Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Magda moja Maryska ma tez straszne problemy z zasnieciem. Zawsze klade je razem do lozeczka i jeszcze nidy sie nie zdarzylo, zeby to ona pierwsza zasnela. Wierci sie, kreci, czasem dluzej trwa usypianie niz sam sen...ach...

Co do prezentow to moja mama ciuszkow mi nie kupuje, bo tweirdzi, ze ja pozniej wybrzydzam. Troche ma racji, ale jej gust jest raczej podobny dio mojego:) Za to zaproponowala mi, ze zamiast prezentu na chrzciny, zafun duje nam po prostu cala uroczystosc...dla mnie bomba:)

A tesciowka ma zawsze problem, zeby cos kupic...Stasiu na kazde imieniny i urodziny dostaje od niej majtki, skarpetki, podkoszulki itp. Nie musze chyba pisac jak sie cieszy:)

A dziewczvnkom kupila kocyki-zielone:lup:
I takie zajebiscie bordowe pajacyki, z jakiegos sztucznego pseudoweluru, zapinane na plecach na zwykle guziki-cudo. Zapodalabym fotke, ale wrzucilam je do konteneru PCK:Oczko:

gosiammm
Mój Kuba w nocy przy karmieniu się mocno wybudza i długo zasypia... nie wiem dlaczego... cisza i spokój przy butli prawie śpi a jak włożę do łóżeczka to ma oczy jak pięciozłotówki...

Gosia moje to samo!!!
Ale ja je twardo zostawiam w lozeczku, ewentualnie kilka razy wstane podac smoka. W nocy absolutnie nie biore na rece!!!

justynka1984
dziewczyny moja mama i siostra to szaleja strasznie z tymi ciuszkami ale wczesniej mi sie zawsze pytaja czy moze byc :)
a tesciowa to jeszcze nic nie kupila a mieszkamy razem w domu
ale dzisiaj tam zeszlam i zagadnelam o mikolaja a tesc podjal rozmowe i stanelo na tym ze kupia malemu hustawke i lezaczek w jednym.
chociaz tyle dobrze ")

Rewelacja. Moi by w zyciu na to nie wpadli!!!

niezle macie te tesciowe nie zazdroszcze
chociaz moja mam tez cos tam jeszcze po mnie chowa po szafach pamietam jak kiedys chcialam zrobic porzadki to mi nie pozwolila ale i tak bez jej wiedzy troche tam powyrzucalam ale zostawilam swoj kombinezon na zime i powiem wam ze teraz mi sie przydal jak nic, olek bedzie w zime w nim chodzil na spacerki tak kolo domu a jak jakies wypady to mam troszke ladniejszy zreszta tez prezent

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png