Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

KUbuś wykąpany, o 20 zasnął i zasnął i zastanawiałam się czy obudzi się o 20:30 na kolejną porcje mleka i oczywiście mój synek poczuł głód i się upomniał o żarełko:dzidzia: a teraz już śpi, ale zapewne za 3 godziny da o sobie znać, normalnie szok.. żeby tak się budzić... nie przeszkadzało mi to dopóki moja położna nie stwierdziła, że mi współczuje;)

Marcelek śliczny, a na Olka to ja już ostatnio nie mogłam się napatrzeć:)

dzien dobry dzis nie wyspalam sie wcale-olek zasnal kolo 23 po czym po polnocy pobudka i do 2 noszenie i lulanie....3.30 glodny....i 6.30 ....teraz padl....a ja cos pasc nie moge....wiec kawke sobie zrobilam i leze
dzis szczepienie i jakas jestem poddenerwowana-oby zniosl to dobrze bidulek moj i nie plakal....
dam znac po wszsytkim a teraz dopije kawke i ogarne troche
gosia kubus to niezly przystojniacha....uwielbiam takie czarne lebki....
andzia moja synowa cuuuuudna.....jak bede miala drugiego synka to i zoske poprosze:hahaha:

Zośka wczoraj obraziła się na mnie i zasnęła u tatusia pół godziny po północy! O cycku nawet słyszeć nie chciała więc się bałam, ze będzie mi się w nocy budziła na jedzenie a ona wstała dopiero o 8.15! Podjadła i obie pospałyśmy jeszcze przeszło godzinkę. Teraz z nią negocjuję żeby puściła mnie pod prysznic bo chciałabym się zrobić na bóstwo przed spacerkiem;) Sama jest kobietą więc może zrozumie;))) Dzisiaj pierwszy raz po całej nocy nie było bomby w pieluszce- aż się wystraszyłam! Pierwsza tylko osikana pieluszka! ;) Za to ja nie czuję się najlepiej. Wczoraj mnie mdliło aż wypiłam Smectę a dzisiaj mam rozwolnienie. Zastanawiam się po czym, bo jem tylko chleb z padliną, na obiad ziemniaczki z miąskiem i marchewką i obowiązkowo ciasteczka. Ale to raczej nie są rzeczy, które mogłyby zaszkodzić:(

http://www.suwaczek.pl/cache/7dd702d99e.png
http://s2.pierwszezabki.pl/017/0174999f0.png?4853