Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

hej
P. tez juz dawno pojechal. Ogarnelam chate i zaraz pojdziemy z Miskiem po jakies ciacho.
Poczekam tylko az pierwsze pranie Alkowe sie skonczy :) Michu tylko czeka, zeby mi pomoc je wieszac.

Mam zakwasy po wczorajszym rzucaniu do kosza :lup: No, ale spodziewalam sie tego :)

Tak mi dzisiaj ojciec csnienie podniosl, ze chyba podczas calej tej ciazy ani razu tak sie nie zdenerwowalam :( Nie bede rzucac epitetami, ale mam taka ochote. Najchetniej wogole bym go nie chciala widziec, ale ze wzgledu na mame jakos zacisne zeby.

Rose zdrowka dla Was!!! Ciagle cos sie za Wami ciagnie :(

Cafe juz dzisiaj nie jezdzij. Daj miesniom troche odpoczac. Tym bardziej, ze planujesz oczyszczajacy dzien. Tylko sie oslabisz, a pozytku z tego nie bedzie. Jutro wrocisz na orbitreka :)

Mei zapomnialam Ci napisac odnosnie tego druku o ktory pisalas z pitow. Ja nic takiego nie wypelnialam, bo juz od kilku lat mam podane do urzedu skarbowego i nie musze tego podawac znowu pomimo, ze skladam PITa w inny sposob. On i tak trafia przeciez do mojego urzedu :)

Popralam dzisiaj pierwsza partie, a troche tych ciuszkow jest. w poniedzialek zaczne prasowac. Zostalo 40 dni, wiec nie tak duzo. A od czwartku bede juz naprawde ciagle sama, nie wiem jak bede sie czuc itd. Michała urodzilam przed terminem. Zanim wszystko ogarne to akurat.

Poszlismy po ciasto i myslalam, ze lby nam pourywa takie wiatrzysko. A chcialam sie przejsc z mlodym do parku, bo w ogole nie wychodzi na dwor :(

Humor mam do bani i mlodemu sie obrywa :(

Cafe Nawet jak troche bola to odpocznij, daj im troche sie zregenerowac. Beda lepiej rpacowac nastepnym razem, a co najwazniejsze - efektywniej :)

hEJ,
wczoraj nie miałam siły zajrzeć, bo od samego rana męczyło mnie...rzyganko. Normalnie jakieś posranono-porzygane fatum w tym roku nad nami wisi:Kiepsko:Byłam tak słaba, że nie miałam siły się podnieść z łóżka, do 15-tej lezalam jak zwłoki, na szczęście dzieciaki same się soba jakoś zajmowały, wstałam tylko, żeby podac im obiad. K. wrócił o 15-tej, a ja gniłam w łóżku do wieczora. Dzisiaj już jest ok i nadrabiam jedzenie za wczoraj:Kiepsko:
A syf mam taki, że głowa mała, chyba zresztą nie musze mówić:Kiepsko:
K. pojechał teraz na strzelanie, wróci w nocy pewnie, a nas czeka kolejny domowy dzień, bo za oknem wieje, że łeb urywa

Magda na dniach powinnaś dostać kolejną partię do prania. Mam uszykowany karton, ale K. wracał codziennie późno i nie było kiedy go zawieźć na poczte.
Fajnie, że rodzice przyjada, ale nie fajnie, że tata ciśnienie podniósł.
My też już od kilku lat rozliczamy się przez neta.
Kiedy planujecie te wakacje? Złatwisz nam w tym samym terminie?:Oczko::Całus::Nieśmiały:
Poprosimy ten sam apartament co w zeszłym roku w Admirale:lol: Gwarantujemy w zamian piękną pogodę::):

Cafe wiem, że się powtarzam, ale zazdroszcze Ci tego orbiterka jak nie wiem.
Moim jedynem sportem są ostatnio piłkarzyki. Stachu dostał na gwiazdkę i codziennie gramy, zajmują prawie pół pokoju, ale jest frajda jak nie wiem. Stachu ogrywa matkę jak dziecko, ale trenuje ostro:lol:

Co do bijatyk to chciałabym znac odpowiedź co wtedy robić. Ja jestem nerwus i choleryk i nie umiałam olać i nie reagować, tylko najczęściej od razu darłam na nie pape. A lały się dłuuuugo, teraz już rzadko, coraz częściej się super razem bawią. Od kilku dni potrafią ponad godzine siedzieć nad ciastoliną::):

Duuuużo sił i cierpliwości kochana, bo wiem ile nerwów to wszystko kosztuje

andzia
Magda na dniach powinnaś dostać kolejną partię do prania. Mam uszykowany karton, ale K. wracał codziennie późno i nie było kiedy go zawieźć na poczte.
Fajnie, że rodzice przyjada, ale nie fajnie, że tata ciśnienie podniósł.
My też już od kilku lat rozliczamy się przez neta.
Kiedy planujecie te wakacje? Złatwisz nam w tym samym terminie?:Oczko::Całus::Nieśmiały:
Poprosimy ten sam apartament co w zeszłym roku w Admirale:lol: Gwarantujemy w zamian piękną pogodę::):

Załatwimy, załatwimy :)
My mozemy jedynie na poczatku lipca jechac. Moze tak 4-5 lipiec. Jak gwarantujecie pogode to ja juz o nic sie nie martwie. Mei moze od 6, wiec tez bedzie. Ale suuuuper!
JEscze P. po niedzieli dogra grafik na 100% i bedziemy dzialac.
My chcemy na 10 dni, Wy tez?

Cafe a Wy jak z terminami?

andzia
cafe82
andzia co za cholerstwo tym razem cieb ie dopadlo
serio jakies fatum

powiedz my tez musimy wziac taki apartament jak wy ,tak?
spokojnie sie pomiescimy?

Spokojnie się pomieścicie. To sa dwa pokoje z łazienką, tv, lodówka itp. W jednym pokoju są 3 łóżka, w drugim jedno dwuosobowe

aha,no to super

wiec magda i ja mam prosbe
prosimy dla nas apartament
albo cos tego rodzaju-w kazdym razie dla rodziny wielodzietnej:lol:

cafe82
magda_79
Ale sie juz podjaralam tym wyjazdem :sofunny: :yuppi:
Po niedzieli dzialamy. MAm nadzieje, ze uda sie wszystkie pokoje zalatwic w tym terminie.

aaaa, co z wyzywieniem? Jak dla dzieci?

ja tez
nie bylismy niggdzie 3 lata

andziaa my sie jakos zgadamy i pojedziemy sobie razem,co?

No:)
My z wyżywieniem, ale szczegóły jeszcze przemyśle, ostatnio nie braliśmy dla lasek kolacji i tak się wszyscy najadaliśmy, musze to jeszcze obgadać z Kuba

cafe82
co do wyzywienia to musicie mi doradzic
mlodzi beda miec wtedy 1.5 roku
nie mam pojecia

My jak bylismy z mlodym to mial 1 rok i 10 m-cy. Nie bralismy mu wyzywienia osobno. Zjadal zupe z nami (nie ma ograniczen w ilosci:)) A jak chcial cos jeszcze to sie zn im dzielilam :)
A rano to jeszcze w pokoju jadl kaszke. Zapomnialam jak z kolacja.
No i do 2 lat za ich pobyt sie nie placi.

My sie zastanawiamy jak z jedzeniem dla Michała - czy mu brac juz osobno czy nie.