Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc dziewczyny:)
Ehhh ciezko mi sie dorwać do komputera, a jak sie dorwe to nie mam weny, albo P. wyjdzie mi ze strony na ktorej mam juz napisane polowe postu do was :lup:
U nas tez chorobowo:/ Kuba od poniedzialku nie chodzi do przedszkola, ale w poniedzialek to jeszcze bylo lajtowo... W nocy tak sie rozwinelo, ze mamy zapalenie oskrzeli:/ Bidoczek moj... chyba nie pamietam jeszcze go w takim stanie... Wczoraj polowe dnia spal...
Magda zdrowka dla Michalka!
Cafe ciekawa jestem Olka w okularkach:) A mieszkanie suuuuper:) I tez mi sie wydaje, ze nie drogie... Taki metraz za taka cene - tylko brac:)
Andzia trzymam kciuki za powrot CALEJ trojcy do przedszkola - zdrowka dla Zosi:)
Anielinka gratuluje utraty kilogramow:) Ja cos po siwetach nie moge wrocic do dietki, no ale musze sie wziac...

Gosia zdrówka dla Kuby!!!
ale ten Nowy Rok się chorobowo zaczał u wszystkich::(:

Cafe jestem ciekawa Olka w okularach. Dla takich małych dzieci nie ma wyboru, najważniejsze żeby okularki były wygodne i bezpieczne. Wszystkie maluchy, które ja znam noszą takie okrągłe Fisher Price, super piękne nie są, ale plastikowe, dlatego wszyscy się na nie decyduja

andzia
Gosia zdrówka dla Kuby!!!
ale ten Nowy Rok się chorobowo zaczał u wszystkich::(:

Cafe jestem ciekawa Olka w okularach. Dla takich małych dzieci nie ma wyboru, najważniejsze żeby okularki były wygodne i bezpieczne. Wszystkie maluchy, które ja znam noszą takie okrągłe Fisher Price, super piękne nie są, ale plastikowe, dlatego wszyscy się na nie decyduja

nie nie w tym fisher price wygladal strasznie
wiesz,ze ja jestem pierdolnieta na punkcie dodatkow,kolorow :lol:
pani w optyku na szczescie bardzo mila cierpliwa i wyrozumiala
pozamawiala nam pelno a tylko jedna para pasowala,bo reszta za duza

Cafe gratuluje:) Ja uwielbiam matme:) Moze nie taka co ty masz na studiach - bo z taka nigdy stycznosci nie mialam... Ale mam mega frajde jak moge gimnazjalista pomoc zadania odrabiac;) Z podstawowki mnie tak nie ciesza - bo za latwe i nuda:) A dzieciaki jak wiedza ze jestem w swietlicy to sie w kolejce ustawiaja zebym im pomogla w zadaniu domowym:)

cafe82
dzisiaj tak nakrzyczalam na olasa
jeczal,medzil i wydarlam sie jak glupia
a teraz mam wyrzuty sumienia:Nieśmiały:
on jest taki dzielny
super wydoroslal jest samodzielny,fajnie sie sam bawi
a ja jeszcze dre pape

Każdemu może się zdarzyć, spokojnie.
A Olek w przedszkolu?

Stachu miał dzisiaj wielki problem żeby iść. Rusza mu się górna jedynka, już tak, że dosłownie na ostatnim włosku wisi i nie każe sobie tego wyrwać. No i rano zrobił akcje, że on nie pójdzie do p-kola, bo jak ktoś go niechcący uderzy to mu ten ząb wypadnie, a jak go nie znajdzie to nie będzie kasy. Rozumiecie to? On tylko czeka na wróżkę zębuszkę i na kase, materialista mały

andzia
Cafe doskonale rozumiem, ja też nie znoszę jeczenie, czasem się zastanawiam czy to możliwe, żeby 3-latki jęczały więcej niż noworodki???

Maryśka bawi się lalkami i co chwile słysze teksty: o znowu masz sraczke, trzeba umyć tyłek itp:)
:sofunny:

ale cos w tym jest
olek jak sie bawi to tez powtarza nasze teksty
i nie jeczy jakos duzo ale zdarza sie
potrafi mnie to w minute wyprowadzic z rownowagi

i K zawsze mu mowi wtedy
jestes kotem,ze tak mialllllczysz?
czy synkiem?

a jak mlodzi medza to olas krzyczy
jestescie kotami czy synkami?:lol:

cafe82
andzia
Cafe doskonale rozumiem, ja też nie znoszę jeczenie, czasem się zastanawiam czy to możliwe, żeby 3-latki jęczały więcej niż noworodki???

Maryśka bawi się lalkami i co chwile słysze teksty: o znowu masz sraczke, trzeba umyć tyłek itp:)

ale cos w tym jest
olek jak sie bawi to tez powtarza nasze teksty
i nie jeczy jakos duzo ale zdarza sie
potrafi mnie to w minute wyprowadzic z rownowagi

i K zawsze mu mowi wtedy
jestes kotem,ze tak mialllllczysz?
czy synkiem?

a jak mlodzi medza to olas krzyczy
jestescie kotami czy synkami?:lol:

dobre, dobre:hahaha:

Witam!

Dzisiaj mlody wstał z temp. zawalony nos i znowu mokry kaszel na zmianę z suchym:Histeria::Histeria: Oszaleję chyba z tymi choróbskami! Niech już będzie wiosna! Dzisiaj idę odebrac wyniki testów i jutro pojedziemy do lekarki wieczorem, zobaczymy co nam powie i skąd znowu ta zaraza:grrrrrr: Jeśli wyjdzie coś w testach to może da nam jakies wziewy na alergię czy coś. Temp. nie ma wysokiej, 37,8 -37.5 ale nie wiem jak będzie dalej.

Ja czekam na te wyniki, jak będą ok to zrobie posiewy i wymazy. Do tej pory nie mieliśmy problemu z choróbskami, a w tym roku nadrobił za wszystkie lata!

Magda skakanka tak dla kondycji przede wsystkim, której nie mam. Nie należę do entuzjastów sportu, w ogóle nie lubię się męczyć, a zwłaszcza pocić. :Oczko: Czekam na wiosnę, bo zamierzam jeździć rowerem codziennie, tak jak w zeszłym roku.

Poogarniałam z grubsza, jeszcze musze poodkurzać i pomyć podłogi. Z MAryśka luzik, nawet bajki ogląda, co prawda nie w tv, tylko na You Tubie takie krótkie filmiki, ale Zośka jak jest sama to się nie potrafi niczym zając, Z Mary dużo łatwiej.
Idziemy zaraz na spacer, niestety już nie na sanki, bo prawie cały śnieg stopniał::(: