Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Justynka zdrowka! Koniecznie idzie z Olkiem do lekarza. Daj znac co i jak po wizycie.

Cafe Ty pracusiu! Co z KAsia jak chlopcy wroca do zloba? Bedzie jeszcze Wam pomagac?
Czaderski obrazek Olasa na FB :) No i podpis pierwszorzedny.
JA na szczescie mam zimowki juz w fordzie, tylko P. musi sobie wymienic w Oplu. Jedz ostroznie. U nas poki co na szczescie sniegu nie bylo i niech juz tak zostanie.

Hej,
u nas weekend leniwy, w końcu. W sobote byli znajomi z dzieciakami, a w niedzile miałam teściów na obiedzie, bo t wyszla ze szpitala, ale spoko.
W sobote tak nasypalo śniegu, że obłęd. NIe mam jeszcze butow zimowych dla Zosi, tzn. kupiłam na all, ale czekam az dojdą. Dzisiaj też piździca nieludzka, nie mogę się ogarnąc, że ta zima to już:Kiepsko:

Cafe jak się czujesz? Choróbsko już odpuciło?
I ja podziwiałam rysunek na FB, piękny:great:
Jak po obiedzie z rodzicami?

Magda współczuje niespania Alci i wczesnych pobudek. Moje dzieciaki jż są na tyle duże, że zmiany czasu nie odczuły::):ale doskonale pamietam co znacza mało śpiące dzieci.
A Michał widze rozkręcial się na maxa, hehe. I dobrze, nie bręcz matka::):

Justynka zdrówka!!! A z Olkiem koniecznie na badania!!!

Gosia i jak Kuba na wakacjach? U kogo był?Napisz prosze w wolnej chwili na boczku jakies przykładowe menu tej Twojej diety. Wiem, że to indywidualne podejście do każdej osoby, ale może chociaż coś zgapię:)

Mei zwolnij i odpocznij!!!

Oby do 18, bo wtedy zaczynam kapania :)
Ziiiimno takie przenikliwe, ze odechciewa sie nosa z domu wystawiac. brrr. dobrze, ze u nas jeszcze sniegu nie ma. ja coraz gorzej znosze te jesienie i zimy. Strasznie mnie doluje to, ze coraz zimniej.
Michu tez jeszcze bez zimowek, nie wiem kiedy pojdziemy kupic. Alce tez jakies cieple buciory musze kupic.

Andzia jakie laskom buty kupilas? nie balas sie zimowek na all kupowac?
Smiej sie smiej, ze Mich niegrzeczny. ja kompletnie nie wiem co robic, a on ma w dupie moje gadanie :lup:

magda swietnie sobie dajesz rade!naprawde
to wieczorne kapanie itd
szacun

ale macie fajnie z tym basenem
a ala widze niezla aparatka
ja wiem co to znaczy jak dzieci malo spia :)

a kasia wie,ze dzieciaki ida do zloba
nie chce zeby czula sie zobowiazana wiec rozglada sie za czyms
inaczej tego nie mozemy zorganizowac,niestety

andziajakie buty kupilas laskom?
a t dlaczego byla w szpitalu?

justynkadaj znac co lekarz powiedzial

a my dzisiaj ciagle cos
jeszcze przed 17 ppojechalismy do miasta
bo papcie calej trojcy musielismy kupic:Szok:
i jeszcze znalazlam przez przypadek rajstopki z woli po 7 zeta!
kupialam dla j ic po 2 pary,bo w zlobie beda w rajstopach smigac,to kazda ilosc sie przyda

przyjechalismy po 18tej
K wykapal i uspil j i c
a olek oglada bajki jeszcze

wrzucilam pralke,zmywarke
popijam kawe i mysle co dalej:)

Magda i u nas takie przenikliwe zimnisko dzisiaj, a w pracy mamy w kiblu taka piździawe, bo coś się z ogrzewaniem zepsuło, że chyba se cewnik założe, żeby tylko tam nie sikać:Niespodzianka:
Oby Alka szybko zasnęła i dała Ci dzisiaj odpocząc.
A Mich niech szaleje, jeszcze za tym zatęsknisz:lol:

Cafe buty kupiłam Korneckiego, kozaki, podobne jak w zeszłym roku. Maryśce kupiłam u nas szare, a Zosi podobne tylko fioletowe na all, dlatego wiedziałam, że będą dobre.
T. miała operację na żylaki, póki co nie bardzo może chodzić, ale siostra K. przyjechała do niej na tydzień, więc odbiera mi laski.
Fajnie z rajstopami. I super, ze chłopaki chodza tak szybko spac, laski kiedyś też padały o 19-tej, teraz kładę je ok. 19.45 i czasem godzinę trwa zanim zasną:Padnięty:

andzia
cafe82
andziaa myslisz,ze ja ogarniam?
odpuscilam sprzatanie i tyle
ogarniam z wieksza
najgorszej teraz z gotowaniem,zakupami...tego nie znosze

No u mnie pyrka zupa na jutro, a Stasiu jeszcze ćwiczy pisanie.
A syf mam taki, że jakbym na środku ******* to nikt by nie zauważył-w sobote sprzątałam wszystko na błysk!!!

oj znam to znam

K obiecal,ze w grudniu bedzie wiecej w domu
urolpu nie mielismy,on to juz w ogoile zajechany
i zalezy mi zeby troche odpoczal
zobaczymy

cafe82
andzia
cafe82
andziaa myslisz,ze ja ogarniam?
odpuscilam sprzatanie i tyle
ogarniam z wieksza
najgorszej teraz z gotowaniem,zakupami...tego nie znosze

No u mnie pyrka zupa na jutro, a Stasiu jeszcze ćwiczy pisanie.
A syf mam taki, że jakbym na środku ******* to nikt by nie zauważył-w sobote sprzątałam wszystko na błysk!!!

oj znam to znam

K obiecal,ze w grudniu bedzie wiecej w domu
urolpu nie mielismy,on to juz w ogoile zajechany
i zalezy mi zeby troche odpoczal
zobaczymy

Oby się udało!!!

kuzwa, snieg pada!!!! bleeee mialam sie przejsc z Alicja do rossmanna, bo obiadkow nie mamy i lipa, bo jest wstretnie.
Noc w standardzie, a jeszcze w nocy mnie tak przeczyscilo, ze chyba z 2 kg stracilam :lup: łeb boli, ale oby do przodu. hehe

Cafe podziwiam z ta nauka. ja nie wiem, kiedys bez problemu sie uczylam i myslalam nawet nad tym, zeby zosyac na uczelni, a teraz jak pomysle to az mnie trzesie.
Butkow nie wysylaj, Alka ma taka mikra stopke, ze nie wiem kiedy taki rozmiar bedzie nosila :) Ale dzieeeeeeki! wiem, ze te buty elefanten sa super, juz je ogladalam :)
Ale super z rajtami trafiliscie. musze Ali pokupowac, bo mialam teraz dla niej 4 pary z H&M, ale ledwo juz na dupsko wciskam :) I chyba te nastepne tez tam kupie, bo nic sie z nimi nie dzieje.
W ogole nie ogarniam tych ciuchow. dla Micha zawsze mialam wszystko co potrzeba, a teraz juz z dwojka sie gubie :sofunny:

a z basenem faktycznie super. Michał na pierwszych zajeciach z rezerwa i lekiem, a teraz juz o wiele lepiej. A Alce wszytsko jedno, mam wrazenie, ze jeden kit gdzie jest. Zachwouje sie tam jakby od urodzenia chodzila plywac :)

Andzia ale kicha z tym kibelkiem, zebys jakiegos zapalenia nie miala!
JAk Stanislaw w szkole?
Niesamowite u Was to CK!

Kupę roboty mam dzisiaj:Padnięty:
Maryska została dzisiaj u t., bo rano starsznie kaszlala. Rozpaczała niemiłosiernie, bo mieli dzisiaj w p-kolu cyrk. Pewnie do końca tygodnia posiedzi, oby tylko Zośkę ominęło.
10-tego listopada robimy tą zabawe przedszkolna i od przyszłego tygodnia mam już kupe latania, praktycznie zaraz po pracy będę jeździła na sale coś robić, oby tylko dzieciaki były zdrowe, bo inaczej ciezko:Histeria:I nie mam jeszcze sukienki na tą impreze:Zakręcony: