Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Jeju jaka masakra z tą pogodą. Byliśmy trochę połazić, ale co to jest? Kurde, jak bym mogła im rozłożyć basen to od razu by inaczej dzień mijał, a tak się kisimy i na łeb wszyscy dostajemy:Kiepsko:

Vercia Pijoku:lol: super, że trochę odreagowałaś!!!
Gosia no co Ty, w parku było super, zresztą sama widzialaś, że moja dziatwa zachwycona. A Wy sporo pozwiedzaliście, skoro nawet do Świnoujścia Was wygnało:)
Cafe super:great:

Cafe super z jazdami!!!

Andzia laseczki tez wrzucaj do pociagu i do Sz-na! Wujek zorganizuje im zabawy :)

Vercia ale zaszalalas. I dobrze, przydalo sie troche odreagowania, co?

A ja odliczam minuty do konca pracy. Juz mi sie chce do domu. Michał ostatnio takie teksty ma, ze szok. Taki slodziarz, ze wymiekam. Wczoraj np. chcial, zebysmy mu poczytali i 5 razy sie mnie grzecznie pytal czy na pewno nie jestem zajeta i znajde czas, zeby mu poczytac :lup:
No i nastapil powrot do puzzli :yuppi: Na razie srednio mu to idzie, ale przynajmniej sie interesuja. Zaczal tez w koncu malowac i rysowac. dobrze, bo przy tej pogodzie to ciezko cos innego wymyslec.

Dzisiaj podjedziemy gdzies pokupowac mu jakies ciuchy juz do p-kola. Jakies kapcie, pizame, spodnie i bluzy. no i podkoszulki.

cafe82
magdafajnie,ze michal czyms sie zajmie
olek roznie..ma dzien,ze pieknie sie bawi a czasem nic

jedyne co zawsze lubi-to jak mu czytamy
od paru tyg na tapecie franklin-mamy juz z 10 ksiazeczek i ciagle dokupujemy
ale wiem,ze dla chlopcow jeszcze wykorzystamy

taaaa, bawi sie, ale co minute wola o pomoc. Sam prawie w ogole sie nie bawi.

Franklin jest super, my mamy tylko 1 ksiazke z tej serii, bo mlody teraz tego nie chce, ale pewnie bedziemy kupowac kolejne.
Polecam "Tupcia Chrupcia". Ogladalam, fajnei ksiazeczki, moze dzisiaj kupie mlodemu. tylko te ceny ksiazek mnie rozwalaja :(

Cafe ja też nie znosze takich zmian...
Moze jednak się wyrobicie? Franklinów my też mamy sporo, chyba wszystkie:) Stachu uwielbiał, do dzisiaj każe sobie zresztą czytać, laskom czytamy, ale i tak nie słuchają.

Magda nie znam tego Tomcia Chrupcia, musze popatrzec.
A fotki ale fajne, Kube bym poznała po oczach, Michał to w ogóle ma charakterystyczną urodę, ale moje laski takie małe kurtczaki. A ja 2 lata temu ale byłam chuda...kurna te dzinsy to teraz ledwo do kolan upchne:Płacz:

Na korytarzu na szafce od butów stoi w butelcebambus, a obok stał granatowy lakier do paznokci. I laski przed jakąś chwilą przewróciły tą szafkę, nie wiem ***** jak, bo była przmocowana do ściany, woda z butelki się wylała, a lakier się zbił. Upierdolona cała podłoga i kilka butów stojących pod szafką. Ja pierdole, dopiero to wszystko ogarnęłam, myślałam, że je pozabijam:Wściekły::Wściekły::Wściekły:Do tego wczoraj zrobiłam sobie pięknego frencza na rękach, a teraz mam całe łapy w granatowym lakierze i na wpół pozmywane, bo latałam ze zmywaczem:Kiepsko::Kiepsko::Kiepsko:

andzia
Na korytarzu na szafce od butów stoi w butelcebambus, a obok stał granatowy lakier do paznokci. I laski przed jakąś chwilą przewróciły tą szafkę, nie wiem ***** jak, bo była przmocowana do ściany, woda z butelki się wylała, a lakier się zbił. Upierdolona cała podłoga i kilka butów stojących pod szafką. Ja pierdole, dopiero to wszystko ogarnęłam, myślałam, że je pozabijam:Wściekły::Wściekły::Wściekły:Do tego wczoraj zrobiłam sobie pięknego frencza na rękach, a teraz mam całe łapy w granatowym lakierze i na wpół pozmywane, bo latałam ze zmywaczem:Kiepsko::Kiepsko::Kiepsko:

O matko! Dziewczyny to potrafia!
Nasmialam sie przed chwila, bo zastanawialam sie co to jest butel cebambus :lup:

Magda odreagowalam sobie.:Oczko:
Andzia dziewczyny są niemozliwe :lol:
Za dużo nie zalatwilam praiwe nic, bo marcel dzisiaj nie mial dnia na urzedy, caly czas medzil i mowil, ze ucieknie do domu zaraz :lup: Przeszliśmy się na zakupy, plac zabaw i do domu. Kupilam sobie pekajacy lakier i zabieram sie za malowanie. U nas jakiś szal jest na te lakiery, bo zeszlismy pół miasta, żeby gdzieś je kupić :lup:
Na 18 zapowiedziala się kolejna koleżanka :yipi:
Cafe ja nie znosze zmiany planów, ale z G to jest prawie nieuniknione.

Koleżanka przełożuła spotkanie na wieczór, mam nadziję, że dzisiaj abstynencki będzie :Oczko: Wczoraj to taki spontan był, kumpela na gg napisala, ze dzieci położyła spać, ja, ze młody śpi i tak się styknęłyśmy. Miało byc pifko a skończylo się inaczej. :lol: Marcela dzisiaj nosi w domu, więc zaraz go ubiorę i skoczymy na spacer do lasu.
Magda ja tez musze się zabrać za zakupy przedszkolne. Bylismy w przedszkolu, chcialam zobaczyc co jest pięc ale jest tam remont, dzieci podzielone na grupy i porozrzucane po szkolach....więc nic nie wiem. Tak na oko wiem, ze kredki, bloki ale kumpela wczoraj miala wykaz z innego do 5 latkow i się przerazilam. Kredki olowkowe firmy banbino, kredki zwykle bambino, kredki woskowe, spodenki granatowe, biala bluzeczka itd. No takie już wytyczne podane z nazwą i firmą to dziwne trochę. Kredki to kredki, bynajmniej dla mnie.

Veronica a wy wszystko sami do przedszkola kupujecie??? My składamy się na wyprawkę po 25 zł i już... jak bym miała wszystko sama kupić to by mnie o wiele drożej wyszło... A sama wychowawczyni Kuby mówiła, że nie jest potrzebne 25 kompletów kredek czy farbek... A co do podawania firm kredek i innych dupereli to moim zdaniem z jednej strony dobrze, niektóre mamy nie patrzą na jakość wrzuciłyby pierwsze lepsze, a niektórymi ciężko się rysuje zwłaszcza trzylatkom.

akurat co do kredek,to dla mnie bambino sa najlepsze
i widze,ze roznie rozniscie jest w przedszkolach
my ciagle nie wiemy,do ktorego olek pojdzie
olaze sie we wrzesniu

na razie wiec kupujemy podkoszulki,majtki i ciuchy ogolnie

aaaa wlasnie,w tescio kupilam fajne majtki,koszulki....poprzeceniane
a podkoszulki wzielismy na 6-7 lat,doslownie
te na 3-4 lata to na juliana chyba sa
ale fajne,bo 3pak-biala,czarna i szara 15zl chyba

Cafe ja też kupuję bambino te zwykle nie drewniane, chociaz w domu mamy wszystkie. Jak dla mnie drewniane bambino kosztuja 17 zl to jest drogi interes plus okreslonej firmy farbki itp. Koleżanka policzyła wyprawka dla 5 latka 150zł. Wiem jak w tym roku niektórzy rodzice u mnie narzekali, że trzeba kupowac tyle rzeczy i niejednokrotnie. Po za tym u nas wszystkie przybory są podpisane, bo każdy ma swoją szafkę. Dlatego nie rozumiem po co te wytyczne, ale dobra tyle, ze sobie swoje 5 gr wrzuciłam. Suuuuuper, że wszystko zalatwiłaś dzisiaj. Pewnie nie możesz się doczekać października :yes:
Marcel jest leworęczny, więc będę musiała zaznaczyć to pani i kupić nakaldkę na kredki itp., no i nożyczki dla lewusów:Szok: