Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Ale znowu naskrobane!!!

Jestem bardzo dumna z siebie, po kapieli nakarmilismy z K. dziewczynki, on poszedl kapac Stacha, a ja polozylam je w lozeczku z postanowieniem nie wyciaganie i nie lulania no i udalo sie!!! Wiercily sie , poplakiwaly, troszke je poklepalam po dupciach, dalam smoka jak wypadl-pol godzinki i spaly. Oby tak codziennie i zaczne wierzyc, ze beda z nich ludzie:)

Co do zakupow to znam to niestety z autopsji:( Jeszcze jak mialam tylko Stasia i trafila mi sie jakas extra kasa, wybywalam z planem zakupu kurtki, butow, czegokolwiek, a wracalam z czyms dla Stacha!!!

A co do pracy to ja pewnie wroce jak mlode pojda do przedszkola. .Tzn. nie wroce tylko bede musiala szukac nowej. Ja mam macierzynskeigo 28 tyg. ale to i tak malutko. A umowa konczy mi sie wlasnie podczas trwania urlopu. Musialabym nie weim ile zarabiac, zeby oplacic podwojna nianie!!! a szkoda, bo siedziec przez trzy lata w domu to zadna przyjemnosc, moze tez pomysle o jakims wlasnym biznesie, K. ma swoja firme i zawsze moznaby to podciagnac pod jedne skladki, ale w malym miescie as male perspektywy!!! Niestety!!!
A Wy z kim zostawicie dzieciaczki po powrocie do pracy???

hej dziewczynki
Mam nadzieję, że o tej porze już wszystkie dzieci grzecznie śpią i będą tak spały do rana;) Zośka nie spała mi od 16, o 19 ją wykąpałam to zasnęła na przewijaku na 15 min i padła dopiero przed chwilą. Oczywiście nie płakała ale nagadała się za wszystkie czasy;) Jak ja się cieszę, że skype ma tą promocją na rozmowy telefoniczne na stacjonarne! Codziennie godzinami gadam z moją mamą (a mieszka daleko), z teściową a za komórkę płacę tylko abonament bo darmowych minut nawet nie wygadam!
Dzisiaj nawrzeszczałam na kominiarza bo dzwoniąc do drzwi mi małą obudził! A on się wkurzył i powiedział że w takim razie wcale do mnie nie wejdzie i mam się sama martwić o przegląd wentylacji. Głupio mi teraz jak cholera:(
Ja też mam strasznie niskie ciśnienie i od tej pogody wariuję bo nawet kawy się napić nie mogę bo mi maleństwo potem wariuję!
Słodkich snów!

http://www.suwaczek.pl/cache/7dd702d99e.png
http://s2.pierwszezabki.pl/017/0174999f0.png?4853

K pojechal przed 7 ....a ja mysle....olek spi,wezme sie za jakas robote....mhmhmmm....wyjelam tylko gary ze zmywarki i zaladowalam nowe....i tyle...a pozniej marudze,ze nie mam kiedy czegos zrobic....ehhhh....len ze mnie i juz...ale mamuska juz sie zapowiedziala na dzisiaj lub jutro po poludniu wiec wykorzystam i sie za cos wezme...

andzia ja nie smaruje....ale w sumie trzeba pomyslec o tym

Czesc dziewczyny:)
Mój mały zasnął wczoraj jakoś po 19 o 23 obudził się na mleko... potem o 4 i nie spał do 6:30... potem zasnął na pół godzinki i obudził się na mleczko:) jestem niewyspana i mam lenia... bajzel taki, że aż patrzeć nie mogę i nie wiem za co się zabrać...
Andzia ja niczym rany na razie nie smaruje.... może by się któregoś z naszych ekspertów poradzić??
Ehhh zazdroszcze że dziewczyny zasneły bez lulania... niestety mały przez kolki jest nauczony... chociaż u niego to dziwne bo przed wieczornym snem nie lulam... w nocy nie lulam.... ale w dzień bez tego nie zaśnie... no najwyżej, że w wózku oczywiście... Jak tak dalej pójdzie to kręgosłup mi wysiądzie i nadgarstek coś ostatnio boli...

Czesc dziewczyny:)
Mój mały zasnął wczoraj jakoś po 19 o 23 obudził się na mleko... potem o 4 i nie spał do 6:30... potem zasnął na pół godzinki i obudził się na mleczko:) jestem niewyspana i mam lenia... bajzel taki, że aż patrzeć nie mogę i nie wiem za co się zabrać...
Andzia ja niczym rany na razie nie smaruje.... może by się któregoś z naszych ekspertów poradzić??
Ehhh zazdroszcze że dziewczyny zasneły bez lulania... niestety mały przez kolki jest nauczony... chociaż u niego to dziwne bo przed wieczornym snem nie lulam... w nocy nie lulam.... ale w dzień bez tego nie zaśnie... no najwyżej, że w wózku oczywiście... Jak tak dalej pójdzie to kręgosłup mi wysiądzie i nadgarstek coś ostatnio boli...

Witam sie szybciutko z zimna juz kawa!!!

Ja od 6-tej na nogach, musialam Stacha zaprowadzic do przedszkola, bo mialam pare spraw do obgadania z jego Pania. Taki spacerek z rana to swietna sprawa!!!
Dziewczyny leza w fotelikach i cos tam sobie opowiadaja-coraz bardziej zaczynaja na siebie reagowac, jak klade je obok siebnie, to przegladaja sie w sobie niczym w lustrze-fajny widok!!!

Cafe
ja tez mam lenia. To chyba przesilenie jesienne. A jak sie mieszka???

Gosia moje tez byly nauczone noszenia, ale postanowilam ostro z tym zawalczyc, poki nie jest za pozno!!!