Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Hej dziewczyny!
Prosiaczku Zosieńka rewelacja! Michał tez sie kreci w lozeczku, ale nie az tak :)

Za to zawsze po kapieli przez godzinke gada i sie smieje. Zazwyczaj ja jestem celem jego zaczepek i nie mam sumienia mu odmowic zabawy. A zawsze planuje sboe, ze jak siedzi w lezaczku i jest zadowolony to ja cos w tym czasie porobie. Ale co robic jak on na mnie patrzy i gada: eeej! :) Do tego sie usmiecha!

Wszystkie nie, ale bardzo duzo. Od poczatku jem smazone. Nie jem cebuli i wszelkich takich warzyw. JAk sie ostatnio dowiedzialam to trzeba unikac selera, nawet jesli jest tylko w zupie. Glupia zjadlam tez makrele wedzona - koszmarnie uczula. W ogole ryb nie jem. ALe jadlam juz ciasto z czekolada. Za pomidorami tez nie przepadam, ale od czasu do czasu jadlam i nic. No i musze sie przyznac, ze kilka razy napilam sie pare lykow coli. Jadlam juz 3 razy pizze - bez przypraw.

no ja tez staram sie jesc juz coraz wiecej....doprawiam wszsytko pieprzem ziolowym i jest dobrze.....po czekoladzie tez nic malemu nie jest.....zaczynam tez jesc surowki z kapusty.....i tez na szczescie ok(bo bardzo lubie z np z czerwonej kapusty).....co do napojow to tylko woda i inka.....ale jakos nie ciagnie mnie do czegos innego(I BARDZO DOBRZE)