Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam:)

Dziewczyny juz prawie spia, K. czyta Stasiowi jeszcze bajke, a na mnie czeka kuuuuuuuuuuuuupa prasowania:(

Magda super, ze wszystko ok!!! Od razu spokoj na sercu, co? No i zakupy...rewelacja...sexy bielizna...:) Mi k. cos kupil i nie chce powiedziec co:( A ja dla niego jeszcze nic nie mam:(
Veronica Stachu byl zawsze duzym dzieckiem, ale z tego co pamietam, to rozmiar 80 nosil jak mial ok. 8 miesiecy, takze Marcelek musi byc wielki:)

Moje nosza od 56-68, zalezy od firmy:)

gosiammm
Mój Kuba już spi od 19:) mam nadzieje, że wrócą mu dobre nawyki i obudzi się dopiero około 4...miałam posprzątać...nie posprzątałam, a jutro teście przyjeżdżają...dziewczyny możecie polecić jakieś książki o rozwoju dziecka? Może bym jakąś kupiła...

Gosia Veronica wspomniala o ksiazce Pawla Zawitkowskiego (nie pamietam dokladnie nazwiska - zaraz sprawdze). Z tego co slyszlaalm jest najlepsza. Facet jest super ekspertem. Czesto odpowiada na pytania dot. rozwoju dziecka na TVN Style.

No własnie tak na nią patrzyłam....mieliśmy płytę Zawitkowskiego z częścią tego 3-godzinnego filmu i już wtedy wykorzystaliśmy jeden z jego pomysłów (wkładanie małego do wanny owiniętego ręcznikiem - dzięki temu polubił kąpiel...) jeszcze chciałabym na żywo tą książke zobaczyć...bo film nie zrobił na mnie do końca wrażenia... (np zachwalanie klimatyzacji w mieszkaniu gdzie jest dziecko...dziwne mi się to wydaje)