Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

magda_79
No Michał tez jeszzcze bez rajstop, ale zaraz jedziemy do lasu na spacer, a sprawdzialam i jest +3 :(
Mam 1 rajtki. Dzieki zsa info o Tesco, chyba tam podjade w takim razie po te rajtki. Bardzo jestem zadowolona z bielziny, ktora mi polecilas.

i ja jestem zadowolona
gatki sa super,i podkoszulki tez

na pewno bedziemy tam kupowac

a te rajtki w promocji znalazlam ,chyba z 14 zl przecena
a w dotyku fajne,grube,bawqelniane
miejmy nadzieje,ze nie rozleca sie w praniu

Cafe ja tez mam z tesco rajtki i po praniu są ok....widzialm tez te kalesonki w h&m, ale głupia nie kupilam, jak bylismy we Wrocku :lup: a u nas pewnie nie będzie.....u nas też 3 stopnie, ale jak dla mnie jeszcze za wcześnie na kalesony i rajstopy......zaczniemy ubierać, jak będzie minus....zastanawiam sie, jak to bedzie w przedszkolu, bo wątpię, zeby Panie rozbieraly każde dziecko z rajstop i kaleson....to mnie martwi, ze będzie latał w podwójnych spodniach po sali.....

My ruszylismy tyłki, zakupy zrobione, obiad zaraz będę kończyć...ale tak mnie zmuliło w tesco, o mało nie zemdlalam....normalnie chwila moment i dostałam temp.:Wściekły: G. w pracy, więc zobaczymy się dopiero późnym wieczorem, a nie ma kogo prosić o pomoc....na szczeście zrobilam zakupy większe i do poniedziałku nie ruszam się z domu!

Magda własnie widziałam wszyscy w kozakach i takich z kożuchem, i futrem a ja w pantoflach na koturnie :lup::lup: Muszę ruszyc po kozaki w końcu.....

Cafe i jak z zakupami?

Ja poleżalam, a zasnąć i tak nie mogę, taaaaki nochal zapchany:Histeria: właśnie obczajam jakieś przepisy i chyba zrobię murzynka.....mam jeszcze trochę drożdży i musze też wykorzystać......a mlody w przedszkolu zasypia, w domu nie ma mowy nawet......obiadu też nie zjadl, a specjalnie robiłam barszcz, co za paskud wredny!!!

Andzia i jak po wizycie?

My tez juz po spacerze. Na sloncu suoer, ale jak szlismy przez las to ziiiimno. Brrr! Jednak dobrze, ze mu rajty zalozylam. Jzu chyba zapomnial, ze takie cos, bo bardzo mu sie spodobaly i teraz w nich spi :lup:
Po spacerze do galerii i ledwo zyje. Kalesony byly, ale jakie z ludzikami i nie wzielam. Czarne i w paski szaro-czarne tylko bardzo duze rozmiary. Weszlam tylko na Reala i po 15 bylismy w domu. Bez sensu dzien.

Ide sie zabrac za drugie danie, mlody wstanie to zje, a i ja glodna.

Cafe nie mam zadnych ksiazek, porozdawalam to co mialam. A bedziesz miala staystyke? Bo mam ksiazke i tablice.

Vercia zdrowiejscie szybko!

Nie ma to jak praca na chorobę....od razu lżej....ogarnęlam szafę, spakowalam w wory wszystkie niepotzrebne rzeczy, skoczylismy pieszo do sklepu i upiekłam ciasto toffi i murzynka...jutro rozpusta...będziemy się obżerać.....jutro tylko przełoże masą, mam nadzieje, ze nie będzie twarde.

Cafe, na jutro macie opiekę na zakupy?

Magda u nas to można pomarzyć o tych kalesonach.....w h&m najwięcej dla niemowląt mają, dla chłopców prawie nic::(: Wczoraj zmarzły moje kwiaty i padly......miałam takie tam wilce itp. na pergoli:Wściekły: Jak dojdę do siebie to muszę powyrywać wszystko

Joł,
laski zasypiają, czekam aż nastąpi cisza, żeby pomalowac pzaury. Stasiu dzisiaj był tak grzeczny jak nigdy, az mu chciałam temperature mierzyc, ale przed chwilą mi powiedział, że chciał sobie zasłużyć,żeby oglądac Mam Talent:Oczko:

U lekarza ok, stwierdził, że zołzy wyglądają kwitnąco, osłuchowo czysto, kazał tylko podwać Mucosolvan, ew. Dipfergan. To prawdopodobnie jakaś infekcja z p-kola, która u nich objawia się "tylko" kaszlem. Uspokoił mnie, chociaż te kaszlą momentami jakby miały płuca wypluć.

I nie wiem co z tymi urodzinami jutro, jak pobiegają to znowu będa kaszleć...ech...

A ja na dzisiaj mam juz dosyc, wlaczylam Michałowi bajki. Syf naokolo, ciuchy po spacerze leza, a ja mam wszystko w dupie.

Do tego jutrzejszy dzien mielismy spedziec tak bardzo na luzie. Rano wyprawa do lasu, pozniej mielismy skoczyc do sklepu. A wieczor na spokojnie w domu. I co? Lipa! Tesciowa ma dzisiaj imieniny i jutro idziemy :( Chyba nie musze pisac jak bardzo mi sie chce, co?

Ide zrobic sobie kawke.

Vercia pierwsze słysze, żeby na chorobe najlepsza była praca:lol: Rozwalasz mnie na każdym kroku...ja mam syf na potege i posprzatam dopiero jak te dwa szkodniki wrócą do p-kola...Boże przy nich naprawde nic sie nie da zrobić:Histeria:

Magda my tez bez rajtek i kalesonów, ja Stasiowi kupiłam w zeszłym roku zwykłe z Ben 10 i Scooby Doo, na metce jest Firma Cartoon Network, chyba 12 zł parta i są naprawde ok, po praniu nic sie nie dzieje

Cafe ale fajnie, ze macie u siebie CH, zawsze to bliżej na zakupy:yes: Nam brakują czapki, szale i rekawiczki i kompletnie nie wiem gdzie ich szukac, bo w sklepach, w których patrzyłam to wszystko pobrzebierane

cafe82
magdauuuuu nie zazdroszcze ...skoczcie na godzinke i juz

andziaja bym jechala....w koncu nic im nie jest
powiem ci,ze nie daje mucosolvanu od wczoraj i mlodzi mniej kaszla

No niby tak, ale sama nie wiem. K. mówi, zeby je zostawić u t. Bierzemy jeszcze jednego Stasia kolege i w drodze powrotnej mamy wstąpić do Ikei, bo przyszły te szuflady do Stacha, a cinko widze spacer po Ikei z czwórką dzieci:Kiepsko:

andzia
cafe82

No niby tak, ale sama nie wiem. K. mówi, zeby je zostawić u t. Bierzemy jeszcze jednego Stasia kolege i w drodze powrotnej mamy wstąpić do Ikei, bo przyszły te szuflady do Stacha, a cinko widze spacer po Ikei z czwórką dzieci:Kiepsko:

łe to skoro tak
to luzzik
zostawcie i juz

cafe82
andzia
cafe82

łe to skoro tak
to luzzik
zostawcie i juz

No nie wiem, bo jeszcze nic z nią nie ustalaliśmy.K. jedzie za godzinkę z teściem na polowanie, to jak bedzie u nich to podpyta...