Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć kobietki:)
My już w domu:) Do Wawy jechaliśmy po pompę insulinową dla Piotra a więc za bardzo nie było czasu na zwiedzanie niestety - ale po tym co widziałam stwierdziłam, że za rok przejedziemy się z małym pozwiedzać, bo ona nie taka brzydka jak myślałam;)
Cafe graaaaaaatki wielkie za jazdę!!!! Super!!!! Już niedługo i ty będziesz śmigać autem:)
Magda ale Michałek uczuciowy! Ehhh i mnie serducho ścisnęło jak to przeczytałam... Dziewczyny co do butów to są boskie... Mojemu P. już jak wcześniej podawałyście linka i mu pokazywałam to się podobały ale u nas odpadają... nie chce małemu do przedszkola kupować sznurowanych butów... a szkoda bo są naprawdę super...
Andzia i jak tam wyjście się udało?
Więcej nie pamiętam bom zmęczona... DObranoc;)

Witaj Gosia, szybko obróciliście. Nie wiedzialam, że P tez ma cukrzycę. Słyszalam od znajomej, ze warszawa jest piekna....mi tez się podobają te buciki, ale ze względu na sznurowanie odpadaja. Znalazłam takie NEXT ciepłe buty 8 UK 971-526 JESIEN (1733173848) - Aukcje internetowe Allegro i te mi się nawet podobają.....i jeszcze te NEXT brązowe kozaczki 9 UK 461-869 JESIEN (1733342317) - Aukcje internetowe Allegro widziałam tez sniegowce z nexta

i ja witam sobotnio

od rana latamy
ale znow na szperach udalo mi sie kupic fajne klocki,tym razem dla chlopcow
za 10 zeta dwa komplety:Oczko:
pozniej zabralam cala trojce na spacer
niedawno wrocilismy

andziadaj mi na pw twoj adres
przesle ci plytke,bo wczoraj dostalam od instruktora

verciapowiem ci szczerze,ze mi by sie nie chcialo w ogrodzie pracowac,nie lubie..ale wlasne warzywa chcialabym miec:hahaha:

goskami tez marzy sie warszawa...moze kiedys

meidobra kobitko..kolezanka chociaz docenia?
kurde w tych glupich czasach rzadko tak ktos komus cos
a z hipopotama sie usmialam-u nas dziala Pan:Oczko:

cafe82
i ja witam sobotnio

od rana latamy
ale znow na szperach udalo mi sie kupic fajne klocki,tym razem dla chlopcow
za 10 zeta dwa komplety:Oczko:
pozniej zabralam cala trojce na spacer
niedawno wrocilismy

andziadaj mi na pw twoj adres
przesle ci plytke,bo wczoraj dostalam od instruktora

verciapowiem ci szczerze,ze mi by sie nie chcialo w ogrodzie pracowac,nie lubie..ale wlasne warzywa chcialabym miec:hahaha:

goskami tez marzy sie warszawa...moze kiedys

meidobra kobitko..kolezanka chociaz docenia?
kurde w tych glupich czasach rzadko tak ktos komus cos
a z hipopotama sie usmialam-u nas dziala Pan:Oczko:

Cafe wbrew pozorom nie ma az tak duzo pracy....jak posiejesz warzywa to same rosną...tylko podlewać trzeba, a od czasu do czasu wyrwać chwasty, ale to jest praca na góra 20 minut. Za to własne warzywa bezcenne, tym bardziej, ze ja nigdy wcześniej nie robilam w ogrodzie i nie jestem znawca w tym temacie :lol:

A z tym ktos komuś coś...to zgadzam się z Tobą...coraz rzadziej ktos w ogole chce komus wyświadczyc przysługę.....ostatnio jak bylm w lumpku to babka trzymala kilka par spodni dla chlopca, ja mialam kilka kurtek i poprosiłam, ze mogłybyśmy się wymienic, spodnie za kurtkę....a babka najpierw spojrzala, a później mówi mi, ze może mi sprzedac je jak chcę za 25 zł(a na metce 8 zł) bo pierwsza je znalazła i musi zarobić :lup:

a u na jest burza:Wściekły:
Mei u nas jest "Heniek", ale niezła z tego Heńka wyszła historia.....moja mama mieszka w bloku, jak wiadomo tam wszystko za ścianą slychać....jak marcel był niegrzeczny albo wariował i rzucał samochodami to mowiliśmy, że ma być grzeczny bo Heniek przyjdzie i ukradnie zabawki.....nawet nie pomyslałyśmy, że mamy sąsiad tuż za ścianą ma na imię Heniek...co prawda od jakiegoś czasu tak dziwnie nam dzień dobry odpowiadal, ale w życiu bym nie pomyslała :lup: Sasiad myslal, ze my nim straszymy dziecko, ze on coś ukradnie :lup: W końcu mamy Andrew przy okazji spotkania na ogródkach wytłumaczył sąsiadowi o co chodzi. Mi nawet do głowy nie przyszło, ze sąsiad myśli o Heńku jako o sobie :lup:

Hej, hej:)
Wczorajszy wieczór bardzo udany, jak zawsze zresztą:Oczko:
Na dzisiaj mieliśmy plany jeziorkowe, bo myślałam, że bedzie ciepło, ale jak zwykle dopa blada. Pojechaliśmy w końcu do Pozania, kupiłam laskom kołdry i pościele, a dla Stasia wybraliśmy meble, łózko i biurko:) Muszę jeszcze tylko wszystko dokładnie obmierzyć co i jak chce, K. zrobi kabelki, wyszpachlujemy, wymalujemy i można kupować:)
Jutro Stachurski idzie na urodziny do kolegi, a wieczorem zawozimy do go mojego chrześniaka, bo przyjechał z mamą i siostrą na wakacje do babci do Polski. Stachu bedzie u niego kilka dni, a później Kuba przyjedzie do nas:)

Vercia rzeczywiście niezła historia z tym Heńkiem, ale musiał być facet zczajony, jak bezwstydnie straszyłyście nim Marcela:lol:
U nas Pan już nie działa, nad morzem po plaży chodziło dwóch facetów przebranych za piratów i laski ich się bały, więc teraz to są nasze straszaki:Zakręcony:
Ze sprzedaża butów i kurtek super:great: JA też sprzedawałam, ale za jakieś śmieszne pieniądze. a buty moje dzieci niszczą, wiec raczej nie nadaja się do sprzedania.

Mei ja też spoooro ciuchów czy zabawek wydaje, ale daje albo koleżankom i mam radoche, że daje, albo mam dwie takie biedne rodzinki w okolicy i tez mam satysfakcje, że moge pomóc.
I mam identycznie jak Ty, kurde ale drogie, ale co tam sprzeda się i zonk z tego potem wielki:lup:

Gosia opowiadałas o tej pompie, ale całkiem wyleciało mi to z głowy, myślałam, że jedziecie w celach turystycznych. Ja byłam w Wawie, Krakowie i innych większych miastach, ale marzy mi się połazić np. po Berlinie, tylko nie wyobrażam sobie tego póki co z moją dziatwą:)

Cafe
super, że dzień tak szybko i intensywnie zleciał:) A tych szperów to zazdroszcze jak nie wiem, my najbliżej mamy do Czaczu, ale jakoś nigdy nie po drodze. Ostatnio koleżanka mówił mi o jednym takim szperze w okolicy, ponoć sa fajne używane gokarty, musimy tam koniecznie podjechać:)

dzis pobudka dokladnie o 5.01
juz nic nie mowie

julian po 4 godzinach placzu padl
dalismy mu w koncu nurofen,bo te zeby go wykoncza

ale za to wzielismy sie z K i okazalo sie,ze 3 wory roznych ciuchow i innych rzeczy to wydania lub wyrzucenia
ale mamy zajecie na niedzielny poranek,co?:Oczko:

na szczescie obiad mam z glowy-jedziemy do rodzicow
a pozniej na dzialke na grilla jakiegos

Cześć dziewczyny:)
U nas w końcu ciepło!!! Za chwilę idziemy na spacer ładować akumulatory:) Wczoraj cały dzień spędziliśmy u moich rodziców bo ja musiałam być u rodziców w sklepie - rodzice na dwa dni pojechali do Częstochowy.... Powiem wam, że masakra... Całe życie pracowali, a teraz mają prawie 60 lat i nie mają czasu wyjechać na dłuższe wakacje:/
Andzia fajne meble... baaaardzo...
Cafe ale mieliście zajęcie od rana;) udanej niedzieli:)

I ja sie witam. ledwo pisze, tak jestem zmeczona :(((

Wczoraj mama byla, spacer, pojechalysmy polazic po sklepach i dzien zlecial. Michał w wiekszosci obkupiony do p-kola.

Cafe dzieki za przypomnienie o Tesco, kupilam tam tez te podkoszulki, do tego majtasy - fajne, bo w tych kolorach co podkoszulki, spodnie dresowe i koszulke. Wczoraj kapcie i na razie to koniec.

Dzisiaj na 11 bylismy w Teatrze dla Dzieci na przedstawieniu dla maluchow. Swietna sprawa. Michał zachwycony. P. pojechal do pracy, a my nad Odre, bo jest weekend ze sztucznymi ogniami, a dzisiaj sa zawody strazackie, ludzi z calego swiata - tez super. Teraz biegiem obiad i musze zawiezc P., bo glodny. Az mi sie plakac chce, bo ruszyc sie nie moge.

Andzia super mebelki! Ze tez u nas nie ma Ikei :(

Cafe dobre podejscie do prawka :yuppi:

Gosia odpoczywajcie!

Vercia ale sie nasmialam z Henka :sofunny:

My Michała nikim nie straszymy, jak czasem zmiana tonacji nie pomaga to mowimy, ze cos dostanie alb nie dostanie i zazwyczaj pomaga :)

Witam!
Andzia meble super, bardzo mi się podobają. Szkoda, że jeziorko nie wypaliło. Jak przyjedzie do was chrzesniak to będzie wesoło :Oczko: Fajnie, że Stasiu ma taka mozliwosc, że pojedzie na kilka dni.
Cafe super ze spacerkiem, no i dzisiaj grillek :yes: Mam nadzieję, że Julianowi puścilo trochę...
Magda ale macie atrakcje ciekawe, zawsze chcialam mieszkac w duzym miescie, chocby ze wzgędu na możliwosć wyjścia gdzieś itp. Mam nadzieję, że ból minie. :Całus:
U nas mialo być rodzinnie ale nie jest......::(:

hej kobiety
jak mija weeekend?

magdano wlasnie fajnie mozna skompletowac te gatki z podkoszulkami
ale wczroaj podjechalismy do naszego tesco i bida
myslalam,ze cos tam dokupie i dupa
musimy jeszcze do kalisza sie wybrac

ale super z tym przedstawieniem,misiek pewnie grzecznie siedzial,co?
dlugo trwalo takie przedstawienie?

verciaco jest?

u nas na spokojnie
moi rodzice zaproponowali,zeby olek zostal u nich na noc
ale za bardzo nie chcial
w koncu zostal,choc przyznam,ze troche na sile
daaaaawno nie spal poza domem,dlatego
dzwonilam jeszcze wieczorem-mama mowila,ze bylo ok
bez problemu zasnal

no i mamy luz:Oczko:

mlodzi wlasnie poszli na drzemke
ja zasiadlam do testow ale nie chce mi sie

a wczoraj jeszcze pojechalismy do hurtowni zabawek,bo siorka prosila,zebysmy cos wybrali dla olasa na urodzinki
no i wybralismy ciastoline play-doha
a do tego foremki i taka wyciskare z roznymi ksztaltami ale juz nie play-doha tylko cos innego-tansze a naprawde fajne

no i łoki toki,hehe-na bank sie ucieszy

Cafe fajnie, ze juz prezenty wybieracie!
Fajnie, ze Olas zostal u dziadkow. Nawet jeslio troche na sile, znowu sie przyzwyczai i moze czesciej bedzie tam zostawac.

Co do tesco to nie wiem dlaczego wczesniej nie wpadlam na to, zeby pokupowac tam bielizne. Jest super i wlasnie fajne kolory mozna dobrac. Ja gaciory ku[ilam 5 par, tez czarno-szaro-biale. Bez zadnych aut itp.

Aaaa, teatr super. To teatr tylko dla dzieci, czesc przedstawien jest wlasnie dla maluchow na takiej kameralnej sali. Dzieci siedza na poduchach, dorosli z tylu na krzeslach. Wszystko trwa ok. 40 min i nawet te dzieci, ktore juz pod koniec lataly i nie mogly usiedziec to siedzialby jak w hipnozie. Bylo wesolo, aktywnie, bo dzieci mowil kolory, czesci ciala itp. Naprawde mega super!
No i sam teatr jest nowy i swietnie zrobiony. Kiedys byl w innym miejscu i tez z rodzicami tam chodzilam.

A u nas chorobowo. Mlody sie rozlozyl. Wieczorem tak kaszlal, ze zarzygal pol chaty, w nocy goraczka, katar i kaszel. Koszmar!