Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Cafe fajnie, ze jestes zadowolona z zajęc, z matmą tylko lipa, ale pewnie szybko wszystko sobie poprzypominasz....moja siorka jest na ekonomii, z matmy miala 2 na maturze, wzięła korki i jakoś daje radę, ty a pewno sobie poradzisz :yes: Zazdroszcze ci najbardziej tego, ze pojedziesz do ludzi i 2 dni spokoju, mozna odetchnąc, pogadac, posmiac się i człowiek zdystansowany wraca do domu :Oczko:

Witam!

Gosia zdrówka dla Kuby, a Ty zaglądaj do nas częściej! I wszystkiego najlepszego z okazji DNIA NAUCZYCIELA:Całus:

Cafe też podziwiam matki wielodzietne, choć wydaje mi sie, ze im więcej obowiązków, tym lepsza organizacja......

Kolejna nockę prawie nie spałam....najpierw ja nie moglam zasnąc, bo kaszel mnie dusil, później G. wstawał, bo nos ma zatkany cały a o 5 młody wstał i powiedzial, ze już jest dzień i trzeba wstawać :glass: G. jakos pozboeraał się i polecial do pracy, a ja muszę zrobić zakupy, bo mamy taaakie puchy w lodówie.

hej vercia

zdrowka dla was

kuzwa jeszcze K mnie wkurzyl
bo dzwoni i pyta co tam
a ja mowie,ze mam dosyc tych dzieciakow a on wielce wkurzony i foch,ze w takim razie on nie moze pracowac bo narzekam,i ze za godzine bedzie w domu
no ja pierdole

na pewnoi masz racje,ze im wiecej dzieciakow tym lepsza organizacja
ale dziekuje bardzo

ciagle cos
jak nie jeden to drugi,jak nie drugi to trzeci

cafe82
hej vercia

zdrowka dla was

kuzwa jeszcze K mnie wkurzyl
bo dzwoni i pyta co tam
a ja mowie,ze mam dosyc tych dzieciakow a on wielce wkurzony i foch,ze w takim razie on nie moze pracowac bo narzekam,i ze za godzine bedzie w domu
no ja pierdole

na pewnoi masz racje,ze im wiecej dzieciakow tym lepsza organizacja
ale dziekuje bardzo

ciagle cos
jak nie jeden to drugi,jak nie drugi to trzeci

Cafe, może K. źle zrozumiał to co chcialas powiedzieć.....na pewno się dogadacie :yes: Naszego pracownika córka ma 2 latka i leży od pół roku w szpitalu, jego żona z nią, a w domu jeszcze jeden 3 latek.....mała dostała po szczepieniu zapalenia opon mózgowych i sepsy....jak opowiada co oni przeżywają itp, to ja już nie narzekam na nic, najważniejsze, że zdrowy..........

hej laseczki
P. zaraz jedzie do Niemiec i wroci przed 21 :( A my z Michem sami, bo moja mamuska jakies konferencje prowadzi i zobaczymy ja za jakies 2 tyg., bo ciagle w rozjazdach :lup:

Cafe mam nadzieje, ze dogadalas sie z K.
A ja matmy zazroszcze, wszystkie matematyczne przedmioty byly moimi ulubionymi, a ekonometria to juz w ogole bajka :)

Andzia spokojnego dnia!

Kurcze, mlody zaczal cherlac jak i ja, na szczescie to mokry kaszel, wiec nie jest taki meczacy. Musze mu zaraz dac jakis syrop.

Cafe takie teksty nie są mi obce, to jest trudny czas dla Was obu i pewnie jeszcze raz oboje nie wytrzymacie napięcia:Całus:

Vercia takie sytuacje jak u Waszych sąsiadów ucza pokory, ale zazwyczaj na jakiś czas...Z trójką rzeczyiwcie lepsza organizacja, ale i brak czasu na wiele podstawowych rzeczy...

Magda zdrówka dla Miska, laski tez mają ten kaszel taki urywający, ale jednak spory i częsty...ale co dziwne w nocy nie kaszlą w ogóle...

cafe82
andziamozesz mi pokazac jakia macie parasolke?
musimy cos kupic na wylotki i nie wiem jaka wybrac

dobrze pamietam,ze macie mclarena?z tego co czytam,to najlepsze blizniacze parasolki

My mamy Mamas&Papas Wózek dla bliźniaków Mamas & Papas Tempo NOWY (1866221237) - Aukcje internetowe Allegro.
Taka se, super się nią nie jeździ, ale nie wiem czy jakąkolwiek bliźniacza parasolką z małymi kółkami się jeździ dobrze

andzia
cafe82
andziamozesz mi pokazac jakia macie parasolke?
musimy cos kupic na wylotki i nie wiem jaka wybrac

dobrze pamietam,ze macie mclarena?z tego co czytam,to najlepsze blizniacze parasolki

My mamy Mamas&Papas Wózek dla bliźniaków Mamas & Papas Tempo NOWY (1866221237) - Aukcje internetowe Allegro.
Taka se, super się nią nie jeździ, ale nie wiem czy jakąkolwiek bliźniacza parasolką z małymi kółkami się jeździ dobrze

aaaaa dzieki