Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Ojoj Andzia to się porobiło...

A co tu dzisiaj taka cisza?
My byliśmy na spacerku, dzisiaj zimniej więc chciałam małego zapakować w kombinezon, który jakiś czas temu kupiliśmy (rozmiar 68) i okazało się że jest już mały... Masakra nie dałam rady małego w niego wcisnąć, musiałabym mu chyba ręce połamać... Wystawimy na allegro i musimy kupić nowy kombinezonik...

Mały dzisiaj w miarę spokojniutki, położna powiedziała że mam mu dawać espumisan nawet do trzech razy dziennie. To daje jak tylko widze że ma brzuszek napięty, albo wiem że np po wieczornym karmieniu ma kolke to do wieczornego też mu daje...

Ja właśnie gotuje bigosik, teściowa dzisiaj przyjeżdża i siostra męża. Teściowa zostanie przez tydzień a ja się ciesze, że będe miała do kogo na codzień buzie otworzyć:)

Hej kobitki!
A co tu tak spokojnie dzisiaj???
My dopiero wrocilismy z calodziennego castingu na najemcoe mojego pobabcinego mieszkanka.
Mysle, ze wszyscy byli zaskoczeni, ze wszystko jest wyremontowane i nowe. Wszystkie osoby, ktore przyszly je ogladac chcialy od razu umowe podpisywac :)
Przyszly min. 2 gwiazdki wyszczekane, jakies glepie usmieszki do mojego P. Szybko je pogonilam. A potem wydzwanialy, zeby im powiedzic czym sie sugerowalam przy wyborze. hihihi!

No, ale w koncu wybralismy! Fajna para, mam nadzieje, ze intuicja mnie nie myli. Okaze sie!

magda_79
Hej kobitki!
A co tu tak spokojnie dzisiaj???
My dopiero wrocilismy z calodziennego castingu na najemcoe mojego pobabcinego mieszkanka.
Mysle, ze wszyscy byli zaskoczeni, ze wszystko jest wyremontowane i nowe. Wszystkie osoby, ktore przyszly je ogladac chcialy od razu umowe podpisywac :)
Przyszly min. 2 gwiazdki wyszczekane, jakies glepie usmieszki do mojego P. Szybko je pogonilam. A potem wydzwanialy, zeby im powiedzic czym sie sugerowalam przy wyborze. hihihi!

No, ale w koncu wybralismy! Fajna para, mam nadzieje, ze intuicja mnie nie myli. Okaze sie!

Super, ze kogos wybraliscie!!!Oby intuicja Cie nie myliła.
Moje dzidzie chyba wiedza, ze mama skacowana, bo nawet grzeczne dzisiaj.
Za to Stachu nadrobił za wszystkich:ehhhhhh:

Dobry wieczór;)
Dzisiaj wreszcie zadbałam o siebie;) Rano nakarmiłam małą, szybko uśpiłam pobiegłam do solarium. Babeczka polecała mi stojące a ja jej serdecznie podziękowałam, bo dosyć się nastoję w domu a ja potrzebuję poleżeć w ciepełku! Solarium bajka- nowoczesne wyrko z aromaterapią! Aż mi się wyłazić nie chciało- szkoda, że nie można tak poleżeć bez opalania bo mogłabym bez końca;) Przy okazji zapytałam, czy fryzjer znajdzie dla mnie chwilkę i kazali mi przyjść za pół godziny więc pobiegłam do domu (a to niezły wyczyn bo mam pół kilometerka pod bardzo stromą górkę), nakarmiłam Bąbelka, zapakowałam do wózka i wygnałam z tatusiem na spacer (oczywiście nakłamałam mężulkowi, że to będzie 15 min. bo inaczej bałby się zostać z małą, a wiedziałam że na spacerku maleństwo będzie spało jak zwykle). Jak wyszłam od fryzjera mężuś powiedział, ze sam mnie chciał już wygonić bo miałam na głowie jedno wielkie niewiadomoco;) Ale ja się super poczułam! Teraz marzy mi się masaż- a co, trzeba iść za ciosem;)))
Kolega mężulka z pracy zaprosił nas dzisiaj na urodziny swojej 10 letniej córki a nigdy nas wcześniej nie zapraszał. Zdałam sobie sprawę, że zakończył się pewien etap w naszym życiu i zaczyna się kolejny. Wszystko sie przewartościowało. Kontakt ze znajomymi singlami się urywa, bo nie mamy czasu na wyjście do kina, pubu, czy zabawy jak za studenckich czasów. Brakuje też powoli tematów do rozmów. Za to rozwijają się nowe znajomości, tak jak z tym kolegą, który zaprosił nas na urodziny córki. I to jest właśnie to, co mi najbardziej odpowiada. Cholera, ja chyba wreszcie dojrzałam;))) I czuję się z tym fantastycznie!

http://www.suwaczek.pl/cache/7dd702d99e.png
http://s2.pierwszezabki.pl/017/0174999f0.png?4853

Prosiak jest dokładnie tak jak mówisz, dziecko zmienia wszystko w dotychczasowym zyciu, wszelkie priorytety, wartosci i na znajomych konczac.

Ja wczoraj za szybko przechwaliłam moje bestie, co prawda kolek nie było, od godziny 22 do 2 w nocy były w nastroju bardzo towarzyskim i ani myslaly o tym, zeby spac!!!
Odsypiaja teraz:/

Milej niedzieli wszystkim

witam dziwczynki
wczoraj nawet nie mialam chwili,zeby napisac dzien dobry....ciagle cos....
prosiaczek masz racje.....z chwila przyjscia na swiat dziecka wszystko sie przewartosciowuje....w koncu dzidziol jest najwazniejszy....
andzia babo co ztym winkiem?....ma sie slaba glowa,tak?:36_5_2:ja po jednym kieliszku to bym pewnie padla.....nastepnym razem proponuje bez winka brac sie za spalanie kalorii

prosiak choleres ja to mam opory przed solarium...mialam zapytac polozna i zupelnie zapomnialam...a polezalabym i wygrzala sie...od razu czlowiek sie lepiej czuje
ja lepiej sie poczulam bo wbijam sie powoli w ciuchy ,przede wszystkim w spodnie ....i nawet opona nie jest taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaka wielka
jest taaaaaaaaka:smile_jump:
musze kupic jakas kurtke cieplejsza ale zaczekam jesczcze ....a coo....nie chce miec pozniej z duzej

Hej dziewczynki,
piszę dopiero teraz bo Zośka nam dzisiaj zdezorganizowała cały dzień. Obudziła się o 5 na karmienie, później o 8 ale byłam tak śpiąca, że R. ją przebrał (tradycyjnie go obsikała;) i podstawił mi do cycka. Później położyłam małą w łóżku między nami, ja miałam spać a R. czekać, aż mała zaśnie i się nią zająć. Ale jak zwykle odleciał pierwszy! Po nim zasnęłam ja i tak sobie spaliśmy- jak Zośka zapiszczała to się budziłam, dawałam smoczek i spaliśmy dalej. Ocknęłam się o 13! Zjedliśmy śniadanie, pojechaliśmy na zakupy a jak wróciliśmy Zośka dorwała się do cycka i zasnęła więc z kąpielą musieliśmy poczekać aż się obudzi. Obudziła się o 22, kąpiel ją wybudziła i dopiero teraz zasnęła! Co za dzień;)))

http://www.suwaczek.pl/cache/7dd702d99e.png
http://s2.pierwszezabki.pl/017/0174999f0.png?4853

gosiammm
andzia
Gosiamm pomysl sobie, ze zawsze moglo bc gorzej, moglas miec blizniaki i tak jak ja-kolki w wersji stereo:/
standardowo od 20-tej jest krzyk:36_2_14:

Andzia ty to wogóle powoli stajesz się moją idolką;) jak sobie pomyślę że masz taką kolkę w podwójnym wydaniu...:o_master:

Wow, mam swoich pierwszych fanow. Jka tak dalej pojdzie, to bede autografy rozdawac:sofunny:

A tak na serio, to nie przesadzajmy:)
Nie jest lekko, to fakt, ale kazda z Was na moim miejscu tak samo dalab rade. Jak trzeba to tzreba.

A te spia.Chba je dzisiaj przetrzmam w ciagu dnia, bo im sie wszstko rozregulowalo i znowu beda do 2 w nocy wojowac.

A ja ogarnelam troche, wstawilam drugie pranko i czekam az sie obudza, to smigniem na spacerek, bo pogoda dzis piekna:36_2_27: