Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

My zaliczyliśmy dwa spacerki:) zaraz idę na zakupy na allegro;)
Mały wykąpany - śpi:) 19 godzina jest dla niego godziną snu i cokolwiek byśmy robili to oczy mu się same zamykają...
Anet - no to miałaś nie ciekawie... a na temat służby zdrowia to brak słów... oby to już więcej nie wróciło do Ciebie...
Cafe - nosidełko super...cały czas się zastanawiam czy nie kupić...

ło matko pół godziny Was czytałam. Nie dość, że każda miałą wene do sprzatania, to jeszcze tyle naskrobałyście.

U nas wbrew pozorom bardzo miły dzień. Załapaliśmy się w szpitalu na trzech mikołajów i Strachu wrócił obładowany prezentami i mega szczesliwy, a przed spaniem pytal mnie kiedy znowu pojdziemy do szpitala. Wszystkie badania przeszedł bardzo dzielnie, ma stwierdzona astme oskrzelowa-tak myslalam, na reszte wynikow czekamy do przyszlego tyg. Przynajmniej wiem na czym stoimy.

Magda całuje i ściskam mocno, olej głupka. I kuruj się, pewnie nerwy zrobiły swoje!!!

Prosiaczek witaj w klubie matek absorbujacych dzieci. I wylaz z dołka jak najszybciej.

Anet o matko!!! Normalnie pozabijac tych lekarzy!!!

Cafe my tez chcemy kupic takie nosidelka, K. chcial juz tyeraz, ale stwierdzilismy, ze zamowimy sobie je na chrzciny!!! A Olus mnie rozbroił!!! I nadal nie moge wyjsc z podziwu jaki on dorosły. Beda fajna para z Maryśka!!!

Gosia chyba wyprobuje te witrynki:)

Kasiolegg my jedziemy tylko na pampersach!!!

Justynka ja tez tylko na zimno jadam i pije:(

Rena pochwal sie jaki fotelik kupilas???

Nie wiem co pisac, buty Stacha napełnione, K. spi w ciuchach na kanapie, ja tez sie chyba zaraz walne!!!
A... moje bestie waza 5300 i 5350 na korzyść Zośki. Także w skrajnych przypadkach dzwigam naraz prawie 11 kg:Szok:

Buziolki kochane mamuśki!!!

dzien dobry mamuski

ja juz od 2 h na nogach...K musial pojechac na kilka godzin do pracy....ehhhh....a ja zrobilam mu jajecznice i mysle-skoro juz wstalam to machnne cos-tak z samego rana ....no to machnelam-kawe i 2 kiner bueno....

andzia wiedzialam,ze stasinek da rade
prosiaczek ja juz zaczelam sie niepokoic o ciebie....i co to za spadek formy??niech szybko przechodzi !!olek tez ma takie wyczucie....czesto jak jestesmy gdzies w sklepie to sie wierci strasznie,czasem krzyknie a jak tylko wyjdziemy to nagle spokoj....
anet niech juz nic nie wraca...

no to sie melduje... u nie ok wstal o 6,30 i znowu mamusia musiala tlmaczyc ze nie wypada tak wczesnie wstawac i znowu posluchal, pozpalismy do 8 teraz maly lezy i patrzy jak mamusia pisze na forum, a ja znowu zimna kawe inke pije....no my dzisiaj zadnych gosci nie mamy i w sumie nogdzie sie nie wybieramy musze wygonic dziadka z olkiem na spacer bo jakos dawno z nim nie byl, a pogoda zapowiada sie piekna.

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

Ja się melduje:)
Mały od rana sobie marudzi...nie wypił mleka...płakał...chyba go dziąsełka bolą:(
Cafe nas też Mikołaj ominął...jeszcze w tym roku mógł ominąć;) w następne lata trzeba będzie kombinować...:)
My po następnym piciu idziemy do miasta, znów nam pewnie z 3 godziny zejdzie nim wszystko oblecimy.... byle żadne wino nie ucierpiało;)