Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

andzia
cafe82
jest jest

robie testy
ogarniam znaki

ja pierdziele
powiem wam,ze serio mozg mi sie skurczyl
dobrze mi te studia zrobia

hehe, a byłaś u tego instruktora?

w piatem mam pierwsza jazde
tadammmm:yipi:
mam ambitne plany zeby jeszcze przed pazdziernikiem zrobic pierwsze podejscie ale cholra wie jak to bedzie
przede wszstkim z czasem,bo K ma teraz peeeeelno roboty

cafe82
andzia
cafe82
jest jest

robie testy
ogarniam znaki

ja pierdziele
powiem wam,ze serio mozg mi sie skurczyl
dobrze mi te studia zrobia

mam ambitne plany zeby jeszcze przed pazdziernikiem zrobic pierwsze podejscie ale cholra wie jak to bedzie

łe no to super, i jakie pierwsze podejcie? Idziesz i zdajesz!!!

andzia
cafe82
andzia

łe no to super, i jakie pierwsze podejcie? Idziesz i zdajesz!!!

tak dobrze to nima
ale w koncu zdam,nie?

hello. i ja sie witam. Leze w lozku i podczytuje co nieco. Ale zaraz czas spac, bo ostatnio mam braki, a w pracy full roboty.

andzia bardzo sie ciesze, ze jestescie zadowoleni. Obawialam sie czy bedzie Wam wszystko pasowalo. No i najwazniejsze, ze z pogoda trafilam :)
Stasia wrzucaj w pociag i niech przyjezdza na wakcje do wuja. Michał ciagle o Was mowi, Zosia i Marysia to normalnie jakies boginie dla niego :hahaha:
Terminy w przyszlym roku mozemy zgrac :) O porcji dla P. bede pamietac :hahaha:

Cześć dziewczyny:)
My już w domku:) Wczoraj jeszcze zaliczyliśmy wizyte u moich rodziców, a potem w końcu pojechaliśmy do domu... no i zaczęło się.... pranie...sprzątanie....
Wyjazd mimo pogody bardzo udany:) Dzieciaki praktycznie całe dnie biegały po dworze... Kuba grzeczny (no oprócz tej histerii w parku dinozaurów - gdzie chciał na samochód ijaijajo;))
Spotkanie z Magdą i Andzią suuuper:)))) Ciesze się, że udało nam sie spotkać:) Szkoda tylko, że tak krótko...
Wszystkie dzieci bardzo się zmieniły od naszego poprzedniego spotkania... no ale ile to czasu minęło... Stasiu - zmężniał:) Michałek tak wyrósł...szok... jest większy od Kuby, a do tej pory Kuba mi się taki wysoki wydawał :lup: Zosia i Marysia hehehe jak one się kochają... fajne dziewczyny:)))
Tak jak Andzia pisała - Przemek - cicha woda;) Szalony normalnie;) Nasi panowie przeszli darmowy kurs czyszczenia fug;) Zdziwiłam się wczoraj jak przeczytałam, że Kuba jest na polowaniu, bo myślałam, że rzuci wszystko i fugami się zajmie :hahaha:
Andzia i Magda jak macie jakieś zdjęcia z naszego spotkanie to ja poproszę:) aaa Andzia i jeszcze z parku dinozaurów....

Hej,
ja tylko na szybko, bo mam męża w domu i musi zaraz pracować na kompie.

Cafe dziękować za komplementa:)
U nas też jesień, porażka, nawet na spacer nie bardzo można wyjść:Kiepsko:

Gosia super, że jesteście zadowoleni z urlopu!!!
Czyszczenia fug przez mojego męża chyba się nie doczekam-mało pojętny uczeń z niego:Oczko:
Za to wczoraj jak wrócił z polowania i zobaczył, że maluję paznokcie to zaproponował, ze zrobi fotke, żebym się mogła koleżankom pochwalić:hahaha:

Magda
prześle foteczki wieczorem!!! A na Picase jeszcze nie wrzuciłam, jak wrzuce to pokaże, ale mamy ich ponad 600, więc nie wiem czy chcecie aż tyle oglądac:Oczko:
Odpowiem za Gosie, w Parku Dinozaurów super, sporo miejsca do łażenia, plac zabaw, park linowy, więc Stasiu w soódmym niebie. My w ogóle nie wiedzielśmy, że coś takiego tam jest, Gosia to wymarała, po drodze jadąc kamiennymi dróżkami mieliśmy wątpliwości, czy w ogóle jakieś dinozaury tam będą, ale miejsce naprawde fajne:yes:
Tu masz linka Park dinozaurów Wolin

andzia
Hej,
ja tylko na szybko, bo mam męża w domu i musi zaraz pracować na kompie.

Cafe dziękować za komplementa:)
U nas też jesień, porażka, nawet na spacer nie bardzo można wyjść:Kiepsko:

Gosia super, że jesteście zadowoleni z urlopu!!!
Czyszczenia fug przez mojego męża chyba się nie doczekam-mało pojętny uczeń z niego:Oczko:
Za to wczoraj jak wrócił z polowania i zobaczył, że maluję paznokcie to zaproponował, ze zrobi fotke, żebym się mogła koleżankom pochwalić:hahaha:

Magda
prześle foteczki wieczorem!!! A na Picase jeszcze nie wrzuciłam, jak wrzuce to pokaże, ale mamy ich ponad 600, więc nie wiem czy chcecie aż tyle oglądac:Oczko:
Odpowiem za Gosie, w Parku Dinozaurów super, sporo miejsca do łażenia, plac zabaw, park linowy, więc Stasiu w soódmym niebie. My w ogóle nie wiedzielśmy, że coś takiego tam jest, Gosia to wymarała, po drodze jadąc kamiennymi dróżkami mieliśmy wątpliwości, czy w ogóle jakieś dinozaury tam będą, ale miejsce naprawde fajne:yes:
Tu masz linka Park dinozaurów Wolin

:sofunny::sofunny::sofunny:

Kurcze co za pogoda:( obiecałam sobie, że bez względu na pogodę ubiorę małego i pójdziemy na dwór, a teraz sił nie mam żeby się ruszyć:/ a nad morzem już pewnie byśmy byli na spacerze....

aaaa jeszcze wam nie opowiadałam jak się wybraliśmy do Świnoujścia... 40 km jechaliśmy przeszło 2 godziny (no bo na prom była mega kolejka:36_11_13:) w Świnoujściu poszliśmy na plażę zjedliśmy rybę i pojechaliśmy do domu;)

Do mnie wczoraj wpadła koleżanka o 21 i nadyndałysmy się jak głupie, chłopaki odwieźli ją o 2:30 do domu :lol: Dzisiaj wstałam i siwy dym:Zakręcony: U nas też wieje, zimno normalnie listopadowa pogoda. Ogarnęłam się i zamierzam pozałatwiac kilka spraw z młodym. Mam nadzieję, ze da radę łazić po wszystkich urzędach razem ze mną.Muszę też skoczyć do pracy i zostawić kilka rzeczy. Może trochę przewietrze łeb.