Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

andzia
Cafe dzięki za wskazówki:) A powiedz mi jak bym je zrobiła dzisiaj to na niedziele beda ok, czy lepiej robić jutro? Bo na jutro mam jeszcza plaka, torta, mięcho i sałatki i nie wiem jak się wyrobie

szczerze to zawsze robie dzien wczesniej
albo nawet tego samego dnia
moze w niedziele od ranca machniesz,co?
wierz mi ze samo ciasto robi sie w 5 minut:yes:
pieczenie z dwoch porcji max godzinke

jaki tort robisz?
tez musze a nie umiem:Szok:
bylam pytac w cukierni i za elmo chca ok 100zl....duuuuzo

Cafe to strasznie drogo!! Ja gdzieś na necie widzialam torty dziecięce z instrukcją, fajne były z tych pianek marshamallow......Ja kupilam sobie blachę ba nuffiny i wchodzi 25 sztuk na jeden raz :Oczko: Super sprawa!
T. nie skomentuje! Boszeee czy one wszystkie po jednych pieniądzach?
U nas tak waliły pioruny, ze na chwile wył. komputer. Szukam teraz polączenia na wrocław Mikołajów ,bo główny podobno zamknięty:Histeria:

veronica_20
Cafe to strasznie drogo!! Ja gdzieś na necie widzialam torty dziecięce z instrukcją, fajne były z tych pianek marshamallow......Ja kupilam sobie blachę ba nuffiny i wchodzi 25 sztuk na jeden raz :Oczko: Super sprawa!
T. nie skomentuje! Boszeee czy one wszystkie po jednych pieniądzach?
U nas tak waliły pioruny, ze na chwile wył. komputer. Szukam teraz polączenia na wrocław Mikołajów ,bo główny podobno zamknięty:Histeria:

widzialam te blachy,fajne
ja mam takie zwykle foremki
dokupie jeszcze 10 i bedzie ok
wrzucam do kazdej papilotke i juz

tez mi sie wydaje duzo
z tym,ze pytalam o taki 2kilowy

poczytam,poszukam...ale jak przegladam i widzialam te wszsytkie barwniki itd to tez drogie cholerstwo

hej
mlody spi od godziny, a ja zdycham w lozku. Dzien jakos zlecial, P. dzisiaj w pracy, wiec popoludnie sama z Michałe, zwijalam sie z bolu, ale udal osie zaliczyc plac zabaw. Cholerne wrzody :(

Cafe dzieki za napisanie rozmowy z t.
Jak przeczytalam to dzisiaj chyba pierwszy raz sie usmiechnelam :sofunny:
Dobrze, ze leze, bo bym padla.
Smaka narobilas na te muffiny i jutro rano machne :)
Tylko mi powiedz czy jak mam blache to te papilotki czy jak je zwal tez sa konieczne?

Fajnie, ze chociaz te jazdy masz, zawsze to jakas odskocznia.

Gosia dawaj fotke Kuby z nowa fryzura.
Michał juz taaaak zarosniety, musze od tesciow maszynke pozyczyc. Dziad do fryzjera nie pojdzie.

Andzia wspolczuje tego remontu! Tego syfu po szlifowanie. No, ale potem bedzie pieknie :)
Jak piszesz o tych fochach Stasia to jakbym o moim chrzesniaku czytala. Okropny sie zrobil. Kocham go bardzo, ale czasem tak mnie wkurza. Nic mu nie pasuje, tez tekstami rzuca. wszystko z fochem ... i nic na niego nie dziala. A tez sa bardzo konsekwentni. Rece opadaja.

Mei ale palant z P. z tym kupowaniem slodyczy itp. Co za kompletny brak odpowiedzialnosci.
I tego kiepskie samopoczucie. Dobrze, ze sie nie dajesz!

JA musze mojego P. pochwalic. Jak jestem teraz w domu to wszystko na jgo glowie. I bez mrugniecia okiem wszystko robi. Mlodemu czas zajmuje, jezdza gdzies ,chodza na place zabaw, bawi sie z nim w odmu. W chacie wszystko porobi. I martwi sie jak sobie dam rade w niedziele jak go nie bedzie. Do tego co chwila robi mi herbatki itp. Az szkoda, ze juz zaczyna to szalenstwo w pracy i znowu bedziemy sie mijac :(

Hehe, to i ja pochwalę Kubę, wykąpał zołzy, położył spać i pojechał ze Stachem na zakupy.
A ja poprasowałam i nie wiem co mam robić, sprzątać bez sensu, bo jutro znowu przychodzą szlifować, poza tym do niedzieli i tak się nasyfi.
A dzieciaki dały mi znowu tak popalić, że brak mi słów.

Magda dobrze, że się odezwałaś, bo już się martwiłam.
Widzę, że Twój chrześniak jest bardzo podobny do Stacha, powiem ci, że brak mi już sił i argumentów, żeby do niego trafić. Co chwila powtarzam mu, ze za dobre zachowanie będzie nagroda w postaci bajki czy komputera, a za złe niestety kara, ale jak grochem o ściane:Kiepsko::Kiepsko::Kiepsko:

Cafe dokladnie taka mam forme :) Tylko cholera tych papilotek brak :(
Super, ze mezus dal Ci odsapnac i wszystko ogarnal!!!!
Jak slysze i niektorych facetach to rece opadaja.

Andzia sprzatac chyba nie ma sensu, za chwile znowu bedzie taki syf :(
Moi przyjaceile tez i kary i nagrody i spedzaja z nim fajnie czas, ale jak do sciany. I te fochy o wszystko. wrrr!

cafe82
andzia
U nas popołudniu przeszła mega burza i standardowo 3 h nie było prądu. Masakra, raz zagrzmi i już wszystko siada. Pieprzona wiocha:Kiepsko:

w kaliszu drzewa powalone...szokk

dziewczyny fajni,ci nasi mezowie,coo?

Nooo:)
Ja naprawde nie narzekam, czasem K. mnie wkurza, wkurza mnie jego bałaganiarstwo i inne duperele, ale naprawde nie jest źle, ma cierpliwośc do moich fochów, nerwów, przy dzieciakach wszystko robi, kochany jest:)

Teraz musze dopilnować, zeby to przeczytał:lol:

andzia
cafe82
andzia
U nas popołudniu przeszła mega burza i standardowo 3 h nie było prądu. Masakra, raz zagrzmi i już wszystko siada. Pieprzona wiocha:Kiepsko:

w kaliszu drzewa powalone...szokk

dziewczyny fajni,ci nasi mezowie,coo?

Nooo:)
Ja naprawde nie narzekam, czasem K. mnie wkurza, wkurza mnie jego bałaganiarstwo i inne duperele, ale naprawde nie jest źle, ma cierpliwośc do moich fochów, nerwów, przy dzieciakach wszystko robi, kochany jest:)

Teraz musze dopilnować, zeby to przeczytał:lol:

hhehe!
P. tez znosi moje humory, a wkurza mnie jego pedantyzm :hahaha:
Ale tylko czasami :)