Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

cafe82
magda_79
cafe82
magda wczoraj cwiczylam raz 40 minut
dzisiaj tez zamierzam tylko raz-wieczorem
w tym tygodniu wydluzam sobie do 40 wlasnie,w nastepnym do 50 a moze da rade go godziny/tylko wieczorami
co ty na to?

moze co drugi dzien bede tez z ranca czy tam podczas chlopcow drzemki tez pojezdze

Cwicz czy wieczorem czy rano, ale raz dziennie. Jdn ludzie leiej sie czuja jak cwicza rano, ja akurat wole wieczorem :) Kwestia wyboru :)
Normalnie "prawie" cwicze z Toba :hahaha:

noooo:D

ale kurcze ja chcialabym szybko zrobic i kondycje
i szybko zrzucic to wielkie brzuszysko
wiec pomyslalam,ze cwiczenie 2 razy to sposob na to
szybszy sposob niz raz dziennie

hehe, to tak nie jest. Musisz miec czas na regeneracje. O innej porze mozesz machnac np. troche brzuszkow albo sie porozciagac :)

cafe82
magda te niebieskie sa zajebiste
chyba tez cos takiego kupimy
tez potrzebujemy dwie pary:Szok:
no i jakie trampki
zyc nie umierac
dobrze,ze dla juliana i cezara udalo m sie kupic za pare zeta jeszcze w styczniu

a te drugie bardzo fajne,ale dla mnie taka biala podeszwa odpada,po prostu mi sie nie podoba:oczko:

Mi tez sie ta podeszwa biala zupelnie nie podoba dlatego napisala, ze cos z tym stylu. Zobaczymy jaki bedzie wybor. Po prostu jedne musza byc czarne.

magda_79
cafe82
magda_79

Cwicz czy wieczorem czy rano, ale raz dziennie. Jdn ludzie leiej sie czuja jak cwicza rano, ja akurat wole wieczorem :) Kwestia wyboru :)
Normalnie "prawie" cwicze z Toba :hahaha:

hehe, to tak nie jest. Musisz miec czas na regeneracje. O innej porze mozesz machnac np. troche brzuszkow albo sie porozciagac :)

dobra
czyli raz dziennie godzinke jezdzic
a poza tym jakies inne cwiczenia,tak?

poslucham cie,bo nie mam o tym pojecia a chciualabym zeby te moje wysilki nie poszly na marne
chociaz po tygodniu juz widze roznice,serio
bez szalu ale opona mniejsza
no i tez wieczorami nie jem a to tez duzo daje

cafe82
magda_79
cafe82

dobra
czyli raz dziennie godzinke jezdzic
a poza tym jakies inne cwiczenia,tak?

poslucham cie,bo nie mam o tym pojecia a chciualabym zeby te moje wysilki nie poszly na marne
chociaz po tygodniu juz widze roznice,serio
bez szalu ale opona mniejsza
no i tez wieczorami nie jem a to tez duzo daje

Na poczatku fajnie widac, ale to tylko woda schodzi niestety. Ale systematyczne cwiczenia naprawde przyniosa staly efekt - zobaczysz.
Porob brzuszki, na poczatku po 20, a potem zwiekszaj o 5. Rob zarowno takie zwykle jak i skosne. I zeby bylo dobrze - nogi ugiete w kolanach, stopy na podlodze, rece delikatnie za glowa, a broda w sufit. Nie moze byc docisnieta do klatki piersiowej! Aaa, i odcinek ledzwiowy kregoslupa docisniety do podlogi :)

Maryśka miała przed chwilą wodnistą kupajdę. Ręce mi opadają:Płacz:

Magda to się Misiek rozszalał. Fajnie z tym basenem, my się tez wybiaramy i wybrac się nie możemy.
A zmian przedszkolanek współczuje, Stasiu tak miał, wciąż inna pani, bo ta na zwolnieniu, ta na zastępstwie, a to na roczny urlop poszła itd. I to była masakra, dzieci miały namieszane w głowach, bo każda czegoś innego uczyła i wymagała, no a teraz to tylko narzekają, że takie niegrzecznej grupy to jeszcze w p-kolu nie było:Kiepsko:
A z bajkami przegięcie:Wściekły:

Butki fajowe i jakie tanie. W CCC były wszystkie w granicach 150zł. A można je przez neta zamówić?

Cafe ale
się napaliłaś na tego orbiterka, super!!! A pokażesz fote jaki macie?
My trampki też na pewno kupimy, jesssuuu, nie znosze tych wydadków związanych ze zmianą pogody i pory roku:Padnięty:

cafe82
magdaa jakie lozeczko kupujecie,pochwal sie
moze bedzie w pozniejszym terminie?

Wlasnie dzisiaj gosciu wystawil :) cale szczescie, bo zanim przysla i P. je skreci to powinno troche postac, zeby wywietrzec.

łozeczko juz Wam pokazywalam. Nie jest moje wymarzone,bo kupilanym jakies zwykle. Ale musialam znalezc z szuflada i musi by zamykana - wybor zaden.

Łóżeczko MICHAŚ 120x60-Buk + szuflada. Solidne!!! (2168168393) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Jej, wstaje. Porobie porzadki w szafie i ogarne polki dla Ali. Wrzuce kolejne pranie z jej ciuchami i bede mogla je prasowac. Ale takie rzeczy to jal ubie robic.
P. dzisiaj odbiera mlodego, wiec ja sie nigdzie nie musze ruszac :)

Orbitrek baaardzo fajny. Na warunki domowe idealny :) No i cena zajebista.

cafe82
olas zawsze byl miesozerny ale teraz to juz przegina
na obiad mieso - wiadomo
ale tez na kolacje
a i przed poludniem tez chce
teraz wlasnie zjadl 2 wielkie kawalki kurczaka

zawsze musze miec w lodowie gotowe do odgrzania:Szok:

heh. Nie martw sie, u nas jest tak od kilku m-cy. codziennie miecho. W p-kolu zjada, potem w domu i czesto jeszcze wieczorem :lup:

U nas piękna wiosna za oknem, pospacerowałam trochę z Maryśka, ale cały czas jęczała, że nóżki bolą, że coś ją drapie, że nuda. Cały dzień ma dzisiaj taki jęczący, mam nadzieje, ze jest to spowodowane nuda(cały czas dopytuje kiedy wróci Stasiu z Zosią) a nie jakąś chorobą.
I nic nie mogę zrobić, bo łazi i piszczy:Kiepsko:

Cafe jak dostaniesz tego Magdowego powera to rzuć dalej.
Ja miałam na dzisiaj tyle planów, a nawet 1/10 z tego nie zrobiłam.
Maryśka zrobiła przed chwilą normalną kupe, ma już siore, więc i humor lepszy.
Stasiu poszedł prosto zp-kola do kolegi, za jakieś 1,5 h po niego pójdziemy, a jak K. wróci to do teścia z życzeniami, bo ma urodziny

no na wspolnym spacerze nie bylismy,bo olas mi padl na kanapie
ale poszlam sama z chlopakami i spotkalam znajoma mame blizniakow-w sumie sie nie znamy,ale chyba z 10 razy spotkalismysie w przychodni a to u lekarki a to na szczepieniach
no i okazalo sie,ze mieszkaja 2 bloki dalej:yipi:
jezu jak sie ciesze
i ona tez
wymienilysmy sie numerami i bedziemy razem smigac

ale ziiiimno sie zrobilo wiec tylko niecala godzinke polazilismy

mlodzi zasypiaja
olek z K w garazu
a ja wskakuje za chwile pocwiczyc,prysznic i nauka:Szok:
taki mam plan