Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

znowu puustka tutaj...oj kobitki chyba dpoczywacie w weekend ;) u nas dzisiaj byla superowapogoda i pospacerowalismy sobie....rano tylko standardowa wizyta biskupa czytaj "teściu":36_2_42: ale szybko ucieklismy na spacer wiec nie musielismy wysluchiwac tych glupot co zawsze....teraz szykujemy kapanie i idziemy spac...G. jeszcze w pracy mam andzieje, że niedlugo do nas dołączy :) u mnie weny nadmiar wiec moge komus też podrzucic miłego weekendu

Dorwałam sięna chwilę do laptopa teściowej;))) Anouk, zapewniam cię, że gorset działa! Szkoda tylko, że jak się go zdejmie to wszystko znowu się wylewa:( A poza tym co za frajda wygladać szczupło i pięknie w ubraniu! No ale z braku laku ... Zośka dzisiaj znowu robiła kupę w każdą pieluchę a rośnie jak Prosiak więc chyba wszystko ok;) Spokojnej nocy!

http://www.suwaczek.pl/cache/7dd702d99e.png
http://s2.pierwszezabki.pl/017/0174999f0.png?4853

witam w niedziele

wczoraj caly czas cos a po poludniu tesciowie nas odwiedzili
ale widze,ze nie mam za duzo do nadrobienia-weekend w koncu....
moje chlopaki jeszcze spia a ja ogarnelam i pije kawke(ciepla!!)

andzia jak tam minela sobota?na pewno dalas rade bo zadna dla ciebie nowosc zostawac sama na placu boju
magda a mowilas,ze nie wpuscilas kuriera!podziwiam twoja mobilizacje:o_master:
na jakis czas masz przynajmniej spokoj
goska jak w szkole?czy jednak wagarowalas?
anouk juz lepsze samopoczucie?miejmy nadzieje,ze mezowi sie jednak nie oberwalo bo co chlop winny:smile_move:

hej babki niedzielnie :))
Prosiaczek swieta prawda ze w ubraniu dobrze wygladac małe pocieszenie ..ale zawsze cuś ...trza sie jakoś podbudowywac :)
Cafe humor niestety nadal do bani ...a staremu dziś to sie dopiero oberwie ... niech tylko wstanie ...nie dosc ze tłukł sie wczoraj pół nocy i nie mogałam uspać małej bo ciagle czymś napitalał ..to jak wkoncu zasnełysmy ..obudził mnie o 24 z informacją ze on do kolegi wychodzi na chwile na piwo ...no rozwalił mnie ....chyba coś mu sie pomieszało z deka i dziś bedziemy go prostwac ...
miłego dnia kofane

http://suwaczki.maluchy.pl/li-21790.png

Cześć kobietki:)
To sobie pospaliśmy do 9:) Mały jak zasnął o 19 to obudził się dopiero na mleko o 3:30, potem o 7 i pospaliśmy jeszcze do 9:) ehhh w końcu wyspałam się troszkę:)
Cafe wagary oczywiście były:) ale z ostatniego wykładu, na który chodzi z 500 osób - uwielbiam takie spędy, siedzisz na wielkiej auli kobieta coś gada ty nic nie słyszysz, a ona mówi coraz ciszej...bo na auli coraz głośniej...
Na magisterke poszłam do WSH do Leszna i powiem wam że przesadzili z ilością studentów...no ale im więcej studentów tym więcej kasy...a w przerwę to czasami kawy z automatu nie zdążysz kupić bo taaaaaaaka kolejka...
Dziewczyny ja też chyba kupie gorset bo czuje że jeszcze troche czasu zejdzie nim te moje cielsko opanuje:/

K gra sobie na xboxie....a olek zaczyna wszsytko wkladac do buzi....i siedzi obob taty z gryzakiem w buzi....a zapatrzony i wsluchany ze hej.....

jak skoncza to idziemy na spacer bo pogoda nawet nawet a pozniej do rodzicow moich na obiad....wykorzystam i ich i zostawimy malego na godzinke a my skoczymy na zakupy bo wieczorkiem mamy gosci a w lodowce pusto

gosia tak to juz jest-tak jak mowisz ,im wiecej ludzi tym wiecej pieniedzy.....

Czesc kobitki,
nie zagladalam wczoraj, zeby Wam humoru nie psuc swoim uzalaniem, ale dzis nie jest nic lepiej!!!

Stachu znowu chory=nastepny tydzien w domu!!!
Dziewczyny maridne!!!
A maz mnie wczoraj tak wk..., ze w wielkich trudach przygotowany przeze mnie obiad wqyladował na jego łbie!!!
Przegiął pałę poraz kolejny i już tracę nadzieję, ze dotrze do niego kiedyś to wszystko, co dotrzeć powinno!!!

Miłej niedzieli kochane!!!

oj andziula no po tylku i ode mnie dostaniesz!!!a od czego tu nas masz???od uzalania sie wlasnie, miedzy innymi oczywiscie...
zdrowka dla staska....

a my wrocilismy od rodzicow.....wlasnie pizza przyjechala...K sie zajada a mi przypadna w udziale brzegi...zawsze cos....olek spi ,bo nie spal wcale dzisiaj....kolo 19 kapiel wiec nie wiem czy dzis szybko zasnie....choc nie moge ostatanio narzekac-do 21 zawsze juz spi-chyba nowe mieszkanie mu sluzy

no nic....poki co zmykam na kolacje....

a wy kobitki jak tam?jak minal weekend?

Kuba śpi... cały dzień miał 15 minutowe drzemki i był już tak zmęczony, a nie mógł jakoś zasnąć na dłużej... dopiero po kąpieli chyba stwierdził że teraz już można spać i zasnął jakąś godzine temu...znów bez mleka i teraz się zastanawiam czy go obudzić i mu dać to ostatnie wieczorne mleko czy lepiej czekać aż sam się upomni...

czesc mamuski, oj malo miala do nadrabiania widze ze wsyzteki sobie wolne zrobily w weekend.
my juz wrocilismy z wroclawia, maly juz po kapieli i spi my tez zaraz zmykamy bo zmeczeni jestesmy jak nic, jutro wam napisze wiecej co sie dzialo w wekend ale powiem wam ze az mam leb 4 na 4 masakra.
ale na szczescie dyplom juz w rece mam wiec teraz tylko mi pozostalo odpoczywac :):)
milej nocy zycze.

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

Andzia to witamy w klubie wscieklych zon. Moj m. przegial w czwartek robiac mi nie dosc ze robiac mi awanture w moje urodziny to jeszcze nad glowa Tosiaka, ktorego wlasnie kapal. Mala sie przez niego rozbeczala i potem budzila sie z placzem co chwila, a ja wywalilam szanownego pana z domu i tak sie nie pokazuje do dzis. I kit mu w ucho, same sobie doskonale radzimy, wreszce jest troche spokoju w tym domu. Albo sie czegos nauczy, albo niech spada na drzewo.

Z tych nerw schudlam w 2 dni 2 kilo, wiec niby nie ma tego zlego. A gorset przy noszeniu po pare godzin dziennie + smarowanie sie zelem poporodowym musteli wydatnie zmiejsza oponke - u mnie juz prawie zuplnie nie widac, wlaze bez gorsetu we wszystkie portki sprzed ciazy, troche jeszcze mam ciasnawo, ale i tak swiat ludzie.

Cześć dziewczyny:)

Postanowiłam sobie, że od dzisiaj się odchudzam:) tylko dlaczego nie schowałam tych ciastek od niedzieli z ławy z salonu?????:36_2_49::36_2_49::36_2_49: i już po nie sięgam:glass: Jak pójdę z małym na spacer to kupie kilo marchwi i będę ją jadła a nie jakieś ciasteczka...

Mały spał od 18 do 4 rano i dopiero wtedy mleko dostał i nawet nie upomniał się o nie jakoś głośno...poprostu się obudził i czekał aż mleko mama przygotuje wypił całą butle i spaliśmy do 7:30:) Jestem wyspana:)

ja o dziwo w tym roku mam sporo koncepcji na prezenty , tyle ze faktycznie mam łatwiej bo nie ma u nas małych dzieci w rodzinie , a nasze rodzeństwo juz duzee :) dla rodziców napewno jednym z prezentów bedzie zdjecie Julki w jakiejś fajnej ramce i do teg cuś jeszcze im dokupie , wiem ze obie mamy lubią bizuterie wiec mze jakieś kolczyki np . :)

http://suwaczki.maluchy.pl/li-21790.png