Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

gosiammm
cafe82
vercia jaki robisz sernik?
tez chce zrobic
na swieta robilam taki

Sernik w cieście czekoladowym

pycha

I wyszedl ci?
Mi ostanio pierwszy raz w zyciu wlasnie przy tym serniku wyszedl zakalec:/

A ja mialabym niedlugo dietetyczne mufinki:o_no: zpomnialam dodac cukru:o_no:

wlasnie wyszedl
pyyyszny

kiedys robilam podobny ale szalu nie bylo
a ten fantastyczny

jeszcze ten mnie kusi

Sernik kakaowy z kawą

hej laseczki. ja dopiero od rana zasiadlam na spokojnie.
I nie lazilismy po sklepach :)
Rano do lekarza. 10 min siedzial i sie zastanawialm czy dac antybiotyk czy nie. Rozwazal wszystkie za i przeciw. Za to go kocham! Jestem fanka naszego pediatry :hahaha:
Zdecydowalismy, ze sprobujemy z tym antybiotykiem. Moze, ale nie musi zadzialac. Tzn. niekoniecznie katar mu przejdzie. Te bakterie, ktore ma Michał to typowe bakterie "przedszkolne". Moze byc tylko ich nosicielem a moga wlasnie powodowac katar. ZObaczymy. Ale przy tym ma normalnie chodzic do p-kola, na dwor itd.

Młody dzisiaj zazyczyl sobie spaghetti i juz przed 14 bylismy po obiedzie. Prasowanie, pranie i siedze. Na dzisiaj mam dosyc, a najgorsze, bo P. zaraz idzie do pracy. buuuu :(

Cafe okulary to nie tragedia, a super, ze szybko zareagowalas! Oby tylko Olek chetnie je nosil.
Zdrowka dla chlopcow! Jecza czy humor chociaz maja dobry?

Mei wlasnie kilka dni temu kolezanka mi mowila, ze jej corka tez ma tego zeza pozorowanego, wlasnie przy szerszej nasadzie nosa :) Najwazniejsze, ze oczka zdrowe!

Gosia pomysl z miotla jak pomocnik czarownicy super :sofunny:
Kuba chetnie chodzi do p-kola?

magda super,ze macie takiego sensownego lekarza
dobrze pamietam,ze byliscie z michem u laryngologa?
kurde bo olas ma niby katar ale nic nie leci,stosuje wszystkie mozliwe kropelki i inne specyfiki i nic
tak jakby gdzies mu tam siedzial ale nosem nic nie wylatuje
tylko gardlem

i tak juz chyba 3 raz
we wrzesniu mial normalny katar
a teraz ciagle takie akcje

magda_79
Kiedyas chodzilismy do laryngologa, ale jakos efektow zadnych.

Robiłas inhalacje na nocha? BO Michałwlasnie bardzo dlugo mial ten katar gdzies bardzo gleboko, a odkad robimy inhalacje to zaczal mu sie rozrzedzac i wylazic. Szalu jakiegos wielkiego nie ma, ale przynajmniej cos sie ruszylo.

no robilam
i nic
i mam wrazenie,ze jest coraz gorzej
no ani kropelka nie wylatuje a cos go tam meczy

cafe82
magda_79

Robiłas inhalacje na nocha? BO Michałwlasnie bardzo dlugo mial ten katar gdzies bardzo gleboko, a odkad robimy inhalacje to zaczal mu sie rozrzedzac i wylazic. Szalu jakiegos wielkiego nie ma, ale przynajmniej cos sie ruszylo.

no robilam
i nic

U nas tak kilka m-cy bylo, a teraz od czasu do czasu cos wyleci, ale napawde bez szalu. Moze ten antybiotyk troche zadziala.

magda_79
cafe82
magda_79

no robilam
i nic

U nas tak kilka m-cy bylo, a teraz od czasu do czasu cos wyleci, ale napawde bez szalu. Moze ten antybiotyk troche zadziala.

no oby

my dajemy od tygodnia aerius
nasza lekarka mowila,zeby sprobowac
ale i tak zaraz po nowym roku lecimy do alergologa
niech sie wypowie

magda_79
K. bidok sie napracuje :( Ale mcie przynajmniej mozliwosc zrealizowac swoje cele i marzenia :)

Ja juz odtawilam Aeriusa, hehe, bral 2 tyg. Niby troche lepiej, ale czy ja wiem. Juz glupia jestem z tym wszystkim. Bo generalnie Michał chory nie jest, a jednak ciagle gdzies jakies pierdoly.

najwazniejsze,ze uda nam sie wyjsc ze wszsytkich kredytow
a troche tego bylo

a co dalej to juz sami nie wiemy
kredyt na chate mnie przeraza,bo nawet jesli dostaniemy to jest co splacac
po ok 2 tys przez 20 lat:Histeria:

cafe82
magda_79
K. bidok sie napracuje :( Ale mcie przynajmniej mozliwosc zrealizowac swoje cele i marzenia :)

Ja juz odtawilam Aeriusa, hehe, bral 2 tyg. Niby troche lepiej, ale czy ja wiem. Juz glupia jestem z tym wszystkim. Bo generalnie Michał chory nie jest, a jednak ciagle gdzies jakies pierdoly.

najwazniejsze,ze uda nam sie wyjsc ze wszsytkich kredytow
a troche tego bylo

a co dalej to juz sami nie wiemy
kredyt na chate mnie przeraza,bo nawet jesli dostaniemy to jest co splacac
po ok 2 tys przez 20 lat:Histeria:

My mamy dwa 30-letnie kredyty. MAsakra,ale innego wyjscia nie bylo.

magda_79
cafe82
a tak zmieniajac temat
K kupil olkowi stroj na balik karnawalowy w lidlu
za 3 dychy
olek wybral rycerza
dokupimy mu szable jakas i tarcze i bedzie ekstra

hehe. Jak zwykle od Ciebie wiesci z Lidla. Ale dzieki, bo pewnie u Micha tez bedzie jakis bal.

tym razem to zasluga mojego meza:Oczko:

a co do kredytow to my tez innego wyjscia mamy
ale boje sie jak cholera
to jednak ogromne obciazenie

U nas najgorzej, bo kredyty juz mamy, a chaty wymarzonej niet. i tylko w marzeniach zostaje :(

Kuzwa, mlody zasnal kolo mnie. wrrr! Mialam mu wlosy podgolic i isc kapac, a gadzina spi i dobudzic nie moge.
za to mloda szaleje! Tak mi walila po szyjce, ze az plakac mi sie chcialo, wiec grzecznie prosze, zeby przestala, polozylam reke na brzuchu i w odpowiedzi .... wypiela tylek!!! No kompletny brak szacunku :)
Ja do niej mowie, ze nieladnie, a tu kop znow w szyjke, wiecej sie nie odzywam.

Witajcie!

A my dopiero co wróciłyśmy do domu, a wyjechałyśmy po 12 :Szok: Amelka wyciągneła mnie na frytki i do galerii na ciuchcie, zaszłam do H&M ale wszystko poprzeceniane rzeczy malutkie :( ogólnie bez szału...
A mi wczoraj zaszkodził bigos :Histeria: tak mnie wzdymało, myślałam że pękne taki miałam wywalony brzuch...męczyło mnie cholernie, w nocy mnie mdliło, ale wymiotować mi się nie chciało...dopiero rano strasznie mnie brzuch rozbolał i dostałam takiego rozwolnienia że masakra:Histeria:....dziś pije tylko ziółka, na jedzenie patrzeć nie moge, w środku wszystko mnie boli, jakbym zakwasy miała :lup:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif