Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc baburki!!!

Mu dzis od 5-tej na nogach, dopiero teraz ululalam bestie. Nie wiem co im sie w tych malych glowkach namieszało:/

Oj kobiety ja tez mam lenia. Masakra. I nie mam nic na obiad, musze skoczyc do sklepu:(
Cafe u mnie tez sie kurzy jak cholera, po remoncie zalozylismy wszedzie panele, bo ze wzgledu na Stacha alergie lepiej, zeby nie bylo dywanow i teraz mam, trzeba by ze dwa razy dziennie odkurzac!!!

A tak dla pocieszenia to ja dzis na sniadanie zjadlam Princesse kokosową:lup:

A co do usypiania, to gdy widze, ze sa juz mocno zmewczone, wkladam do lozeczka na brzuszek af kors, chwilke klepie po pupciach-uwielbiaja to-i jak widze, ze juz sie wtul;aja w pielusie odchodze. Czasem musze kilka razy wrocic, zeby podac smoka, albo doklepac, ale nie biore na rece. I widze, ze z dnia na dzien coraz szybciej im to samodzielne zasypianie wychodzi.

witam kobitki:)
u mnie dzisiaj straaaszny mroz!!ale i tak zaraz bedzie spacerek...Marcel buja sie w leżaku az cały leżak chodzi a ja maluje pazury :water_fun: paluchy tez pcha do buzi i sie slini ale lepiej niech pcozeka z tymi zebami:)
co do szczepienia to ja mialamosttanie 14 listopada i mam andzieje, że dopiero po świetach nas w
wezwa bo po ostatnim szczepieniu Marcel był paskudny przez tydzień..nin top na rekach...
Andzia my tez sie nie lulamy i nie nosimy na rekach :):big_whoo: moj tesciu jest tym faktem oburzony, żeby dziecka na rece nie brac bo marudzi...straszne...a ja mu za[roponowalam,ze jesli chce to moze przyjsc na caly dzien i nosic 6 kg na rekach caly dzien!!! no i juz nie bylo oddzewu..wiadomo, że jesli by się darl w nieboglosy z konkretenego powodu to bym wziela i nosila ale tak nie ma potrzeby ;) a z zasypianiem to ja po kapieli klade puszczam jakies melodyjki gasze swiatło i kilka razy glaszcze po glowie i wychodze pozniej kilka razy ide podac smoka i spi sam :) ale poczatki byly ciezkie bo wczesniej usypialam na rekach...ale dalismy rade...