Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

cafe82
magdaale cie mecza te nudnosci i wymioty
domyslam sie,ze nic sie wtedy nie chce
nic dziwnego

jak michal?

moi kaszla i kaszla
caly czas mam glupie mysli
w niedziele bankowo lekarz
bo K wyjezdza w pon to nie chce miec akcji pod jego nieobecnosc

Wierze, ze wkurza Cie ten wieczny kaszel.
U nas tez okropny. NA szczescie juz bez goraczki i z calkiem niezlym samopoczuciem i energia. Ale kaszle okrutnie. Zobaczymy jutro i jak cos to podjedziemy do lekarza.

A mnie te cholerne mdlosci mecza caly czas. Zezarlam juz dzisiaj cala duza paczke gum Orbit dla dzieci. Szczeka boli, plomby naruszone, a mi dalej zle. Ide robic kolacje mlodemu, kapiel i do wyrka.

Chce dzisiaj oebjrzec "Marely i ja".
Nasz pies ma dzisiaj urodziny, wiwec film idealny :)

Michał juz spi. Zasnal jak obcinalam mu paznokcie :)

A P. zwariowal juz na punkcie przyszlej corki. Masakra. Chyba juz wszyscy uczniowie o niej wiedza i wlasnie dzwonil i mowil, ze mowi komu sie da :lup:
I juz ma wizje jakie bedzie miala kiteczki, sukieneczki i ze kupimy jej takie malenkie balerinki. Nie sadzilam, ze tak oszaleje. hehe. Nie poznaje go.

magda_79
Michał juz spi. Zasnal jak obcinalam mu paznokcie :)

A P. zwariowal juz na punkcie przyszlej corki. Masakra. Chyba juz wszyscy uczniowie o niej wiedza i wlasnie dzwonil i mowil, ze mowi komu sie da :lup:
I juz ma wizje jakie bedzie miala kiteczki, sukieneczki i ze kupimy jej takie malenkie balerinki. Nie sadzilam, ze tak oszaleje. hehe. Nie poznaje go.

a my ogladamy z olasem bajki
mlodzi zasypiaja

heheh fajnie,ze P sie cieszy
pamietam jak K bardzo chcial,zeby choc jedna byla dziewczynka
i tez mowil o malenkich balerinkach,hehe

veronica_20
Cafe wszystko jeszcze przed Tobą :Oczko:

Magda super, ze P. tak się cieszy....szkoda tylko, ze dalej męczą ciebie wymioty. Lekarz mówił, ze w końcu przejdą?

Cafe mialam napisac dokladnie to co vercia. JEszcze wszystko przed Wami!
Do 3 razy sztuka :)

Vercia mojego gina moje mdlosci nie ruszaja. hehe. Ja sie zale, a on: no no, tak to jest.

veronica_20
Wróciliśmy ze sklepu i wstawiłam maszynę na sakiewki z pieczarkami......nie umiem długo odpoczywać :lup::lup: Za to mogę pochwalić się skromnie, ze schudłam 1 kg od poniedziałku:yipi::yipi: Jeszcze 2 kg i wejdę w spodnie z zamierzchlych czasów:lol:

Jaka maszyne?
JA to przez Ciebie niedlugo zrezygnuje z forum. Glupio sie czuje jak piszesz o swoich wyczynach kuchennych, a ja taki tlumok. masakra!

No i gratki za zrzucony kg! chociaz ja tam nie wiem z czego Ty to zrzucasz.

magda_79
veronica_20
Wróciliśmy ze sklepu i wstawiłam maszynę na sakiewki z pieczarkami......nie umiem długo odpoczywać :lup::lup: Za to mogę pochwalić się skromnie, ze schudłam 1 kg od poniedziałku:yipi::yipi: Jeszcze 2 kg i wejdę w spodnie z zamierzchlych czasów:lol:

Jaka maszyne?
JA to przez Ciebie niedlugo zrezygnuje z forum. Glupio sie czuje jak piszesz o swoich wyczynach kuchennych, a ja taki tlumok. masakra!

No i gratki za zrzucony kg! chociaz ja tam nie wiem z czego Ty to zrzucasz.

Magda do pieczenia chleba-automat, ma funkcję wyrabianie ciasta, więc korzystam ile się da. W zasadzie nie ma wielkiej filozofii wrzucasz wszystko, włączasz i za godzinę masz piękne wyrośnięte ciasto drożdżowe :Oczko:

Nie odchudzam się jakoś nie wiadomo jak, ale mam 3 kg do przodu i nie wchodzę w niektóre spodnie albo mam w nich oponę.

Hej laski,
ledwo żyje. Wróciłam do dou po 4-tej, a o 6.30 musiałam wstać, bo K. wyjeżdżał. Nienormalna jestem, ale co się wczoraj uśmiałam i ubawiłam to moje:lol: Najpierw byłyśmy u koleżanki w domu i grałyśmy a takie inne kalambury, moze znacie. Przykleja się na czoło drugiej osobie karteczki z jakąś postacią, moze byc z bajki, z filmu, albo realna, np. aktro, polityk itp. Karteczki mają przyklejone wszystkie osoby naraz i każdy widzi każdą oprócz swojej. I po kolei zadaje sie pytania, na które można odpowiadac tylko tak lub nue. Miałyśmy juz troche wypite i bawiłyśmy sie przy tym jak głupie, momentami sikałyśmy dosłownie ze śmiechu. A ok. 1-wszej poszłyśmy potańczyć:lup: Stare a głupie:Histeria:

Magda szkoda, ze mdłosci wciąż męczą, ale jak Cię znam to ich brak denerwowałby Cię jeszcze bardziej:Oczko:
Nie dziwie się, ze P. zwariował na punkcie córeczki, jakby co służe pomoca przy czesaniu warkoczyków:lol:

Cafe jak to nie jest śmieszne:hahaha:
Niech kaszel u młodych szybko mija, zebys nie musiała się stresowac:Całus:

Vercia gratki 1 kg mniej, kurde ja próbuje się ograniczać, a waga ani drgnie, a jak juz drgnie to nie w tą stronę, w która bym chciała:Kiepsko:

Witam! :lol:
Nikt nie zaglądal, więc zakladam, ze wszystkie milo spędzają czas. Wczorajszy wyjazd udany, łóżko będziemy skręcać jutro, bo dzisiaj mamy lenia. G. przywiózł winko, mamy popcorn i będziemy seansować przed tv. Młody tylko znowu paskudnie kaszle......co dzień to gorzej, nie ma temp. na szczęście i kataru, jesli nie przedzie do środy to idziemy do lekarza.

czesc kobitki

za mna dluuuugi weekend
szkola-tyle materialu,ze nie wiem kiedy i jak to ogarne,mowilam wam kiedys,jak zaczynalam studia ,ze macie mnie kopnac jak bede marudzic?
to prosze

no i julian jednak ma jakies mokre szmery...kuzwa
trafilismy na swietna pania doktor...tak jeszcze nikt nie osluchiwal nam dzieciakow
no oprocz szpitala

osluchala,sprawdzila szyje,uszy...brzuch...no szooook

w ogole wypytala dokladnie o kaszel
i leki jakie podawalismy,jak dlugo to trwa,jaki ten kaszel itd

zaproponowala antybiotyk sumamed
i chyba damy,bo boje sie zeby nie zrobilo sie z tego zap oskrzeli
a tak brzydko kaszle-jednak mam kurde przeczucie i zaczynam rozrozniac tez kaszle
czulam,ze cos sie dzieje

Hej,
u nas weekend po japońsku czyli jako tako:)
Wczoraj czułam się jak kupa i ledwo dotrwałam do wieczora, na Mam Talent leżałam już w łóżeczku wykąpana. K. wrócił ok. 21-wszej pijany jak bela, jak to zwykle po Hubertusa, mieliśmy ze Stasiem niezłą zwałę z niego.

A dzisiaj cieplutko, dzieciaki w samych bluzach spacerowały. Bylismy na działce zgrabić leście, zrobiliśmy z nich wielkie ognicho. ::):

Cześć dziewczyny:)
No padam na ryjek... ehhh w sumie to padałam jak jechałam z Poznania z zajęć, ale wzięłam prysznic i jest trochę lepiej:) Mnie w mojej szkole najbardziej męczą dojazdy... gdyby poznań był bliżej byłoby łatwiej:) Ale spotkałam się z koleżankami:) mam zarąbiste dziewczyny w grupie:)
Kuba był cały dzień u moich rodziców, ale on uwielbia swojego dziadzię, a więc mu tam dobrze:)
A jutro do pracy... brrrr... najgorszy dzień - od 7 do 16:/