Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

andziaa mi stachu olka przypomina
fajnie,ze taki luuuzak!
a jak jego pierwsze wrazenia??

magdamama dala rade
olek 1,5 h ogladal bajki:oczko:
nawet nic nie komentowala
i zgodzila sie za tydzien w niedziele przez caly w zasadzie dzien zajac sie j i c
wtedy robimy to przyjecie dla olka i pomyslalam,ze to bedzie taki jego dzien
mysle,ze to dobry pomysl
tylko jego goscie,nasza uwaga skupiona na nim itd
bo pozniej po kulkach przeniesiemy sie do nas wiec tez na spokojnie posiedzimy

cafe82
fajnie,ze taki luuuzak!

magdamama dala rade
i zgodzila sie za tydzien w niedziele przez caly w zasadzie dzien zajac sie j i c
mysle,ze to dobry pomysl

Super pomysł! Na pewno Olek będzie zachwycony. I fajnie, że mama pomoże:yes:

andzia
cafe82
fajnie,ze taki luuuzak!

magdamama dala rade
mysle,ze to dobry pomysl

Super pomysł! Na pewno Olek będzie zachwycony. I fajnie, że mama pomoże:yes:

no tez tak mysle
wreszcie taki czas tylko z nim
a wiecie jakby to wygladalo z mlodymi

andzia
Cafe żadnych zniżek::(: Za każdego płaciłam komitet i inne gówna. Ale jestem w szoku, że już ksiażki. Paranoja, w ogóle jest to niezgodne z prawem. Wygoda Pań, którym się nie chce przygotowywać materiałów.

tez sie wkurzylam
ogladalismy te ''ksiazki''
i to sa takie zeszyty 4latka
jakies szlaczki,uzupelnianie,naklejki
ma cos podobnego w domu
no szkoda gadac,ale co zrobic

cafe82
andzia
Cafe żadnych zniżek::(: Za każdego płaciłam komitet i inne gówna. Ale jestem w szoku, że już ksiażki. Paranoja, w ogóle jest to niezgodne z prawem. Wygoda Pań, którym się nie chce przygotowywać materiałów.

tez sie wkurzylam
ma cos podobnego w domu

Wiem, bo Stachu miał też w 5 i 6 latkach, 100 zł za 4 książki,a podobne kupuję w księgarni za 10 zeta:Histeria:

andzia
cafe82
andzia

tez sie wkurzylam
ma cos podobnego w domu

Wiem, bo Stachu miał też w 5 i 6 latkach, 100 zł za 4 książki,a podobne kupuję w księgarni za 10 zeta:Histeria:

no dokladnie

Wiecie co, u nas ksiazki juz byly w tamtym roku. Takie niby karty pracy :lup: JAk zwał tak zwał, ale 45 zł kosztowaly. Teraz bedzie to samo :(

Cafe super pomysl, zeby ta impreza byla tylko dla Olka! Naprawde zajebiscie.
A mamie jak syf przeszkadzal to mogla troche ogarnac. Przeciez z trojka to zadna robota, no nie?

Andzia moj KAcper tez tylko to co na przerwach, a reszta to nuda. A jednak ocena opisowa na koniec zajebista :) JEden z najlepszych w klasie.

A alicja juz siedzi siedzi. Jak dla mnie to przesada, bo nie nadazam za nia. w wanience to szybkie mycie na lezaco i potem tez juz siedzi. A najlepsze, ze prawie sie nie przewraca :lup:
Za to przewraca sie tylko z plecow na brzuch, a odwrotnie jeszcze nie potrafi :)

Cafe hehe:lolL U mnie nic lepiej nie jest:Padnięty:

Magda jeszcze raz dzięki za podpowiedź w sprawie korków, K. mu dzisiaj kupił.
Jesssu, nawet nie licze ile kasy wydałam na Stacha ostatnio, cała wyprawka, co chwile coś dokupuje:Padnięty:Masakra.
A dzisiaj jeszcze zrobił Kubie jazde, że chce iść na trening. K. mówi do niego jak sobie wyobrażasz grać z zabandażowaną ręką, a ona na to, że pójdzie na atak, a tam soę gra tylko nogami:Histeria:
Od przyszłego tygodnia będzie miał każdy dzień zajęty, w pon i śr tekwondo, a we wtorki i czwartki piła. Jeszcze chciałabym go na basen zapisać, musze coś zorganizować. I jeszcze w szkole jest reaktywacja harcerstwa, też chciałabym go zapisac, sama byłam harcerką, jeździłam na obozy i baaaardzo miło wspominam ten czas::):

magda_79
Wiecie co, u nas ksiazki juz byly w tamtym roku. Takie niby karty pracy :lup: JAk zwał tak zwał, ale 45 zł kosztowaly. Teraz bedzie to samo :(

Cafe super pomysl, zeby ta impreza byla tylko dla Olka! Naprawde zajebiscie.
A mamie jak syf przeszkadzal to mogla troche ogarnac. Przeciez z trojka to zadna robota, no nie?

)

:lol::lol::lol:

Alicja ****, Michała pewnie pięc razy sprzeda::):

Zobaczymy jak Stachowi pójdzie nauka...póki co trochę mnie to jego roztargnienie przeraża. Powiedziałam, że jak nie będzie sie skupiał to będzie musiał zrezygnować z treningów i innych zajęc dodatkowych, a właśnie siedzi obok mnie i pyta czy go zapisze na naukę gry na gitarze:Zakręcony:

I ja z kawką witam,
Pani dzisiaj chwaliła Stasia, że bardzo mądry chłopiec i pięknie czyta, ale gaduła straszna. Mam się nie przejmować, bo nad tym popracują:Oczko:

Cafe oj i mi by się marzyło łózko i książka:)
Superowe plany na weekend, oby pogoda dopisała!!!
K. ma jutro strzelanie i żony są też zaproszone. Tylko nie bardzo mam co zrobić z dzieciakami. Zobaczymy, bo chętnie bym się przejechała.

i ja sie witam.
Po 7 juz mialam odkurzone, potem zawiozlam Micha, do domu, ogarnelam reszte chaty i moge w koncu zjesc sniadanie :)
I mi sie marzy 1 dzien w lozku z ksiazka.

Cafe ale fajne plany macie na niedziele. Oby tylko Wam pogoda dopisala.

Andzia brawa dla Stasia! Mowilam, ze bedzie ok. Super da sobie rade.
Smieje sie sama do siebie, bo pamietam rok temu to samo mowila pani mojego KAcpra. Gadal i gadal. Do tego komentowal to co pani mowila. Jak kazala otworzyc ksiazki na stronie 17 to od razu bylo jego glosne westchnienie i komentarz: o jeju, jakie to proste i nudne, mozemy zrobic cos innego? :hahaha:
Ale na koniec roku juz tak nie gadal :)

Nie masz co zrobic z dziecmi? Przywiez do nas. P. bylby zachwycony, ciagle wspomina, ze dziewczyny sa takie zajebiste i ze teskni za ich gadaniem :)