Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

andzia
cafe82
andzia
U nas popołudniu przeszła mega burza i standardowo 3 h nie było prądu. Masakra, raz zagrzmi i już wszystko siada. Pieprzona wiocha:Kiepsko:

w kaliszu drzewa powalone...szokk

dziewczyny fajni,ci nasi mezowie,coo?

Nooo:)
Ja naprawde nie narzekam, czasem K. mnie wkurza, wkurza mnie jego bałaganiarstwo i inne duperele, ale naprawde nie jest źle, ma cierpliwośc do moich fochów, nerwów, przy dzieciakach wszystko robi, kochany jest:)

Teraz musze dopilnować, zeby to przeczytał:lol:

:sofunny:

ja tez najbardziej doceniam cierpliwosc mojego K
i pracowitosc i zaradnosc
i to,ze w zyciu mi niczego nie odmowil
ze w zyciu mnie nie wyliczyl nie rozliczyl

magda_79
andzia
cafe82

w kaliszu drzewa powalone...szokk

dziewczyny fajni,ci nasi mezowie,coo?

Nooo:)
Ja naprawde nie narzekam, czasem K. mnie wkurza, wkurza mnie jego bałaganiarstwo i inne duperele, ale naprawde nie jest źle, ma cierpliwośc do moich fochów, nerwów, przy dzieciakach wszystko robi, kochany jest:)

Teraz musze dopilnować, zeby to przeczytał:lol:

hhehe!
P. tez znosi moje humory, a wkurza mnie jego pedantyzm :hahaha:
Ale tylko czasami :)

haha

tego pedantyzmu to akurat troszke zazdroszcze:Oczko:

moj K ciagle mysli,ze wszstko robi sie samo:hahaha:

Andzia u nas dzisiaj przeszły dwie....niedaleko nas jest wieża ciśnień i jest najwyżej w mieście i tam zawsze walą w nią pioruny....coś okropnego, trzaska tak, jakby mi w dom wleciały:Histeria:
Magda super, że masz takie wsparcie w P. :yes:
Cafe, Andzia jakos nie mogę sobie wyobrazić mojego G. z więcej niż jednym dzieckiem, kapanie itp. przechodzi moje oczekiwania....:Oczko:

Cos po odstawieniu tabletek anty mam ajkieś uderzenia gorąca, zimna, poty mnie oblewają....mam andzieję, ze wkrótce to minie, bo czuję się jak dziwoląg. Naklepalam muffinki, młody spakowane, teraz szykuję coś dla siebie. Z siostrą wszystko dograłam, wysiadamy na dworcu Wrocław Mikołajów. Przy okazji skumałam się z koleżanką, która kiedyś zapraszała i też zamierzamy ją odwiedzić. Młodemu chyba włoże pieluchę do pociągu, bo boję się, że nie zdązy.....

Magda troche mnie pocieszyłaś, ze nie tylko Stachu tak ma, mam nadzieje, ze taki głupi okres i mu minie:Kiepsko:

Cafe super plany na weekend!!! K. tez jutro wyjeżdża=-na kaczki, chciał zrezygnowac, ale to 3-4 h, jakoś dam rade, a to rozpoczęcie sezonu, więc wiem, że bardzo mu na tym zależy, no i zabiera naszego fochmistrza ze sobą. Za to popołudniu Stachu idzie na urodziny do kolegi, a K. ma zabrać zołzy nad jezioro

My niedawno wrociliśmy, było suuuuper! Zaliczylismy salę zabaw w jednej z galerii, później zoo i mcdonalda.Młody zachwycony. W drodze powrotnej padł w pociągu. G. spisał się wzorowo, dzisiaj wrócił o 4 do domu, ale wstał o 7, zeby nas zawieźć na pkp, odebrał nas i pojechaliśmy na kolację. Musze częściej wyjeżdzać, albo cos dotarło :Oczko: Póxniej wrzucę fotki na boku.

hej hej

jak mija weekend?
my wczoraj posiedzielismy,przed 20 bylismy w domu
mlodzi zasneli kolo 21 a i tak o 5 wyspani
no nie ma na nich bata,no
teraz julian sobie odsypia juz:Zły:

za to ciesze sie,bo moi rodzice zabieraja olasa na caly dzien:yipi:
a my pojedziemy sobie na zakupy,cos tam moze wymyslimy

czekam az zaproponuja,ze zabiora chlopcow na spacer chociaz
bo chcialabym z olkiem troche czasu spedzic
ale moze za jakis czas?

a moja T zaczyna bardzo wyprowadzac mnie z rownowagi:Zły:
wczoraj bylismy tez u jej siostry blizniaczki i wiem od jej synowej(chrzestnej cezara),ze pieprzyla na mnie takie pierdoly

i ciocia zawsze taka serdeczna,mila...jakas chlodna taka byla,nic nie zagadala prawie...
T musiala jaj jakies bzdury naopowiadac:Zły:

tlumaczyc sie ciotkom kuzwa nie zamierzam ale tak robic nie bedziemy,o nie!

Cafe fajnie, ze rodzicie zabierają Olasa, może w końcu też będą zabierac chlopców. Może sama kiedyś zaproponuj? I powiedz, że chciałabys spędzic trochę czasu z Olkiem, myślę, że jak wytłumaczysz to zrozumieją. Czasem tak trzeba.
T. zachowanie podobne do mojej, ode mnie nawet szwagierka nie odbiera tel.:Wściekły: Ale nie odpuszczę, nie zamierzam się tłumaczyć i prosić.

hej
/my wczoraj u mamy i dzisiaj z mama na dzialce. P. jak zwykle w pracy :( Juz mnie to zaczyna wkurzac.
Mlody padl mi w samochodzie, a mialam go juz od razu kapac i klasc spac. Teraz pewnie bedzie marudzil.

Vercia ale fajna wyprawa za Wami!! Zazdroszcze!

Cafe kuzwa, pewnie, ze ciotkom tlumaczyc sie nie bedziesz. Szkoda tylko, ze nie maja odrobiny zdrowego rozsadku :( T. olac, glupiemu nie przetlumaczysz.
Fajnie, ze rpodzice Olasem sie zajeli. Moze kiedys przy okazji napomknij w zartach mamie, ze fajnie by bylo, gdyby zabrali chlopakow na spacer na 2 h, a Ty bys miala szanse pobyc tylko z Olkiem. W koncu do tego dojrzeja :)

Andzia zyjesz? Pewnie wszystko bylo dopiete na ostatni guzik, co? Czekamy na wiesci i fotki!

Cześć dziewczyny:)
Ja przez @ mam dwa dni wycięte z życiorysu:/ no masakra jakaś:/ dawno tak się nie czułam:/ Wchodziłam tutaj, podczytywałam was, ale nie miałam siły pisać:/
A dzisiaj już lepiej, byliśmy cały dzień u rodziców na działce:) Kuba w swoim żywiole bo były dziewczynki. Wykąpali się troszkę w basenie, pobiegali i wróciliśmy do domu:)

Cafe fajnie, że mama zabrała Olka, ale na pewno lepiej dla wszystkich byłoby gdyby wzięła trochę chłopców. Grzeczni są w wózku na spacerach?
T. nie komentuje, one naprawde wszystkie po jednych pieniądzach...masakra:Wściekły:

Vercia super, że wyjazd udany, Marcelowi spodobała się jazda pociągiem? Fajnie, gdyby udało się z sister nawiązać dobry kontakt:)
No i niedzielny spacer we trójkę, super:great:
Magda ech, naprawde szkoda, że P. musi pracować w weekendy...w roku szkolnym też w każdy weekend?
Gosia dobrze, że wróciłaś do żywych:)