Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

W koncu bestie moje padly!!!

Rena Bartus suuuper!!!

Kasioleqq my 3 lata temu za ten kalendarz placilismy 200 zł, ale był naprawde profesjonalnie zrobiony, jak znajde jakies fotki, to wrzuce.

Magda zdrowka dla calej rodzinki!!!

Cafe kciuki beda:)

Gosia przepraszam za glupie pytanie, ale te pierniki z witrynami sa tylko dla ozdoby, tak? Do jedzenia juz nie?

A to był mój pierwszy post, napisany 27.01.

Witajcie:)
Jestem w 6 tyg ciąży i będą to bliźniaki. Szczerze mówiąc to jestem załamana. Nie brałam takiej opcji w ogóle pod uwagę. Lekarz powiedzial mi tylko, że każda ciąża mnoga jest ciążą podwyższonego ryzyka i przy kolejnej wizycia (za 2 tyg) wysyła mnie na chorobowe:(
W pierwszej ciąży czułam sie świetnie i do ostatniego dnia byłam na nogach, dlatego nie wyobrażam sobie leżenia w łóżku. W dodatku za 3 miesiące czeka mnie przeprowadzka i mnóstwo z tym związanej pracy.
Może to głupie, ale cały czas mam nadzieję, że to pomyłka i na następnym USG okaże się, że jest tylko jedna dzidzia...

Ile od tego czasu sie zmienilo, szok!!!

Andzia ja też zostania na forum nie żałuje...cudnie z wami:)
Cafe ja też mam nadzieje, że spotkanko się zorganizuje wiosną...najpóźniej latem:)
Andzia pierniki jak najbardziej można jeść...grzechem byłoby nie zjeść;) no może jedynie trzeba uważać w miejscach landrynkowych na zęby...bo ciacho a landrynka to nie to samo;)