Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

I ja się witam,
coraz zimniej na dworze, coraz szarzej, ech...nie znosze takiej jesienie...
Zołzy od samego rana dają mi popalić, nie wiem czy są na całym świecie takie same złośliwe diabły jak one dwie. Maja 3 półki pełne puzzli, wiecej niz w sklepie zabawkowym, ale za każym razem obie chcą te same i za każdym razem jest wojna, gryzienie, popychanie:Histeria::Histeria::Histeria:

Cafe szkoda, że nie udało się nic kupić dla siebie, ja bym taka kase przepieprzyła już na byle co, niestety:Kiepsko:Taka ze mnie gospodyni, że ile mam tyle wydam:Kiepsko:
O drogim życiu nic nie mów...masakra:Histeria:

Vercia jak Marcelini? Były nocne wedrówki? Stachu kilka nocy nie łazi, a potem znowu zaczyna, a zachowuje się przy tym jak lunatyk, bo jak zobacze, że jest u nas w łóżku to mówie: Stasiu do siebie, a ten bierze poduszke w łape i bez żadnego ale zmyka do swojego pokoju:Oczko:

andzia
cafe82
andziapowiem ci,ze julian i cezar juz teraz sie popychaja i gryza,uwierzysz?
zawsze walcza o zabawki,o wszsytko

nie ubieramy ich rowno
maja rozne zabawki i robimy to z nadzieja,ze za rok nie beda chcieli wszsytkiego takiego samego ale czy to cos da?

Uwierzę:lol:
I szczerze, nie wiem czy to coś da:lol: Przed naturą się nie ucieknie:)

:36_6_3:

juz widze jak za kilka lat kilka razy w tygodniu bedziemy wzywani do szkoly

cafe82
andzia
cafe82
andziapowiem ci,ze julian i cezar juz teraz sie popychaja i gryza,uwierzysz?
zawsze walcza o zabawki,o wszsytko

nie ubieramy ich rowno
maja rozne zabawki i robimy to z nadzieja,ze za rok nie beda chcieli wszsytkiego takiego samego ale czy to cos da?

Uwierzę:lol:
I szczerze, nie wiem czy to coś da:lol: Przed naturą się nie ucieknie:)

:36_6_3:

juz widze jak za kilka lat kilka razy w tygodniu bedziemy wzywani do szkoly

Laski ida do szkoły w Anglii, bo to jedyna podstawówka z internatem jaką znalazłam:)

hehe. ale u Was wesolo z tymi bitwami :) Wiem, ze dla Was to nie jest smieszne, ale chcaialbym zobaczyc Julka i Cezara w akcji.

Co do Lidla to my tez juz mamy ta pizame i jest zajebista. Nie wspomne o cenie, bo 22 zl to smieszna cena w porownaniu do H&M czy ReKids.

A ja kurcze musze Michalowi kupic nowe kapcie. wrrr. Do p-kola tez. Dopiero mial nowe, a juz ciasne.

magda_79
andzia
Magda ja musze kupic całej trojce kapcie do domu, teraz śmigają w laczkach albo na boso. I jeszcze te nieszczęsne czapy i szale, a nwet nie wiem kiedy znowu na zakupy wyskocze, moze pojade sama jak zołzy wróca do p-kola....

Masakra! Tyle kasy!
JA sie wkurzam, bo 2 m-ce tewmu kupowalam kapcie i teraz znowu. Znowu mlody sie tak wyciagnal.

No najgorsze sa właśnie takie eatpy, jak wwsszystkim trzem trzeba kupić naraz to samo, buty na zime, kurtki i jeszcze teraz te papcie. Laski tez się strasznie wyciągnęły, przed morzem kupiłam im spodnie dresowe, które były za długie, a teraz woda w piwnicy, do p-kola się nie nadają już:Rozgniewany:

Kiedy masz USG? Mam nadzieje, ze bedzie dziewuszka, bo paczka z ciuszkami po zołzach juz czeka.

cafe82
musze im jakies porobic bo chyba z miesiac nie robilismy

a prezenty fajna sprawa,lubie kupowac,pakowac ale totalnie nie ma pomyslow co komu pokupic:Szok:
o ile dziewczynkom jakos latwiej
to chlopakom przeciwnie

chrzesniakowi chyba ciuchy kupimy
jego bratu chcielismy dac kase ale pod choinke jakos dziwnie ,nie?

Jeju, Ty już o prezentach myślisz.
Ja tez lubie kupowac, tylko ta zakichana kasa:Zakręcony:
I dla mnie łatwiej kupić ocś chłopcu, może dlatego, że mam Stasia i wiem co w kolejnych etapach życia go interesowała, z zołzy nie interesuje nadal nic:Kiepsko:

andzia
cafe82
musze im jakies porobic bo chyba z miesiac nie robilismy

a prezenty fajna sprawa,lubie kupowac,pakowac ale totalnie nie ma pomyslow co komu pokupic:Szok:
o ile dziewczynkom jakos latwiej
to chlopakom przeciwnie

chrzesniakowi chyba ciuchy kupimy
jego bratu chcielismy dac kase ale pod choinke jakos dziwnie ,nie?

Jeju, Ty już o prezentach myślisz.
Ja tez lubie kupowac, tylko ta zakichana kasa:Zakręcony:
I dla mnie łatwiej kupić ocś chłopcu, może dlatego, że mam Stasia i wiem co w kolejnych etapach życia go interesowała, z zołzy nie interesuje nadal nic:Kiepsko:

no tez niby wiem co olka interesuje a antek to jego rowniesnik
ale i tak ciezko nam cos sensownego wybrac

andzia
magda_79
andzia
Magda ja musze kupic całej trojce kapcie do domu, teraz śmigają w laczkach albo na boso. I jeszcze te nieszczęsne czapy i szale, a nwet nie wiem kiedy znowu na zakupy wyskocze, moze pojade sama jak zołzy wróca do p-kola....

Masakra! Tyle kasy!
JA sie wkurzam, bo 2 m-ce tewmu kupowalam kapcie i teraz znowu. Znowu mlody sie tak wyciagnal.

No najgorsze sa właśnie takie eatpy, jak wwsszystkim trzem trzeba kupić naraz to samo, buty na zime, kurtki i jeszcze teraz te papcie. Laski tez się strasznie wyciągnęły, przed morzem kupiłam im spodnie dresowe, które były za długie, a teraz woda w piwnicy, do p-kola się nie nadają już:Rozgniewany:

Kiedy masz USG? Mam nadzieje, ze bedzie dziewuszka, bo paczka z ciuszkami po zołzach juz czeka.

U nas spodnie dresowe, ktore kupilam do p-kla juz na styk. wrrr.
Ale nie porownuje, bo Michał jeden, wiec luzik, a przy trojce to nawet sobie nie wyobrazam :lup:

Usg mam dopiero 2 listopada. Jakos z Michałem bylam pewna na 100%, ze bedzie chlopak, teraz na poczatku tez, ale im blizej usg ym mniej pewna jestem. No i ciekawa jestem jak cholera.
Kochana jestes :hot over you::big_whoo:

andzia
Kurde u mnie pada:Kiepsko:
A musze iść na poczte, bo mam kupe paczek do wysłania z allegro. Sprzedałam wczoraj kilka aukcji i zarobiłam jakieś 250 zł. Kasa z all idzie na K. konto, powiedziałam, że ma i ją przelać dopiero jak pojade na jakies zakupy, inaczej przepieprze na gówna.

Eeee, zajebiscie!!! 250 zł to juz mozna na zakupy sie wybrac :) Super!
JA poki co to wszystko do wora po Michale i do piwnicy.

magda_79
andzia
Kurde u mnie pada:Kiepsko:
A musze iść na poczte, bo mam kupe paczek do wysłania z allegro. Sprzedałam wczoraj kilka aukcji i zarobiłam jakieś 250 zł. Kasa z all idzie na K. konto, powiedziałam, że ma i ją przelać dopiero jak pojade na jakies zakupy, inaczej przepieprze na gówna.

Eeee, zajebiscie!!! 250 zł to juz mozna na zakupy sie wybrac :) Super!
JA poki co to wszystko do wora po Michale i do piwnicy.

No ja sprzedałam kurtki po laskach, obie poszły za 60 zł, spodnie oceiplane Cocodrilli za 65 zł i dwie sukienki za 30 zeta:)

Witam!

Od 8 się wybieram do was na kawę ale ciągle coś:Padnięty: Młodu dzisiaj odstawił scenę i nei chcial wejść do sali:Wściekły: Już się boję, ze jutro to się powtórzy i zacznie już w domu:Histeria: Nie wiem może za długo był w domu......

Andzia super z aukcjami, a ostatnio tak narzekalaś, ze nic nie poszło.....chyba zalezy w jakim okresie się wystawia :Oczko: Ja truję kilka dni, ze wystawię...i zaraz się za to zabieram....my nie mamy już nic po młodym....nie mamy piwnicy nawet, więc nie mam gdzie tego trzymać, po za tym druga musi być dziewczynka i już:Oczko: Wiem, ze teraz jak będzie dzidziol to wszystko kupię w lumpeksie....

Andzia, Cafe współczuję wam wydatków:o_master2: nie ma co, jak 3 razy kurtka albo buty...pamiętam jak u nas w domu zawsze wychodziłam na tym najlepiej. bo jako pierwsza z rodzenstwa dostawałam nowe, siostra po mnie a brat miał całkiem przerąbane.....wiem, ze teraz jest wszystko i wybór, ale kiedyś tak było, że jedno po drugim :Oczko:

Andzia ja taka sama gospodyni :takwyszlo: Ile mam tyle wydam.....no i uwielbiam kupować, nawet spożywkę...:lup: