Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

magda_79
Bylam u P. po Michała, bomedzil i mialam pogadac. ale sie zagadalam i dupa blada. plan jest taki, zeby jutro rano pobiegac.

NIe wiem czy koleszanka już po radlerku ale nic z tego nie wiem:lol:
Super z dobble, za rok nas obcykacie raz dwa:)
A Stanisława:hahaha:(sikałam jak Adam tak na niego wołał) umówiłam na przyszły tydzień

andzia
magda_79
Bylam u P. po Michała, bomedzil i mialam pogadac. ale sie zagadalam i dupa blada. plan jest taki, zeby jutro rano pobiegac.

NIe wiem czy koleszanka już po radlerku ale nic z tego nie wiem:lol:
Super z dobble, za rok nas obcykacie raz dwa:)
A Stanisława:hahaha:(sikałam jak Adam tak na niego wołał) umówiłam na przyszły tydzień

haha. tak to jest jak sie pisze jedna reka, bo Ala drugie zajmuje.
mialam pobiegac u P., ale sie zagadalam i kicha.moze jutro rano sie zmobilizuje.

Hej,

Magda kombinuj, kombinuj, musi się pojawić kopiuj adres obrazka. A msz te zdjecie online?

Cafe współczuje wczesnych pobudek...moje dzieci dla odmiany śpia do 8-8.30P:) Po wakacjach im się poprzestawiało:)

A Dobble to Stasia gra, w któtrą namiętnie grywaliśmy w Dziwnowie Gra DOBBLE gra imprezowa gra na wakacje WARSZAWA (2466901292) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.. Tu jest jeszcze druga gra, o ktróej opowiadałam i która polecam Gra PRAWO DŻUNGLI Jungle Speed WARSZAWA (2466899476) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Witam:)
Co za pogoda dziś:/ bleeeee... cieszę się, że mały w przedszkolu bo tam to chociaż ma kolegów, bo w taką pogodę jak dzisiaj to nic tylko w domu się kisić:/ kolejne lato będzie chyba kiszkowate:/
Ja dzisiaj ogarniam cały czas ten syf, ale idzie ku lepszemu, a moja szafa wnękowa jeszcze nigdy nie wyglądała tak pięknie:) może coś z tego będzie... w wolnych chwilach (jak się zmęczę), czytam książkę:) wygrzebałam magnetofon i słucham moich starych kaset:) E. Bartisiewicz, K. Kowalskiej... wczoraj Kuba chyba pierwszy raz widział w swoim życiu kasetę magnetofonową i wybebeszył ją całą twierdząc, że zrobił sobie fajny kabelek :lup: na szczęście dało radę jeszcze taśmę O.N.A. pozwijać i ocalić:lup:

cafe82
coben tez na mnie czeka
NIE MOW NIKOMU i NAJCZARNIEJSZY STRACH
udalo mi sie niedwano na allegro dorwac od babki kilkanascie fajnych ksiazek w rewelacyjnych cenach

kuzwa pierwszy raz jechalam w takim deszczu,szaooook
a teraz znow slonce swieci:Szok:

Tą pierwszą czytałam:yes:
U nas też na zmiane leje i świeci słońce, a Zośce nie chce się nigdzie wychodzić, łazi po chacie i mędzi, ale na spacer nie...

hejka laski
ja sie dzisiaj wybralam z dzieciorami do pracy. Troche formalnosci, ale glownie przedstawic Aluśke. Mialam jechac z nia sama, ale młody mnie meczyl i tez go zabralam. P. zostal w domu i ogarnal chate, szafke w kuchni i zrobil obiad. zyc nie umierac.
Teraz on w pracy, a ja z dzieciorami. Pogoda i u nas dziwna. Pada, za chwile mega slonce, 5 min pozneij znowu pada. Naet na spacer nie mam sie jak wybrac.
Na szczescie moja Goska wpadnie z chrzesniakiem za godzine :)

Alka sie rozbestwila na wakacjach. Teraz tylko raczki i raczki. Masakra :lup:

Michu przed chwila zajal sie puzzlami. ierwszy raz od kilku m-cy. Ulozyl jakies 20 elem i cieszyl sie jaby ze 100 co najmniej ulozyl :hahaha: