzie mial pól roku...już ciężko mi z nim łazić na rękach....

my korzystamy z nosiedelka fisher price od 3 dni....olek przyzwyczaja sie ale juz lubi sobie w nim siedziec....jak chodze to sie buja no i wszsytko widzie,bo sadzamy go przodem do swiata....faktycznie jest do 12kg no ale do roku na pewno wystarczy....a moze i dluzej....w koncu po 4 miesiacu dzidziole nasze beda mniej przybierac na wadze....poki co olek wazy 7.200:)

Mialam Wam napisac co znowu zrobila moja tesciowka. Moja siostra-chrzestna Marysi-kupuje nam lezaczek na chrzciny 4500 SZT. SPRZEDANYCH_LEZACZEK FISHER PRICE L0539 (501248311) - Aukcje internetowe Allegro
Druga chrzestna bedzie siostra K. i przez tesciowke pytala co bysmy chcieli, czy mamy jakies suestie itd. No wiec powiedzialam o tym lezaczku, tak i tak bysmy drui dokupili. No i dzisiaj tesciowka mi oznajmia, ze Zuza nie chce nam kupic tego lezaczka, ale jak tak bardzo o chcemy, to oni nam o kupia, bo i tak nie maja pomyslu na prezent. Doslownie tak to powiedziala. Ok. Z siostra K. mam maly kontakt, rzadko sie widujemy, ale dzisiaj zdala ezamin na prawko, wiec dzwonila sie pochwalic, chwilke gadalysmy no i pyta mnie co bysmy chcieli na chrzciny, czy wolimy kase, czy jakis prezent. Ja zdziwiona mowie jej o tym lezaczku, ona jeszcze bardziej zdziwiona, bo tesciowka cudowna w ogole jej o tym nie wspomniala.:lup::lup::lup:
Glupie babsko, przeciez bylo logiczne, ze to sie wyda!!!
Przed chwila przyszla do nas, bo chciala, zeby K. jej jakies przelewy porobil i jej to wszystko powtorzylam, to zrobila lupia mine i zaczela sie jakac, bo ona nie miala pomyslu na prezent itd.
Nienormalna!!!!!!!!!!

no nareszcie nadrobilam zaleglosci, a dzisiaj to pierwszy raz sobie siadlam do kompa, od rana wena do mnie dotarla i mam sprzatnieta kuchnie, umyte okna poprane firany i juz nawet uprasowane czekaja na powieszenie, sama sie dziwie jak ja to wszytsko zrobilam...
dzisiaj u nas piekna pogoda wiec dziadek dorwal wnoczka i powedrowali na spacer tak wiec zrobilam obiad i zdarzylam nawet sobie zjesc.
na jutro zostawilam sobie lazienke i salon do sprzatniecia a sypialnia to w sumie czysta....
tak wiec sprztanie bedzie skonczone juz jutro.
wiec w sobote moge wyslac komus jak cos...
tak duzo pisalyscie ze zrobilam sobie liste co mam napisac :hahaha::hahaha::hahaha:

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

tak wiec
anielinka dobrze ze juz sie lepiej czujesz i ze z bioderkami Amelki wszytsko dobrze
Gosia Kubus rewelka, a co do piastek to prawie caly czas ma zacisniete
Prosiaczek Zosienka juz sie lepiej dzisiaj czuje?? mam nadzieje ze nie bedzie dzisiaj kolek
Andzia dziewczynki super, ja nie wie jak ty je rozpoznajesz
Veronika swietny mikolaj z Marcelka
Magda Micha ma swietna karnacje bedzie mial wziecie jak dorosnie :) i dobrze ze z bioderkami dobrze wszytsko wyszlo i z ta nozka.
Karola co do piastek to moj olek pcha do buzi jak opetany ale nic z nimi nie robie zreszta ostatnio moja mama pokazala mu jak sie palce wsadza do buzi
no to chyba tyle :uff2::uff2::uff2:

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

Justynka widzisz ja glupia tyle pisze, za to w chacie syf na calego.
A okien to na bank do swiat nie umyje.
Codziennie sobie obiecuje, chociaz jedno, ale w ciagu dnia rzadko sie zdarza, zeby zolzy razem spaly dluzej niz 10 minut, a taka przerywana robota mnie nie bawi!!!

Fajny dziadek. Moja tesciowa wciaz mnie nawiedza i chce pomagac, ale dziewczyn na spacer ani razu nie wziela!!!