Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Ponoc od przyszlego roku maja troche przedluzyc wychowawczy, mam nadzieje, ze sie zalapiemy. Ja na blizniaki mam 28 tyg, a maja zwiekszyc do 31.
Jak mi nie wyplaca tego macierzynskiego w grudniu, to bedzie kicha na calego.
Nie bede miala nawet na przeenty.
A kasa leci jak glupia, chyba zaczne sobie wszystko zapisywac, bo nie wiem jak gdzie i kiedy to wszystko wydaje. Wydaje w sklepie 100 zł, a wracam z jedna mala siateczka:(

Dzieki dziewczyny!
Juz mi lepiej. Troszke poplakalam mamie do sluchawki i od razu lepiej. P. jesczze nie wie, wraca akurat z terningu. Plakac wiecej nie bede, bo tylko maly sie zestresuje. Nie warto.
Moja mama ja kzawsze wychodzi z zalozenia ze "nie ma tego zlego ...", no i chyba ma racje. Posiedze dluzej z Michałkiem, a to bezcenne i jakos damy rade.
Kolezanka podsunela mi pomysl, zebym przed koncem macierzynskiego poszla na zwolnienie. Moze to niewlasciwe, ale mam to w d....
No, a taka wiadomosc sms-em to w stylu mojego szefunia. Tchorz totalny! niczego innego sie nie spodziewalam.

Gosia ja ostatnio tez wszystko zrzucam w sklepach. Na szczescie jeszcze niczego nie stluklam. Nie wiem, ale cos po tej ciazy ze mna nie tak. HJehehehe!

Masz racvje Magda jak jest taka możliwośc to idx na zwolnienie :)
moja bestia tez już spi wykapalam go i napoilam porcja mleka, żeby nie wstał o 22 na jedzenie mam nadzieje, że to wypali bo o 4 rano na bank wstanie...tutaj go nie przechytrze...troche ogarnelam pobojowisko a reszte jutro mam to w d...nie chce mi się....

Magda ja też daje taki kalendarz z fotkami musze jeszcze dotrzaskać jakieś 3 fotki i zamówię kalendarze:) moja babka to napewno bedzie zniesmaczona bo ona to zawsze sobie wymysla i zamawia co mamy jej dawac pod choinke wczesniej a pozniej zonk!! w tamtm roku dostala ode mnie różowy sweter po rozpakowaniu oburzona, ze ona nienawidzi różowego-a ma płaszcz zimowy rożowy...wariat!!!i specjalnie dla niej zamowie kalendarz z rózowa okladką!!!:36_1_78:

cafe82
wiecie co kobiety,co do naszego lenia-dobrze,ze sa pralki,zmywarki,pampersy i inne udogodnienia.....

Cafe ja nie cierpie, jak mi jakies stare babury gadaja, teraz to macie dobrze, kiedys te kaftany, pieluchy...nie wiem jak bylo kiedys, bo nie pamietam, a za 20 lat bede mowic swoim dzieciom, teraz to macie dobrze, kiedys te body, pampersy:)

Veronica
mozesz mnie oswiecic, co ta sa te witryny i jak je sie robi, bo ja troche nie rozgarnieta:(