Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

cafe82
magda_79
vercia, mei Michałowi portki moze z tylka nie spadaja, ale z jedzeniem tez masakra. Chleb tylko z maslem, zadnych dzemow, wedlin, serow, warzyw. Nie je makaronow, ziemniakow, kasz i ryzu. Nie je tez jogurtow. z owocow tylko banan i czasem mala czastka jablka, a i winogrona bez pestek. Z zupy tylko wode wypija, jak jest warzywo to wymiotuje. Je chetnie tylko mieso. I jedyna forma warzyw to zupa krem z groszkiem ptysiowym.

troche to pocieszajace
chyba tylko andziowe zolzy wciagaja wszystko

olek tak jak michal tylko miecho-moze jesc trzy razy dziennie
i rybe tez lubi
ale ziemniaki rzadko

Ja sie wczesniej stresowalam, a teraz juz mega luz. Nie on jeden.
Miecho wlasnie moglby jesc non stop i tylko to. Ziemniaka nawet jednego nie tknie, nawet frytek nie lubi.
Ostatnio weszlismy do McDonaldsa na lody i my z P. po lodzie, a mlody nuggetsy :lup:

cafe82
magda_79
Cafe uuuu, fajnie, ze t. sie odezwala i zaproponowala cos sensownego. To mile. Na zakupach dasz rade, a przynajmniej dostaniecie to co potrzebne, a nie jakies gowna.

A moja noc do dupy przez rozne stresy, ktore jak wiadomo w nocy sa podwojne. Sama sobie wkrecam rozne rzeczy i niepotrzebnie sie denerwuje.

:Całus:

a jak tata?
pracuje?
a co mieszkaniem rodzicow?

ehhh wiem,ze ciagle cos
nie ma latwo,co?
takie to juz jest to zycie
nie moze byc bezproblemowo

Dzieki, na szczescie w tym temacie wszystko ok. Przynajmniej na razie tata ma prace, mieszkania mama nie sprzedaje, moze sie ulozy Chociaz my namawiamy mame na sprzedaz, zeby sie przeprowadzila blizej nas, bo mamy dlaeko i nawet tak na codzien nie ma jak pomoc. Do tego teraz tam sa takie korki, ze mama 2 h wraca z pracy. Masakra! NO i tak powoli mam dojrzewa do tej decyzji :)

A ja sie stresuje tymi lokatorami, musze zaraz tam zadzownic i az mnie skreca.
Do tego wkrecam sobie mnostwo glupot, kotre nie maja zadnego pokrycia w rzeczywistosci, a jednak mnie mecza.

magda_79
cafe82
magda_79
Cafe uuuu, fajnie, ze t. sie odezwala i zaproponowala cos sensownego. To mile. Na zakupach dasz rade, a przynajmniej dostaniecie to co potrzebne, a nie jakies gowna.

A moja noc do dupy przez rozne stresy, ktore jak wiadomo w nocy sa podwojne. Sama sobie wkrecam rozne rzeczy i niepotrzebnie sie denerwuje.

:Całus:

a jak tata?
pracuje?
a co mieszkaniem rodzicow?

ehhh wiem,ze ciagle cos
nie ma latwo,co?
takie to juz jest to zycie
nie moze byc bezproblemowo

Dzieki, na szczescie w tym temacie wszystko ok. Przynajmniej na razie tata ma prace, mieszkania mama nie sprzedaje, moze sie ulozy Chociaz my namawiamy mame na sprzedaz, zeby sie przeprowadzila blizej nas, bo mamy dlaeko i nawet tak na codzien nie ma jak pomoc. Do tego teraz tam sa takie korki, ze mama 2 h wraca z pracy. Masakra! NO i tak powoli mam dojrzewa do tej decyzji :)

A ja sie stresuje tymi lokatorami, musze zaraz tam zadzownic i az mnie skreca.
Do tego wkrecam sobie mnostwo glupot, kotre nie maja zadnego pokrycia w rzeczywistosci, a jednak mnie mecza.

glupolu nie zadreczaj sie pierdolami:Całus:

a z mieszkaniem rodzicow macie racje
i mam nadzieje,ze uda sie zrealizowac te plany
2h w korkach to masakra

Kurde cały czas mi wywala neta:Wściekły:

Mei posikałam się z obsikanego ziemniaka:sofunny:
Wredna matko, syn Ci serce rysuje, a Ty się z niego nabijasz przed kolezankami:Oczko:

Ale Cię bidoku rozłożyło:Całus: Kurde, od czego to? I powinnaś w dupe dostać, ze na L$ nie poszłas. Wiem, ze boisz sę o prace, ale zdrowei mimo wszystko ważniejsze.
Mam nadzieje, ze szybciorem poczujesz się lepiej.

I powiem Ci, że troche mnie pocieszyłaś, ze Filip tez nie zna kolorów:) Laski tez nie, chyba jako jedyne w swojej grupie przedszkolnej. I tez mnie to martwi, ale nie każdy moze być geniuszem. Ja tez bardzo szybko czytałam, pisałam, zawsze się dobrze uczyła, świadectwa z paskiem sratatata, a teraz co? Kurą domową jestem:lol:
Na każdego przyjdzie czas!!
A propos kolorów jeszcze, wczoraj laski oglądały piosenki na You Tubie i min. Ogórka. I śpiewają, ogórek, zielony ma garniturek itd. i ja się pytam a jaki kolor ma ten ogórek, a one: pomarańczowy:Histeria::Histeria:

cafe82
andzia
O jaki tu ruch::):
Jak to zołzy śpiewaja:
Wszyscy sa, wiatm Was, zaczynamy już czas
Jestem ja, jesteś Ty, raz, dwa, trzy:lol:

hahaha
ktos mu dobry humor:whistle:

Ach taki se:)
Współczuje nocki:Całus:
Dobrze, że K. już wraca.
I fajnie, ze się z teściową dogadałaś, wspólny szoping, nonono:lol:
Hehe, ale przynajmniej wybierzesz co chcesz:)

Magda czym Ty się tak zadręczasz po tych nocach, co? Nie wkręcaj sobie żadnych głupot, bo to nic nie zmieni. Masz piękną malutką Magdalenkę w brzucholu i nie wolno Ci się denerwować!!!
Jak P. u laryngologa?
Dobrze, ze tata ma prace, pomysł z przeprowadzką bliżej Was naprawdę super!!! Moze się w końcu rodzice przełamią, na pewno tylko na tym zyskają!!!

Anielinka jak samopoczucie dzisiaj?
No zołzy rzeczywicie na rowerach i hulajnogach śmigają jak stare, ale z to nie potrafią się tak jak Amela bawić lalkami i innymi typowo dziewczęcymi zabawkami. Każde dziecko jest inne:) I nie porównujcie swoich do moich, bo zawsze wyjdziecie na plus:Oczko: Ja wam nie pisze o połowie rzeczy, które one robię, bo tego się nawet opisac nie da. wieczne bójki, popychanki, jesssssuuuuu

cafe82
magda_79
vercia, mei Michałowi portki moze z tylka nie spadaja, ale z jedzeniem tez masakra. Chleb tylko z maslem, zadnych dzemow, wedlin, serow, warzyw. Nie je makaronow, ziemniakow, kasz i ryzu. Nie je tez jogurtow. z owocow tylko banan i czasem mala czastka jablka, a i winogrona bez pestek. Z zupy tylko wode wypija, jak jest warzywo to wymiotuje. Je chetnie tylko mieso. I jedyna forma warzyw to zupa krem z groszkiem ptysiowym.

troche to pocieszajace
chyba tylko andziowe zolzy wciagaja wszystko

olek tak jak michal tylko miecho-moze jesc trzy razy dziennie
i rybe tez lubi
ale ziemniaki rzadko

No jedza wszystko, Stachu tez. Czasem taaaakie ilości, ze aż przesadzają. Rano mleko, potem płatki ze Stasiem i w p-kolu tez śniadanie. Jak wracają to jedzą drugi obiad, co chwile jakies jogurty, jabłuszka, winogronka. I kolację też konkretną. wczoraj zażyczyli sobie jajecznice, zrobiłam z 10 jaj i w piątke(z kolegami Stasia) wciągnęli wszystko i wołali o jeszcze:Histeria:

magda_79
Andzia eeee, to dziewczyny niezly apetyt maja.
Szok, ze tyle jedza. To taki wiek, ze malo ktre dziecko nie wybrzydza.
I nie pisz, ze w porownaniu z Twoimi zołzami to inne dzieci wychodza na plus, bo moj Michał to tylko na minus. One sa niesamowite!

Taaa, nie wiem czy chciałabys je na co dzień:)
Ale mam czuja, że Magdalenka to będzie istne przeciwieństwo Michała.
A wiesz, że wróżka Andzia zawsze prawdę Ci powie:lol:

Witam!

Dzisiaj od rana nadrabiam wczorajsze lenistwo. Mlody dalej kaszle i mam tylko nadzieję, ze jakoś samo przejdzie. W najgorszym wypadku jutro pójde do przychodni. G. wystartował już rano o 5....jak wróci to wyniesie stare meble i skręci łózko, musi jeszcze pomalowac sufit u młodego.

Anielinka bidulko, zdrowiej!

Mei ja nie mogę z Ciebie, jestes fantastyczna :Całus: Wybacz ale jak włączylam wyobraźnie i ten rower + twój stan:sofunny: Zawzięta jesteś @.

andzia
Vercia joł.
Powiedz mi jaki kolor podkładu zamówiłabyś do siebie? REVLON COLORSTAY O/C - 17 ODCIENI - TANIEJ O 35zł (1923304529) - Aukcje internetowe Allegro

Joł Andzia!:lol:
Zamówiłam nude. Zima jestem blada, a nakladam jeszcze sypki i róż, więc jako baze wolę jaśniejszy, a ty jaki masz odcień skóry? Na fotkach wydawało mi się, ze taka brzoskwiniowa jesteś:lol:

veronica_20
andzia
Vercia joł.
Powiedz mi jaki kolor podkładu zamówiłabyś do siebie? REVLON COLORSTAY O/C - 17 ODCIENI - TANIEJ O 35zł (1923304529) - Aukcje internetowe Allegro

Joł Andzia!:lol:
Zamówiłam nude. Zima jestem blada, a nakladam jeszcze sypki i róż, więc jako baze wolę jaśniejszy, a ty jaki masz odcień skóry? Na fotkach wydawało mi się, ze taka brzoskwiniowa jesteś:lol:

:sofunny:
Może brudna byłam:hahaha:

Kurde nie wiem który zamówić, ja mam dosyć ciemną karnację, ale też bez przesady ciemną. Myślałam o Golden Beige...