Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

cafe82
od ranca w pol godzinki spalilam 150 kcal-hahah teraz bede wam meldowac codziennie
w kazdym razie wczoraj w 50minut 200 a dzisiaj juz troche lepiej ze mna
i nogi troszke bola ale na spokojnie mozna przezyc
zawzielam sie i bede jezdzic tak czesto jak to bedzie mozliwe
ale pol godziny na raz w tej chwili to max

:36_1_11:

Pisz pisz, ja tu glodna takich relacji :)

cafe82
fajne,ale dla mnie bez szalu
chociaz kolorowe tez mi sie podobaja

NOWOŚĆ 2012! ADIDAS DLA DZIECI DRAGON R.28 (2104869853) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ale cena kosmos no i mimo wssytko czarne to czarne

Super, uwielbiam te buty, ale jak dla mnie cena nie do przejscia.
Ja wlasnie na czarne nie mam parcia, ale na pewno juz bialych nie kupimy :)

cafe82
magda_79
Michu ostatnio mial takie (tylko biale) i tez sie super sprawdzily!

BUTY NIKE KALLISTO 429763 003 --31--OKAZJA-- (2074997683) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

o widzisz to bardzo mi sie podobaja

tez kurde nie wiem co z rozmiarem
bo jeszcze pewnie z miesiac zanim zacznie w nich smigac

JA mu wlasnie chyba te drugi raz kupie. Naprawde super sie sprawdzily i fajne wygladaja na nodze. Ja tez mam ten model i tez jestem zadowolona :)
Ja na razie tylko przegladam, a wlasnie za miesiac moze kupimy.

Witam kobiety z kawką:)
Kuba dzisiaj biegł w podskokach do przedszkola:) Lubię jak tak chętnie idzie i nie mędzi:) U nas niebo zachmurzona ale mam nadzieję, że do 15 zrobi się ładnie i znów pójdziemy na spacerek:)
Andzia mój P. i tak już szuka 7-osobowego auta, a więc ty czarować nie musisz mój mąż mi wyczaruje jakieś trojaczki :lol:
Magda fajne te adidaski które ostatnio mieliście:) Kubie o dziwo pasują adidasy, które kupiliśmy mu jesienią:) Co do spodni to ja ostatnio kupiłam kubie jeansy na gumce w C&A nie były drogia, ale nie pamiętam ile dokładnie kosztowały. Pamiętam, że w h&m nie było rozmiarów:/ no i lubię te spodnie z h&m materiałowe na gumkach za 39,90 mamy czarne i muszę na wiosnę dokupić:) Moje dziecko jest boskie i nie przeciera kolan w przedszkolu:) Kocham go za to mocniej;)
Cafe ehhh cały czas zazdroszczę tego orbitreka:) Wczoraj P. mówiłam... na siłę to może gdzieś udało by się go u nas wstawić;) hehe no zobaczymy:)
Anielinka gratuluje pączkowej królewny:) śnił mi się dzisiaj Ł, że sprzedawał antyalergiczne poduszki, od których sam kichał :Padnięty: nie pytajcie skąd mi się to wzięło :lol:

Smiejcie sie smiejcie. Ale w lazience to ja ledwo stane sama i nic juz wiecej sie nie miesci. I nawet jesli wstawie wanienke do wanny to nie mam pozniej gdzie Alki ogarnac.
Michała pokoj odpada, bo on juz bedzie spal.
Sypielnie mamy bardz chlodna i nie moge dogrzac do kapania, bo ani Michał ani P. nie moga spac w takiej cieplej. W pokoju tez 19 stopni i bez drzwi - troche za zimno.
hehe. bede kapac po irlandzku - czyli raz w m-cu :)