Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

I ja sie witam!!
ale sie naczytalam...
apropos tesciowców to ja bym dolaczyla do waszych tesciowych Andzia i Magda mojego tescia niezla "trojca" by byla...on tez na wszystkim sie zna nawet na cyckach i karmieniu a jak na wychowywaniu -->polecam!!!!:36_1_1: a tak apropo to swoja trojke dzieci zostawil jak najstarszy mial 6 latek takze bomba!!!!!
f
my tez po spacerku zdazylismy przed sniezyca....
Magda moj Marcelek tez ma zapchany nos i tez lekarz mowil ze od pokarmu bo czasem ulewa ale dal biodacyne do nosa w kroplach zeby stany zapalne sienie robily i jak tylko wyciagam zielonego gila to daje te kropelki....
i w koncu mienly ciche dni G, przemyslal wszystko i nawet zrobil dzisiaj sniadanko, zakupy jaki miiiiiiiily...:36_3_18: zobaczymy jak dlugo...

mleko juz jest a moja bestia spi sobie....
chyba sie nie zsynchronizowalam z wami bo pisze sama...ale cotam poczytacie sobie najwyzej:36_1_1:
jak widze ten snieg za oknem to juz mysle o swietach!!!! w nastepnym tyg. chce upiec pierniki i zrobic dekoracje z makaronu na choinke...chcemiec w ogole taka wyjatkowa wlasnej roboty choinke;) powiesze na niej suszone jablka, sliwki,pomarancza, cytryny, orzechy pomalowane, dekoracje z makaronu itp. no i chce ja ubraz juz na mikolaja zeby Marcelek mogl patrzec jak najdluzej na mrygajace swiatelka a wdomu zeby pachnialo lasem, swietami, cynamonem itp. uwielbiam robic wlasnoreczne dekoracje szukam teraz pomyslu na stroik na stol i w ogole na dekoracje stolu...

Hej Kobietki:)
Ja tylko na sekundke... ze spacerku wróciliśmy (to nie był spacerek to był mega spacer;)) teraz sprzątamy bo dzisiaj teściowa przyjeżdża... Mały gada sobie w łóżeczku....czasami lubi po ciemku sobie poleżeć...
O 18 go wykąpie... Dziewczyny ja też już patrze za ozdobami świątecznymi...tak mi się już marzy pachnąca choinka... ja na choinkę pierniki będe robić... trochę złotych bombek, pierniki, lampki...ehhh :)

Amelcia wszystkiego dobrego od Kubusia i cioci Gosi:):mylove::36_15_4:

Ja tez tylko na chwile, Vercia jak zrobisz jakies ozdoby, to daj koniecznie fotke, moze mnie zainspirujesz, bo ja niestety mam dwie lewe do manualnych zabaw:(
A dzisiaj dostalam smsa od jednej mamy z przedszkola, ze do 28-go trzeba przyniesc wlasnorecznie zrobione ozdoby na kiermasz swiateczny. Nie wiem kiedy ja to zrobie:(

Magda chcialam wlasnie pisac, ze moje tez od p[onad tygodnia zakatarzone, odciagam reguralnie gilki, zakraplam Disnemarem i dzisdiaj w koncu widac jakas poprawe!!!Kurcze, trzymam kciuki, zeby sie obylo bez zabiegu!!!Biedny ten Twoj Michalek, jak nie paznokcie, to przegroda!!!

Cos jeszcze chcialam, ale nie wiem co...

Aaaa, Veronica pozdrow tescia:)

Zmykam, bo slysze, ze K. juz nie daje rady!!!