Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

cafe82
andzia
Ja mam na Winampie wszystkie moje ulubione piosenki i tak to sobie cały dzień leci. Stasiu zna juz wszystkie na pamięc, ale jak mi laski kiedyś zaśpiewały Autsajdera Pidżamy albo Nasza Klasę Kaczmarskiego to mi szczena opadła.

hahaha
ale przyznam ,ze naszej klasy nie znam
wlasnie slucham teraz

Piękna piosenka:Podziw:
Uwielbiam Kaczmarskiego, SDM i Dżem. Mogłabym słuchać non stop:)

hej
ja juz po 8 w pracy bylam. Lecialam jak na skrzydlach. hehe
Michał ciut lepiej, szaleje od rana, jeszcze temp ma, ale nizsza.
Tez wiecznie kaszle, juz mi rece opadaja.
Na razie znowu Mucosolvan, a na noc Sinecod. w nocy nie zakaszlal ani razu!

Andzia i jak z sabacikiem? Cos zalatwilas? K. musi dzisiaj jechac?

Cafe nic Ci nie doradze z tym kaszlem. u nas tez wieczny kaszel i u pediatry ciagle ok.

Anielinka a tata nie moglby wozic Amelki codziennie? tak byloby lepiej.

veronica_20
Andzia koleżanka zawsze robi bimberek w butki z wiśni z sadu.....myslę, ze nie będzie tak źle :Oczko:

Cafe rzygać :Oczko:

jak robi ten bimberek?

Cafe jak masz problem z pisownia to zawsze mozesz jakis synonimek postawic, puścić pawika czy cuś:lol:
A propos, ostatnio byli u nas znajomi i moja kolezanka miała straszne wzdęcia, brzuch jej normalnie rozsadzało. I mówi: spoko, chwile pochodze, uwolnie orkę i bedzie ok. Myślałam, ze padne, moze słyszałyście juz to określenie, ale ja sikałam ze śmiechu:lol:

andzia
veronica_20
Andzia koleżanka zawsze robi bimberek w butki z wiśni z sadu.....myslę, ze nie będzie tak źle :Oczko:

Cafe rzygać :Oczko:

jak robi ten bimberek?

Cafe jak masz problem z pisownia to zawsze mozesz jakis synonimek postawic, puścić pawika czy cuś:lol:
A propos, ostatnio byli u nas znajomi i moja kolezanka miała straszne wzdęcia, brzuch jej normalnie rozsadzało. I mówi: spoko, chwile pochodze, uwolnie orkę i bedzie ok. Myślałam, ze padne, moze słyszałyście juz to określenie, ale ja sikałam ze śmiechu:lol:

:sofunny::sofunny::sofunny:

cafe82
andzia ja mam tak ograniczone slownictwo ostatnio,ze nie ma mowy o synonimach,ledwo potrafie sie wyslowic:Oczko:
i nigdy nie wiem jak sie pisze rzygac czy zygac,hahaha

magdajeszcze raz zdrowka dla michala

Gupia::):
Myślałam, ze juz rozhulałaś mózgownice na studiach:lol:

A tak serio to jak ja czasem czytam swoje posty, to jakbym dziecko z podstawówki czytała. Proste zdania, bez ładu i składu nie rzadko, dramat:Rozgniewany:

andzia
cafe82
andzia ja mam tak ograniczone slownictwo ostatnio,ze nie ma mowy o synonimach,ledwo potrafie sie wyslowic:Oczko:

A tak serio to jak ja czasem czytam swoje posty, to jakbym dziecko z podstawówki czytała. Proste zdania, bez ładu i składu nie rzadko, dramat:Rozgniewany:

ciekawe co ja mam powiedziec:Szok:
za to
nie wolno
ja pierdole i kilka innych potrafie pieeeeknie powtarzac caly dzien

Andzia:sofunny::sofunny::sofunny: też nie słyszałam....

bimberek....nie znam dokąłdnie receptury...ale w butli pędzi wisnie ze spirytusem.....i taka rureczka tam jest, cos skapuje i póxniej jest diavolo!:Śmiech:

Dziewczyny gdzieś czytałam, ze na forach i blogach preferowany jest luźny styl pisowni i wypowiedzi, gdzie niekoniecznie należy przestrzegać wszystkich reguł pisowni :yes: Jakoś nie skupiam się specjalnie na tym czy stawiam przecinki itp.

cafe82
andzia
cafe82

za to
nie wolno

Hehe:hahaha:

cafe82
andzia
cafe82

za to
nie wolno

ładnie, ładnie....to nauka nie idzie w las :Oczko::sofunny:

veronica_20
Andzia:sofunny::sofunny::sofunny: też nie słyszałam....

bimberek....nie znam dokąłdnie receptury...ale w butli pędzi wisnie ze spirytusem.....i taka rureczka tam jest, cos skapuje i póxniej jest diavolo!:Śmiech:

Ja robiłam w tym roku taką nalewkę z wiśni, właśnie wiśnie, cukieri i spiryt. Ale bez rureczki:) Generalnie nie przepadam za nalewkami, ale K. stwierdził, ze niczym Lucuś i Barabara będziemy sobie co wieczór po kieliszeczku spijać. Dla zdrowotności:lol:

[quote=veronica_20 Dziewczyny gdzieś czytałam, ze na forach i blogach preferowany jest luźny styl pisowni i wypowiedzi, gdzie niekoniecznie należy przestrzegać wszystkich reguł pisowni :yes: Jakoś nie skupiam się specjalnie na tym czy stawiam przecinki itp.

Niby tak, ale ja zawsze byłam humanistyczny umysł, redagowałam gazetki szkolne itp., a teraz pisze na poziomie 12-latka::):
Ale fakt, ze my piszemy dużo i szybko, wiec czasem sie nie myśli tylko od razu sie pisze.
I ja bardzo lubie czytać Mei(hophop), ona zawsze napisze pięknie, poprawnie stylistycznie, gramatycznie i fogule:Psoty: