Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam kobietki:)na początku serdeczne życzonka dla Łucji i Olusia wszystkiego naj naj:)
ja dopiero teraz wpadłam nadrobiłam co naskrobałyscie wczoraj wieczorem...
muszę się Wam pochwalić kochane, że ja miałam dziś niesamowity przypływ energii, umyłam rano okno korzystając z pięknej pogody (bo rano było słoneczko), potem poodsuwałam łóżko, łóżeczko pomyłam w szafkach na półkach i pomyłam podłogi:), potem poszłąm z małym do lekarza, na szczęście ten katar i kaszelek to nic groźnego, i nie ma się czym martwić, bo na płuckach nic nie słychać...potem zaszliśmy do mojej babci, a teraz Kacperek śpi po spacerku więc ja mam chwilę coby wejść na forum;)
gosia mój Kacper bardzo często ssie piąstke, ostatnio dajemy mu gryzaczek i tak go gryzie jakby miały mu wychodzić ząbki, i dziś zapytałąm lekarza czy to możliwe, żeby już zaczęły mu wychodzić powiedział, że możliwe choć to bardzo wcześnie, ale może się zdarzyć, ze będą wychodziły, takze pewnie zaczynamy etap ząbkowania:)
anielinka biedactwo trzymam kciuki, żebyś szybko wróciłą do zdrówka:)
cafe Oluś świetny i na prawde absolutnie nie wygląda na 3miesięczne dziecko:] poważny chłopak:]
Andzia jak tam dziewczynki, się mają??? mam nadzieje, ze zdrowe:)

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

my tez posapcerowlaismy a pozniej przywieźlismy sobie babcie a mamusia pojechala na zakupy :) i wiecie co zamiastcos sobie kupic to ja wszystko dla Marcelka ubranko,zabawke, bucik asobie bluzke tylko a mialy buyc mega zakupy i prezenty....
kupiłam Marcelkowi taki projektor fisher price co gra i wyswietla na dscianie obrazki i jest super przy okazji dostalam caly katalog fisher price i widzialam Gosiamm ten garnuszek rewelacja!!
Gosiamm moj maly tak gryzie smoczek i wpycha palce do buzi, ze mama tez juz pytala czy nie ida zęby...moj brat miał juz w 3 miesiacu zeba pierwszego...

padam na ryj!!! zmykam kapac bestie i spać...
Andzia trzymam kciuki za dziewczynkioby byly zdrowe..:)

Jedno u nas jest pewne, dziąsełko jest z jednej strony spuchnięte, a to chyba nic innego nie może być jak zęby... JUtro idziemy na szczepienie to się przy okazji spytam lekarzowi... czy coś widzi czy nie widzi;)
ale to by mogło tłumaczyć dlaczego kuba taki marudny ostatnio... nie wypija wszystkiego, zaczyna płakać w połowie...pewnie go boli...
Mi też veronica garnuszek się podoba:) chciałam już w tamtym roku kupić bratanicy mojej ale wtedy kupiłam taki niby magnetofonik z fisher price, w którym losowało się zwierzątko i były tam różne odgłosy zwierząt i piosenki - też fajna zabawka...

Hej dziewczynki. Coś ostatnio nie mam weny do pisania. Do niedzieli miałam być u teściów a tak się wszystko przeciągnęło no i mąż znowu pojechał w delegację więc siedziałam u nich od wczoraj. Teraz jestem maksymalnie rozleniwiona i z trudem dochodzę do siebie. Wczoraj byłam u ginekologa założyć wkładkę. Jak się szykowałam do niego to teściówka się śmiała, że skoro się tak stroję to ten lekarz naprawdę musi być super więc może i ona pójdzie. Tak nawijała że mężulowi ciśnienie podskoczyło z zazdrości;) A lekarz faktycznie ma nieprzeciętne poczucie humoru! Wczoraj prawie się posikałam ze śmiechu na fotelu;)))
Cafe, moja Zośka ma taką samą karuzelę nad łóżeczkiem jak twój Oluś i już nas szlag trafia od tej muzyczki! A ja już szukam pluszowych świnek, żeby je powiesić zamiast robaczków. Nie macie pojęcia jak trudno dostać coś świnkowego! Tylko lwy, hipopotamy i inne zwierzaki, ale świnek nie ma! Ale się nie poddaję;)

http://www.suwaczek.pl/cache/7dd702d99e.png
http://s2.pierwszezabki.pl/017/0174999f0.png?4853

Czesc kobity,
dziewczyny osłuchowo czyste, także kaszel parwdopodobnie od zapchanego noska. Dostalysmy kropelki i lek homeopatyczny na kaszel.
Ale mecza sie biedaczki strasznie, caly czas sie przebudzaja i nawet jak maja do konca oczyszczony nosek to i tak slysze tam jakies bulgotanie:(
A...Frida jest rzeczywiscie rewelacja, tylko trzeba miec cholernie duzo siły w płucach:)

Anielinka :Całus: Trzymaj się kochana!!!
Kaqsioleq może teraz Ty porzucasz weną po koleżankach???
Gosia oby ząbkowanie było bezbolesne!!!
Veronica jak ja bym chciała na zakupy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A dla tescia nic nie kupiłaś?:)
Prosiaczek Pies kot miś papuga świnka Byk i ine interaktywn (494737517) - Aukcje internetowe Allegro for you:)

Oby Andzia oby:) ALe chyba gorzej niż z kolkami być nie może co????
Ciesze się, że z dziewczynkami wszystko dobrze:) ja się ciesze, że jutro przy okazji szczepienia pediatra małego obejrzy... jak na nas to mieliśmy dłuuuugą przerwę w wizytach - prawie 3 tygodnie:)
Anielinka trzymaj się kochana ehhh ta nasza służba zdrowia...brak słów...
A ja wam się nie przyznałam ale maławą wene dzisiaj miałam ale pozwolicie że ją jeszcze troche zatrzymam bo jeszcze kupa roboty;) obiecuje że przed świętami roześle wszystkim potrzebującym;)

dzien dobry kobitki

jesczcze raz dziekujemy wszystkim ciotkom za pamiec i zyczenia:Kiss of love::Kiss of love::Kiss of love:

a ja jakis spadek formy od wczoraj...nawet was nie poczytalam...wczoraj po 10 spakowalam olka i poszlismy do moich rodzicow....dziadek sie ucieszyl,olek mial spacer przy okazji ....pozniej angielski(test jednak w poniedzialek).....przyszlam ,kapiel i lulanie malego.....zeszlo do 21....obejrzelismy czesc you can dance ale do konca nie wytwalismy...
K wyjezdzal o 5....polozylam sie jesczcze na dobra godzinke i wstalam w mysla,zeby wreszcie cos konkretnego zrobic no ale nic z tego-nie mam ani weny ani checi.....ehhhhh
a w weekend dalsza czesc gosci...