Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Czasc baby :)
Magda strasznie wspólczuje :((( <ściska > bede 3 mać kciuki zeby sie jakoś poukładało , bedzie dobrze kochana :) moze to srednie pocieszenie ale z malenstwem troche wiecej posiedzisz a kuroniówka tyle samo co wychowawczy wyniesie..mało bo mało ale zawsze cos ..
Gosia (kolejne srednie pocieszenie ) dobrze ze wino nie było za 100 zł np :D ale coprawda toprawda lepiej wypić :)
Andzia u mnie swieta tez dalekooo za górami ...naprawde podziwiam Veronice i Gosie :D pierniczki , pomarancze , cytryny suszone czy co tam romalnie SZOK !!! ja nie mam ochoty nawet podrapać sie po ...... oku :D
Cafe to Faktycznie Cie sie poszczęsciło z tymi staniorami , ja juz normalne nosze i jakoś nie wadzą mi w karmieniu :)
Rena młoda tez nie lubiła , ale ją ternowłam i teraz potrafi 3 h spac na brzuchu :))
no nic ideodpoczywac bo młoda dziś strasznie marudna ....chyba tez sie zeby zapowiadają bo piszczy a jak dam jej gryzaka to sapie zadowolona i szoruje dziasłami jak dzik ..
DOBREJ NOCY !! baj

http://suwaczki.maluchy.pl/li-21790.png

Wchodze zadowolona, ze dziatwa juz spi, a tu takie wiadomości!!!

Magda kochana nie wiem co Ci napisac, w ogole to smsem takie wiadomosci, co za kutafon!!!!!!!!!!!
K....normalnie szkoda słów:(
Pewnie nic Cie teraz nie pozieszy, ale na pewno wszystko sie jakos pouklada!!!
Ja od 1-go grudnia tez jestem bezrobotna i teraz sie obawiam czy ZUS mi wyplaci macierzynski za grudzien przed gwiazdka:(
A co do pracy to ja znalazłam jak Stasiu mial 1,5 roku.
Wydaje mi sie, ze teraz juz troszke inaczej podchodza do tych spraw.
Czasem wola zatrudnic kobiete z dzieckiem, niz młoda bezdzietna mezatke, bo wtedy wieksze ryzyko, ze cos sie moze zdarzyc.
Sciskam kochana mocno!!!
A opcja z tesciowa i kalendarzem-super:)

Gosia
rzeczywiscie dobrze, ze nie za 100 zł. Musisz sie zaczac przyzwyczajac do takich sytuacji, bo za pare miesiecy Kubus bedzie rzadzil w marketach. Ja za Stacha tez sie napłąciłąm, a to soczek, a to znicz:lup:

Cafe a te pomarancza w jakies cieple miejsce odkladasz albo cus???

Anouk ja nie karmie a jeszcze nie wchodze w swoje staniki:( Cycki mi juz af kors zmalaly, ale obwod pod biustem duzo za duzy:(

Rena
a Olus w ogole na brzuszku nie lubi lezec?