Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Amelka dziś ok, bez gorączki, mówi że gardło ją nie boli, jedyne co to katarzysko zostało...uff
A ja rano wstałam też jakaś niewyraźna, gardło pobolewa i głowa muli...
U nas popadał troche śnieg z deszczem i narobiło chlapy :Padnięty: Amelka jak zobaczyła że leży śnieg za oknem, to miała radoche, stała i śpiewała jakieś piosenki o zimie ::): a mi wcale nie do śmiechu jak widze taką pogode...blee

Magda odpoczywaj kochana ile tylko wlezie:Całus: współczuje wczorajszych przeżyć...dobrze że niedługo P. będzie więce w domu i pomoże Wam...

Andzia ale Ty masz się z tymi grami :Oczko:
Amelką prawie wogóle nie musze się zajmować, bo sama sobie organizuje czas, teraz właśnie siedzi w drugim pokoju, maluje i słysze że bawi się w p-kole, bo "rozmawia z koleżankami" :D

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Telewizor niestety nie naprawiony. G. wrocił dopiero o 2 w nocy, jak będzie miał wolną chwilę to zobaczy na dachu antenę. Wczoraj padlam z młodym w pokoju o 22, dzisiaj prawie zaspałam do przedszkola. W 10 minut byliśmy gotowi i 08-05 bylismy na miejscu:Histeria: Wróciłam i poszłam do wyrka, pospalismy z G. do 12-30. Wiem, jak to brzmi, lenistwo straszne. Tylko, ze mi sie taaak chcialo spać, jak nigdy. Po za tym G. skoczyl po test, bo @ spóźnia się nadal.

anielinka
Veronica i bardzo dobrze że tak sobie pospałaś, należy Ci się, bo ciągle jesteś na pełnych obrotach...
a na test chyba nigdy nie jest za wcześnie hehe, ja w każdym bądz razie jestem ciekawa wyniku :)

Cafe super że ogarniasz nauke i dzieci jednocześnie :brawo:

No wlaśnie się zastanawiam czy już coś by wyszło.....z drugiej strony jestem przekonana, ze nic z tego nie będzie....ale nie zaszkodzi:Zakręcony:

Zaliczyliśmy zakupy i odwiedziliśmy mamę. W tesco są superowe formy do muffinów w kształcie gwiazdek, choinki i ludzika. Jutro sobie podjadę kupić. Zastanawiam się co mlodemu kupić od gwiazdora.

Cafe fajnie, ze Olek tak szybko zasypia. Marcel spi 2 godz w przedszkolu i później do 21, jak nie lepiej lata.

Anielinka zdrówka dla Amelki :Całus:

Vercia powtorz jutro rano tesciora.
Robilas poziom progesteronu i reszty hormonow?

Anielinka biedna Amelka. Zdrowka!

Gosia co u Was?

Młody juz spi na szzcescie. A ja musze troszke poprasowac, na siedzaco sprobuje.
Dzisiaj odpoczywalam, do 13.30 lezalam w lozku, no ale potem juz na nogach. Na szczescie dzisiaj spokoj i czuje sie super. uffff! Alka wlasnie wariuje, wiec tez ok.