Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Ehhh no u nas podobno z choinkami będzie problem...mama rozmawiała z leśniczym i on mówi, że nie ma choinek... nie wiem o co chodzi... jak może nie być choinek???? Ehhh ja niby zawsze byłam zwolenniczką żywej choinki ale tak sobie myślę, że sztuczna przecież dłużej by postała... ale chyba jednak z żywej nie zrezygnuje....

Andzia u nas tak samo... deszcz pada i dziś spaceru nie będzie... no najwyżej że przestanie, ale niestety nie zanosi się... mały padł w łóżeczku... coraz częściej zasypia w łóżeczku...:) troche marudził i myślałam że już nam się nie uda żeby zasnął w łóżeczku ale pogłaskałam go po buźce przytulił się do swojej zimowej czapy i zasnął...;)

Witam kochane!!!
ja dopijam własnie kawusie niestety zimną :( i wcinam delicje pomarańczowe a co !! zaczynam pomału coraz bardziej przekonywać się do tej waszej diety "cud"...:36_2_34:

Anielinka dobrze, że już jestes w domku, ja tez nie znoszę szpitali...ble!!! ja mialam w przeciagu niecałych 2 lat dwa zabiegi operacyjne,pierwszy rok temu kauteryzacje jajników,żeby zajśc w ciąże bo mam stweirdzone PCOS no i teraz cesarka....caly zcas boję się,że przy kolejnym dziecku znowu bęe musiala wcześniej zrobić kauteryzację jajników..:(

Andzia u mnie tez pogoda-kicha!!! leje jak cholera i jeszcze odpadły mi 2 zatrzaski w pokrywce w wózku i musze gdzieś je nabić :Real mad:

Gosiam u nas też najlepsza jest teraz mata...mały tam poiszzcy jak głupi...a i jestem po tyg. testowaniu tych wielorazówek, oktorych rozmawialysmy i jak byś nadal była zainteresowana to kup sobie od razu bumgenius v 3 bo jak dla mnie najlepsze, cos jak pampers tylko, że pierzesz....no i w środku suchutko ma Marcelek...mam też imse vimse formowane frotowe ale one jak ansika są cale mokre, oczywiście nic nie przecieka, ale trzeba szybciej zmienić i od razu do prania a te BG to ja piore ten odwłok co 4 obsikanie dopiero:)

Veronica Marcel-Mikolaj rewelacja!!!!!!!!!!!!! I naprawde duuuuuuuzy.
Mam wrazenie, ze moje baby mimo, ze najstarsze w tym ronie, to sa najmniejsze. I dobrze, nie beda mialy problemow z nadwaa:)

Magda nie mialas w nocy koszmarow?

Moje dziewczyny padly, ciekawe na jak dluo...chyba tez im ta pooda nie pasi, bo marudzily jak szalone:(

Gosia Michał tez jeszcze czesto ma zacisniete piastki. Tez mnie to zaniepokoilo. Wchodzilam na forum eksperckie na gazeta.pl i ppoczytalam troche, ze to nic dziwnego. Nie ma reguly, ze w danym konkretnie tygodniu maluch powinien przestac zaciskac piastki. To indywidualna sprawa i jesli od czasu do czasu je otwiera, wklada do buzi, lapie rozne rzeczy to wszystko ok.

Michał tez trzyma zabawki jak mu je wloze do raczki, ale pewnie nawet nie wie ze cos ma :)
Za to jak lezy wlezaczku to probuje lapac jedna z zabawek. Z roznym skutkiem, ale coraz czesciej mu sie udaje. Do buzi jak na razie pcha tylko piastki, a najlepiej jak uda mu sie zlapac kciuka. Wtedy ssie jak opetany :). Nie uzywamy smoczkow to chociaz paluszek dobry :)