Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

hej magda

michal jest niemozliwy,hahaha

ehhh cezar sobie juz drgi raz odsypia
a julek wariuje

myslalam,ze uda mi sie polozyc ale nie da rady

verciaale fajnie z lumpem
my wczoraj bylismy i kupilam jedna bluzke(tylko nie wiem czy dla c czy dla j...hehhe)
a dzisiaj moze przejdziemy sie z siorka do galerii
mam ta kase z butow i cos wreszcie musze kupic
ale to zalezy o ktorej K wroci

Magda fajnie, ze Michal chociaż interesuje się rówieśnikami....Marcel na każde dziecko mówi Kuba:sofunny: i nawet nie myśli, zeby zapytac i zapamiętać, jakie mają imiona:lup:

Cafe ja muszę od razu kupować bo zaraz roztrwonie:Histeria: ale pewnie kozaki kupisz co?

Ogarnęlam komadora:Padnięty: wszystko poskładane, gotuję ziemniaki i zaraz obiad gotowy....musze jesczze zrobic porządki z butami zimowymi i jesiennymi, trzeba poimpregnowac, napastować....najbardziej nie lubię adidasów G. czyścić :ocochodzi: Mam jeszcze resztkę warzyw i chyba machnę salatkę warzywną, wieczorem ponadziewam ziemniaki nią i juz.....

ale tu dzisiaj cichutko
Michał od pol godz spi, wiec mam cxzas dla siebie. P. bedzie standardowo ok. 21.

Widzialam reklame z Lidla, jutro ide kupic mlodemu pizame, bo ze wszystkich wyrosl. I moze jaies rajty kupie jak beda fajne.

Kurcze, kazdy dzien taki sam, zwariowac mozna. JEdnak jak sie chodzi do pracy to jest inaczej, troche mi sie teskni. Musze te moje babeczki odwiedzic, zeby tak ciagle w chalupie nie siedziec.

IDe sie kapac i do wyrka. Poczyam ksiazke i obejrze TopModel.

Cafe udalo sie wyskoczyc na zakupy???

Magda Michała teksty niesamowite jak zwykle:) Czarodziej mały:)
Ja też z K. weicznie się mijamy, nawet jak oboje jesteśmy w domu to albo dzieci, albo on siedzi do późna przy kompie, bo jest na maxa zawalony robotą. W dodatku do końca roku ma prawie każdy weekend zawalony, a to praca, a to jakiś wyjazd, a to zebranie, a to Caritas, ech...:Kiepsko:

Jaką czytasz książkę?

wcięło mi posta:Wściekły::Wściekły::Wściekły:

Po przedszkolu odwiedziliśmy mamę....i tak o 18 wróciliśmy dopiero....G. też dzisiaj do późna, nawet nie ruszył obiadu...i komu ja gotuję :lol: oszalec można, będzie jadł na kolację i tyle! Odpuszczam sałatkę skoro obiad jeszcze leży....zrobię na śniadanie jutro...młody już nie kaszle dzisiaj i smarów nie ma ale nie wiem, kiedy znowu coś przyniesie z p-la :lol:

Andzia my też na jednym podwórku cały dzień, a nie mamy czasu nawet pogadać.....dobrze, ze przynajmniej wizja jest, bo z fonią gorzej :lol:

Magda zapomniałam, ze ty teraz w domku :lup: Masz rację ruszaj tyłeczek i na ploty ruszaj :yes:

Cafe jak zakupy?

Dostalam cynka od sąsiadki mamy, ze w poniedziałek będą fajne buty dziecięce w lumpku, jak mi się uda dojechać to chyba skoczę....chyba przydadzą nam się ajkieś trapery albo coś ciepłego oprócz śniegowców....

hej

no bylysmy ale ja to chyba nie potrafie w normalnych sklepach kupowac,serio
pokupilam dzieciakom pare pierdol
zarcia troche i tyle

smiech,mowie wam

za to wybralam tez spodenki dla j i c
i bluzke dla olasa i zaplacila moja mama,mowi,ze juz pod choinke zaczyna zbierac,haha

verciasuper z butami-mi udalo sie kupic kiedys chyba ze 2 pary dla olka,nowki sztuki za kilka zlotych

andziaa ty co tak latasz?
zdrowka dla dziewczyn
mowisz,ze tak dlugo je przetrzymasz?

olek tez kaszle
ale na razie widze,ze to od kataru
zobaczymy
poki co chodzi

magdamamy te pizamki,sa suuuuper
ostatnio tez dokupilismy

Vercia ale te lumpki u Was fajne! JA w poniedzialki jezdze do fajnego, ale to kawal drogi, wiec wyprawa i dla dzieci nie za duzy tam wybor maja.
P. na szczescie obiady jada w pracy, ale i tak schudl na maksa, bo ciagle w biegu. Juz go nawet na wyniki wyslalam, bo balam sie, ze cos nie tak, ale wszystko ok. Po prostu jest przepracowany :( I co chwila krew z nosa. Masakra!

Andzia czytam teraz 2 ksiazki jednoczesnie. Musialam po nie skoczyc, bo ostatnio nawet nie patrze na tytuly ani autorow, i tak nie mam do tego pamieci. A ze czytam nowa ksiazke co 2-3 dni to nawet nie probuje zapamietac :)
Teraz mam:
"Druga szansa" Joanna Rakowicz
"Spotkamy sie pod drzewem ombu" Santa Montefiore

Takie lajtowe, ale bardzo fajnie sie czyta.

cafe82
veronica_20
Cafe szkoda, ze butków nie kupiłaś....ja dlatego muszę od razu kupowac jak mam kasę, bo inaczej zaraz pójdzie kasa na inne pierdoły...

no dokladnie
ale ja i tak kupie sobie te buty,i koniec kropka
nie chce tylko na sile,bo to bez sensu

u mnie wlasnie tak jest, musze od razu kupic.
Mama zaplacila za mnie w sierpniu za ubezpieczenie mojego mieszkania i powiedziala, ze za ta kase mam sobie cos kupic. I teraz zaluje, ze tego nie odlozylam, bo oczywiscie wszystko poszlo na zycie.

magda_79
cafe82
veronica_20
Cafe szkoda, ze butków nie kupiłaś....ja dlatego muszę od razu kupowac jak mam kasę, bo inaczej zaraz pójdzie kasa na inne pierdoły...

no dokladnie

Mama zaplacila za mnie w sierpniu za ubezpieczenie mojego mieszkania i powiedziala, ze za ta kase mam sobie cos kupic. I teraz zaluje, ze tego nie odlozylam, bo oczywiscie wszystko poszlo na zycie.

ja wlasnie odlozylam
i juz

a zycie jest tak cholernie drogie
coraz drozsze
nawet nie licze ile wydajemy za zarcie,mleko i pieluchy:Histeria:

cafe82
magda_79
cafe82

no dokladnie

ja wlasnie odlozylam
i juz

a zycie jest tak cholernie drogie
coraz drozsze
nawet nie licze ile wydajemy za zarcie,mleko i pieluchy:Histeria:

:yes: coraz droższe......

Kurczę G. tak napalił, ze mam safari.....oddam ciepło darmo!!!!!!:lol:

Jeeeestem! Chlopaki pojechali o 8, a ja szybko kapiel, bo od 9 do 18 nie bedzie u nas wody. Pomylam gary i znowu myk do wyra :) Zaraz machne kawke. Ale sie rozleniwilam :)

Michał tez przylazi w nocy, ale zadne z nas nie ma sily go odprowadzac. Poza tym P. taki za nim steskniony, ze mu szkoda. Nie wiem jak to bedzie jak dziec nowy sie pojawi. JA w nocy bede karmic, przewijac, mlody bedzie sie budzil.

Mialam od razu rano podjechac do Lidla po rajty i pizame, ale na gadaniu sie skonczylo.
Pojade jak bede odbierac Michała.