Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

andzia
Gosia masz fotkę swojego Micky'go?

Stachu kaszle, Zośka kaszle. Z Maryśka było łatwiej w domu, a Zocha jest ubręczona jak nie wiem:Wściekły: A Stachowi już się nudzi, tylko by chciał komputer, konsole albo tv. A ja zaraz zwariuje. :Kiepsko:

Nie no matka oczywiscie zapomniala zrobic... Po poludniu zrobie i wam wrzuce:) A wczoraj znalazlam album gdzie sa zdjecia z mojego balu... sprobuje wam wrzucic za chwile:)

hej dziewczyny!

ja tylko na chwilkę mam masakre w domu balagan jak nie wiem a dzieciaki dzisiaj rozwrzeszczane, rozplakane, a pogoda do dupy, poprostu masakra, i cały dzień z nimi w domu...:36_19_1:

magda super, że malutka zdrowa:) dziewczyny mają rację najważniejsze że lekarz wykrył co i jak teraz bedzie mial to na uwadze i bedzie dobrze. Fajnie z fryzjerem, tez bym poszla ale ciagle nie mam czasu na nic...

Andzia zdrówka dla Stasia i Zosi, a dla Ciebie sil:Całus:

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

Witam!

I u nas balowo! Fotkę zaraz wrzuce na bok.

Andzia u was mokry kaszel? Marcel kaszle z przerwami od listopada :glass: teraz też chodzi do p-la i kaszle non stop, ale nic nie poradzę......póki nie ma temp. to go puszczam. Współczuję dziatwy w domu.

Przymierzałam się na zakupy w h&mie ale pada, zimno i mnie trzepie.....nie chce mi się coś ruszać z domu......jedyne co mi poprawiło humor to nowe tabletki, bo schudłam 3 kg, mam ładną cerę i jestem zadowolona :yes:

Ufff, juz mam z glowy fryzjera na 1,5 m-ca. wrocilam do domu i lezakuje. Mam lezec jak najwiecej na lewym boku, bo wtedy lozysko i macica sa lepiej ukrwione. A do lezenia kawka i czekolada :( Cud, ze przy takiej ilosci slodyczy nie mam cukrzycy i nie za duz przytylam ostatnio.
Troche sie doinformowalam o tych przeplywach. Grozi hipotrofia :( Ale nie wariuje, bedziemy kontrolowac.

Andzia zdrowka dla chorowitko i wspolczuje!

Rose Michał za to ciagle z katarem i tez chodzi do p-kola. Nie umiem sobie z tym poradzic. No, ale poza tym nic mu nie jest.

Gosia i ja jestem ciekawa Mickyego. Ciekawe jak sie bedzie bawil!

A u nas na razie mowia tylko o Dniu Babci i dziadka. Bedzie 6 lutego. Musimy podac ilosc babc i dziadkow, ktorzy beda. No i kazda mama cos ma kupic/upiec.
O balu cichutko. Moze po feriach bedzie, bo u nas jutro juz ferie sie zaczynaja.

Hej!

Jej jaka jestem do du...:Kiepsko: ta pogoda mnie dobija, leje i wieje, ciągle ciemno, bleee
jeszcze dziś dostałam @, brzuch mnie pobolewa i leże pod kocem bo mi coś zimno..

Magda wszytsko będzie dobrze!!! najważniejsze że lekarz wie co i jak, a on już będzie wiedział co robić...:Całus:

Andzia zdrówka dla chorowitków!
wiem jak cholerny kaszel potrafi wkur...., ja się tylko modle żeby u Amelki znowu jakieś gófno się nie przyplątało, bo oszaleje...

Rose zdrówka:Całus:

Gosia i ja jestem ciekawa Twojego Mickiego:)

Dziewczyny a na te bale do p-kola to rodzice nie idą???

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

ROSE666
Magda u nas ferie od poniedziałku.....o dniu babci ciiiiisza.....cos czuję, ze nie będzie wcale...zrobią laurki i chyba tylko tyle....nic nie slysze,ze się czego uczą albo coś.....dla mnie dziwne ale lusssss......

Magda na pewno wszystko będzie ok, bądź dobrej myśli i najważniejsze, ze lekarz trzyma rękę na pulsie.

Od poniedziałku?
U nas dopiero od 14-go lutego, myślałam, że u Ciebie tak samo?

Rose myślisz, że to po tabsach schudłaś? 3 kg to dużo, ja nigdy po tabletach nie chudłam???
Stasiu ma mokry kaszel, w poniedziaółek był juz praktycznie zdrowy, a we wtorek obudziłą się z zawalonym nochen i kaszel zacząl się od nowa.
U Zośki suchy, duszący, inhaluje ją Pulmicortem i mam nadzieje, ze przejdzie tak szybko jak u Maryśki.
Ale Zośka ostatnio zrobiłą się taka ojęczona, opiszczona, żę wymiękam. A Stachu nic lepszy, wciąż mu się nudzi, a jak proponuje, ze w coś pogramy, ze coś z nim porobie to na wszystko mam odpowiedź:nuda. No nie wiem już co z nimi robić:Kiepsko:

Gosia to czekam na fotke Micky'ego:)
Rose kowboj pierwsza klasa:great:
Anielinka ja się dzisiaj czauje dokłądnie tak samo jak Ty:Kiepsko:
Magda najważniejsze, że lekarz to wcześnie wykrył, poza tym sama oisałąś, ze jest to na granicy normy, więc na pewno wszystko będzie dobrze:Całus:Jak najwięcej leż, odpoczywaj i pij dużo wody:)
Co robiłaś u fryzjera?

andzia
Rose myślisz, że to po tabsach schudłaś? 3 kg to dużo, ja nigdy po tabletach nie chudłam???
Stasiu ma mokry kaszel, w poniedziaółek był juz praktycznie zdrowy, a we wtorek obudziłą się z zawalonym nochen i kaszel zacząl się od nowa.
U Zośki suchy, duszący, inhaluje ją Pulmicortem i mam nadzieje, ze przejdzie tak szybko jak u Maryśki.
Ale Zośka ostatnio zrobiłą się taka ojęczona, opiszczona, żę wymiękam. A Stachu nic lepszy, wciąż mu się nudzi, a jak proponuje, ze w coś pogramy, ze coś z nim porobie to na wszystko mam odpowiedź:nuda. No nie wiem już co z nimi robić:Kiepsko:

Andzia my dolnośląskie :Oczko: dlatego od poniedzialku. U nas też sa dyżury na ferie.

Po porodzie dostałam regulon i m.in. po to,z eby szybko zrzucić te 30 dodatkowych kg. Tyle, ze schudlam mega szybko do 50 kg, ale strasznie bolala mnie glowa i dostałam później cilest chyba, a potem yasmine i znowu miałam migreny. Ostatnio brałam yaz i logest, po ktorych to raczej byłam z wagą do przodu. I bałam się wrócić do regulonu ze względu na okropne migreny.....niby gin wspominal, ze yasminelle zapisuję się kobietom otyłym, bo dobrze dziala i nie powoduje opuchlizny, ale sprawa chudnięcia indywidualna pewnie......od nowego roku nie mam diety, więc na nic inengo nie zwalę :Oczko: Licze na to, ze będzie tak działał przez kolejne miesiące :mdr::mdr: