Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Mei ogromniaste gratki!!! ale sie ciesze, ze masz to juz za soba!
Co do Filippa to rozumiem, ze w koncu nie wytrzymalas. Najwazniejsze, ze jest efekt.

Justynka zastanawialam sie wlasnie jak po pierwszym dniu pracy. Super, ze nie ma problemow z chlopakami. Na pewno lzej Ci wychodzic z domu.
Ale macie problem z kociakami.

Vercia jak tam z G.? Lepiej?

U nas tez dzisiaj taki ukrop.
z mlodym bylismy u moich rodzicow na dzialce, misiek w basenie przesiedzial prawie caly czas. Pies wymeczony, wiec dzien udany. Szkoda tylko, ze bez P. :(
No, ale jutro jedziemy do Dziwnowa i w koncu spedzimy dzien razem.
Szkoda, ze pogoda ma sie zepsuc :( Oby tylko nie padalo!
Nie moge sie juz doczekac kiedy zobacze Andziowych i Gosiowych :)

veronica_20
Nogi dalej blade......:Szok: Od tej gorączki na dworze, nie chce mi się nic dosłownie, a musimy jechac z młodym po jakies zakupy na weekend, a raczej niedzielę :lol:

Ja się mogę zamienić:) Chce znów moje blade nogi w zamian oddam swoje przypieczone:36_11_13:

Zaczęłam się smarować trochę za późno kremem i jestem czerwona jak indor -
Andzia to może potwierdzić :Oczko:

Dzisiaj jak już wiecie mieliśmy pogodę rewelacyjną:)))) Kuba wstał przed 6 i padł dopiero po 21 ale był już tak padnięty że zasnął jak wracaliśmy wieczorem z plaży. Na plaży spotkaliśmy się na piwku z Andziowymi:) ALe my byliśmy już tak zmęczeni i Kuba jęczący że nawet nie szło za bardzo pogadać:/
Ale jutro a MAgdą nadrobimy:)

Siemanko kobietki!

Jestem wyrąbana na maxa, ale zadowolona:D Mieliśmy parę przygód, grupa nam się trochę rozbiła, ale generalnie nikt nie żałuje że pojechał. Dojechaliśmy znacznie później niż się spodziewaliśmy... Jesssu ile kilometrów z buta żeśmy zrobili to się w głowie nie mieści:Histeria: Chyba z 8 w jedną stronę od samochodów pod scenę:Szok: No ale nic. W końcu zobaczyłam na własne oczy ten cały brud i smród - ludzie to jednak świnie:Oczko: Było parę groźnych momentów, ale przy takiej ilości osób na ograniczonej przestrzeni trudno, żeby było inaczej... Idę wrzucić na bok parę fotek, chociaż one nie oddają tego co się tam działo::): A później spać, bo jutro dniówka a już prawie 48h jestem na nogach i mam z lekka dość:Psoty:

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

witam!
Jestem wymeczona, ale szczesliwa. Spotkanie super. Szkoda tylko, ze takie krotkie. Naprawde warto by bylo spotykac sie raz do roku w wiekszym gronie i na kilka dni.
Pogoda nawet dopisala, upalow nie bylo, ale najwazniejsze, ze nie padalo.
Dzieciaki swietnie sie dogadywaly i Gosia sie smiala, ze jeszzce troche i same beda sie gdzies spotykac :)
Kuba spokojny, taki tylko wyprzytulac :)
Dziewczynki, hmmm, energiczne :) i przeslodkie
Stachu to juz facet! troszke na poczatku probowal zwrocic na siebie uwage, bo oczywiscie wszyscy koncentrowali sie na maluchach.
Moje dziecko okazalo sie odwazne, od razu zagadywal laseczki :) Zapraszal do wspolnego tanca itp. :)

Ogolnie bylo wesolo, nie jeden raz plakalam ze smiechu. Szczegolnie jak moj maz opowiadal jak i czym czyscic fugi :sofunny:

cafe82
haha magda:sofunny::sofunny::sofunny: pewnie andzia wypytywala o te fugi,coo?

i masz racje z tym spotkaniem ale widzisz jak jest
trzeba po prostu sie zorganizwaoc i juz a nie zastanawiac pol roku

taaa, Andzia spytala o fugi, ale Kuba szybciutko wypytal o szczegoly :hahaha:
Mega wesolo bylo.

Co do spotkania to mysle, ze trzeba ustalic konkretny termin, zarezerwowac i tyle. Kto bedzie chcial jechac to jakos dostosuje swoj grafik. A mysle, ze naprawde WARTO!!!

magda_79
cafe82
haha magda:sofunny::sofunny::sofunny: pewnie andzia wypytywala o te fugi,coo?

i masz racje z tym spotkaniem ale widzisz jak jest
trzeba po prostu sie zorganizwaoc i juz a nie zastanawiac pol roku

taaa, Andzia spytala o fugi, ale Kuba szybciutko wypytal o szczegoly :hahaha:
Mega wesolo bylo.

Co do spotkania to mysle, ze trzeba ustalic konkretny termin, zarezerwowac i tyle. Kto bedzie chcial jechac to jakos dostosuje swoj grafik. A mysle, ze naprawde WARTO!!!

dokladnie tak jak mowisz
ja bardzo,baaaardzo zaluje ze w tym roku nie wyszlo